Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Moja rada dla tzw. normalnych turystów, trzymać się od tego hotelu z daleka. Rzekomo ma trzy gwiazdki. Brak higieny, brudne ręczniki, zimne niesmaczne jedzenie i brak kultury u pani recepcjonistki.
Na zewnątrz jest odnowiony.
Zagrzybione łazienka, prysznic, od początku brudne ręczniki, brud, smród i arogancja tzw. pani kierownik. Choć może zdjęcia tego nie oddadzą w pełni, ale może trochę. Jedzenie zimne, monotonne i krótki ich czas wydawania. Hotelowi nie zależy na turystach. Siedzą tam uchodżcy z Afryki. Właściciel hotelu pewnie uważa że na nich ma lepszy interes, bo rząd grecki i unia europejska dopłacają. A że przecież muszą skądś brać, właśnie od przedsiębiorców i tych co płacą podatki, to ich nie obchodzi.
Wymagający remontu. Wszystko niesamowicie zużyte czasem.
Chyba tylko to że ma całodobowa recepcję i dosyć dobra lokalizację. Duży publiczny parking przy hotelu. Monotonne ale treściwe śniadania na zasadzie szwedzkiego stołu
Wszystko okropnie zniszczone. Bardzo dużo usterek. Szczególnie w łazience.
Hotel bardzo fajny. Obsługa pomocna. Śniadania bardzo dobre. Czysty hotel. Moje dziecko zadowolone.
Dobre śniadania. Dobra baza wypadowa do pobliskich atrakcji.
Klimatyzacja się psuła. Czasem nie było ciepłej wody.
Hotel to jest jeden wielki żart, zdjęcia są zrobione w budynku gdzie znajduje się recepcja, mają natomiast drugi budynek parę kroków dalej ale tam to jest tragedia. Wykupiłam 2 pokoje dwuosobowe, natomiast finalnie spaliśmy w jednym ( łóżko podwójne 4 osoby). W pierwszym przy włączonym świetle oraz innym urządzeniu korki wysiadały ( klima nie działająca ), brak jakiejkolwiek furtki a wejście do pokoju z ulicy gdzie każdy może zapukać i wejść na teren "tarasu" .w pokoju na piętrze trochę bezpieczniej ale klimatyzacja w pokoju też nie działała, trzeci pokój najlepszy ale grzyb brudne ręczniki wszytko naprawiane taśma klejąca . Natomiast jeśli chodzi o jedzenie - jeśli ktoś nie jest wymagający to jest git codziennie to samo ale bez rewolucji żołądka:) .okolica piękna !!!
Hotel nie jest do polecenia, natomiast okolica piękna i to wszystko zrekompensowało.
Brud, niedziałająca klimatyzacja, ręczniki brudne, grzyb w łazienkach okna też w nich się nie domykają...zdjęcia, które są na stronie to są w budynku obok gdzie mieszkają raczej zaprzyjaźnieni ludzie ( w tym czasie co byłam) obok melinka, ale niegroźna
Hotel w świetnej lokalizacji. Pokój duży i przestronny a jedzenie bardzo dobre. Pani sprzątająca która przychodziła codziennie rano bardzo mila. Polecam