SBH Costa Calma Palace

4.2

Czwarty pobyt w sbh costa calma palace jak zawsze wszystko super pokój czyściutki działajaca klimatyzacja,lodówka,czajnik.Cieplutki basen zewnętrzny,świetne sauny,pyszne jedzonko i drinki👍obsługa stara się jak może,jeszcze odwiedzimy hotel😜

Pokój ładny natomiast jedzenie takie samo w każdy dzień jest w czym wybierać ale liczyłam na większą różnorodność... hotel dla osób +70 większość niemiecka narodowość byłam z 3 letnim dzieckiem zabijana wzrokiem nawet zostałam zaatakowana brzydkimi słowami bo dziecko coś głośno powiedziało przy wyborze jedzenia Niemka zaczęła mocno krzyczeć w moją stronę o pół hotelu na nas patrzyło. Potrzebowałam odkurzacz do spakowania walizki i był wielki problem udawali że nie mają kłamali w recepcji na drugi dzień znalazł się jeden dzięki Pani sprzątającej. W miejscu gdzie było jedzenie po ścianie chodziły czarne robaki . Basen jeden podgrzewany. Ściany i drzwi mało szczelne wszystkie stukania obcasów ,gadanie budziło w środku nocy. Nie polecam młodszym osobom czułam się jak w senatorium z emerytmi . Dla dziecka oprócz basenu zero atrakcji.

Bardzo dobry,porządny hotel.Świetna lokalizacja,bardzo dobra i miła obsługa(no może z wyjątkiem recepcji). Jedzenie fantastyczne. Wszystkie pokoje skierowane na ocean. Rewelacyjne widoki. Bardzo mocno polecam.

Urlop zaliczam do bardzo udanych. Hotel duży, nie brakuje miejsca na wypoczynek wewnątrz, czy wypicie kawy, winka przy basenie. Pokoje czyste, nie ma się do czego doczepić.

Nazwa  SBH Costa Calma Palace
Miejsce  Hiszpania / Fuerteventura / Costa Calma
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, golf, bez paszportu, rozrywka i życie nocne, parking

Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych

Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom

Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Parki przyrodnicze, takie jak Corralejo, z wydmami i wulkanicznymi krajobrazami

4.2

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lusia

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży,podgrzewany basen

Wady

Dla mnie nie ma wad

6.1
Aga

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Duży ładny czysty blisko plaży

Wady

Brak placu zabaw , szczelność ścian drzwi mała roślinność

Zalety

Świetna lokalizacja,bardzo dobra i miła obsługaJedzenie fantastyczne. Wszystkie pokoje skierowane na ocean. Rewelacyjne widoki.

Wady

nie ma się do czego przyczepić.

Iwona

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Pokoje czyste. Personel mówi po Niemiecku i Angielsku. Jedzenie bardzo dobre. Nie ma stresu z zajmowaniem stolików, w trakcie kolacji, każdy z gości ma przydzielone miejsce na cały pobyt. Kto lubi owoce morza będzie je miał codziennie. Kompanie w marcu w basenie zewnętrzym z podgrzewaną wodą było dużą zaletą.

jarek

Pobyt - Styczeń 2015