Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Pobyt w majówkę, trafiliśmy na piękną pogodę. Mało Polaków, urozmaicone wieczorne animacje, duży wybór jedzenia, jedzenie serwowane przez cały dzień na basenie i w restauracjach. Lokalizacja- blisko restauracji i sklepów, po drugiej stronie ulicy plaża, a mimo to hotel położony jest w spokojnym miejscu. Jest to duży obiekt z trzema strefami basenowymi, boiskami, wodnym placykiem zabaw, siłownią, położony wysoko z ładnymi widokami. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie - dorośli oraz dzieci.
Basen z przeszkleniami z pięknym widokiem. Zaskoczyło mnie również, że wifi było dostępne za darmo w całym obiekcie. Pokoje codziennie sprzątane, dobre jedzenie i lokalizacja.
Słabe drzwi w części hotelowej, przez które było słychać wszystko na korytarzu. Na siłowni brakowało mi więcej ciężarków dla kobiet :)
Hotel położony w cichej okolicy ,blisko plaży,trzeba przejść na drugą stronę i przejść przez mostek gdzie spotka się wiewiórki,blisko do centrum gdzie jest dużo sklepów odzieżowych,drogerii,restauracji
Bardzo duży hotel podzielony jakby na dwie części w jednej basen widokowy i rekreacyjny w drugiej tylko rekreacyjny,w snack barze przy basenie od 10:30 ciągły dostęp do kawy,win,drinków,posiłki -ryby,owoce morza, włoska kuchnia ,dużo owoców
Potrzebuje już małej odnowy,dostałam pokój na parterze tak naprawdę to był salon z TV,stołem na 4 osoby,kanapa ,mikrofala ,czajnik,duża łazienka do tego sporą osobna sypialnia tu byłam mega zaskoczona ,ale ściany potrzebują odmalowania ,zasłony były dziurawe,
Pokój i hotel w porządku. Śliczny widok na morze z restauracji i basenów. Bardzo miła obsługa. Jedzenie pyszne :)
Piękny widok i dobre dojście do plaży.
Myślę, że można popracować nad animacjami i aktywnościami sportowymi.
Ogólnie pobyt na plus, widać co prawda że hotel wymaga mniejszych większych remontów jednak nie było takich rzeczy, które by go dyskwalifikowało. Na wyjazd z małymi dziećmi ok jednak brak ciepłego basenu i brodzika malutki minus.
Duży przestronny z wieloma atrakcjami
Wymaga pewnego refreszu brak podgrzewanych basenów
Pokój 4 osobowy, balkon z pięknym widokiem. Czysto, sprzątanie codziennie. Ręczniki, żel pod prysznic, lodówka, mikrofala. Wygodne łóżka.
Obsługa bardzo sympatyczna, uśmiechnięta. Czysto, pyszne jedzenie
Hotel czysty, zadbany, sprzątany codziennie. miałam pokój jedynkę / dwójkę na 3 piętrze z pięknym widokiem na ocean. Posiłki na prawdę urozmaicone, choć każde mięso al dente:), codziennie ryba, drób, wieprzowe, ,czasem wołowina, kuchnia włoska, dużo słodkich dań. Byłam na przełomie września/sierpnia, temp. 27, pogoda fantastyczna, cudna szeroka i długa plaża na przeciwko hotelu. Stroje potrzebne albo nie, nikt na to nie zwracał uwagi.. za to odżywka do włosów i balsam do ciała konieczne - sól z oceanu nie ma litości. Hotel i miejscowość pełna niemieckich starszych osób, trochę rodzin. Sama wyspa to kamień i piach, roślinność jest tylko przy hotelach i w mieście. Nie korzystałam z animacji więc się nie wypowiadam
Hotel może być - pokoje czyste, sprzątane codziennie, recepcja pomocna, posługująca się kilkoma językami, 3 restauracje (podczas naszego pobytu akurat azjatycka zamknięta). Baseny czyste, miejsca dużo, każdy znajdzie coś dla siebie, tak samo z jedzeniem, choć czasami trochę mdłe, nie doprawione. Animatorzy skrojeni pod Niemców, których są tam tłumy, zazwyczaj starszych osób, perfekcyjnie mówią po niemiecku wszyscy :D Co do siłowni - to jest jedno pomieszczenie, w którym są 3 bieżnie (jedna nie działa), 2 rowerki i jeden duży atlas do ćwiczeń - zazwyczaj jest pusto, więc można trochę posiedzieć, jeśli ktoś ma ochotę. Ogólnie nie jest źle, choć chyba spodziewałem się trochę więcej...
Blisko do sklepów, recepcja pomocna w każdym względzie
Są pokoje, gdzie jest widok, na pole albo gruz - trzeba uważać żeby nie trafić :)
Hotel w miarę ok za 4k pln za tydzień 1os. chyba cudów nie ma co się spodziewać. Jedzenie smaczne, owoce super, coś dla siebie się znajdzie. Baseny czyste (nie przesadzone z chlorem przynajmniej w czerwcu) Co do tego odnowienia w 2018 to tak na dwoje babka wróżyła wiadomo że to kontynentalne 4 gwiazdki ale dramatu nie ma. Hotel ogólnie czysty, pokoje z klimą, na recepcji mówią w kilku językach więc nie ma problemu z dogadaniem się. Animacje są, raz ciekawsze raz mniej ciekawe. Masa Niemców, Anglików mało,sporadycznie Francuski słyszałem
Jedzenie Blisko plaży Blisko sklepów
Miejscami odrapany Kawałek od lotniska