Savoy (Sharm El Sheikh)

BYŁEM TRZECI RAZ W EGIPCIE I TEN HOTEL JEST ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY

Najlepszy hotel w którym byłem … ultra all inclusive to jest to czego oczekiwałem . Polecam wszystkim którzy chcą miło i spokojnie spędzić czas

Nowoczesny ,bardzo zadbany hotel. Obsługa uśmiechnięta i pomocna. Pokoje czyste , jedzenie urozmaicone , czyli każdy znajdzie coś dla siebie. ładna plaża i rafa .Wi-fi dobrze działające w całym hotelu .

wszystko w najlepszym porządku . zgodnie z opisem oferty .

Brud, syf i komuna. W pokojach nie ma łóżek I brak wieszaków. (...)

Nazwa  Savoy (Sharm El Sheikh)
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Sharm El Sheikh
Wyżywienie  All inclusive, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, nurkowanie

Plaża przy hotelu, prywatna, piaszczysta, skała koralowa przy zejściu do morza

Blisko centrum (ok.15 km od Naama Bay)

Dużo udogodnień dla dzieci: 2 brodziki, animacje, miniklub, plac zabaw, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w rest

Rafy koralowe i nurkowanie w krystalicznie czystych wodach Morza Czerwonego

Wyświetlono 52 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
DANIEL

BYŁEM TRZECI RAZ W EGIPCIE I TEN HOTEL JEST ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY

Zalety

INFRASTRUKTURA TZN SUPER BASENY,PLAŻA,BARY; BARDZO DOBRE JEDZENIE( JAK NA EGIPT) BEZPOŚREDNIA BLISKOŚĆ SOHO (JEST CO ROBIĆ PO ZMROKU) W "OLU" HEINEKEN STELLA FANTA COLA ITD DOBRA WÓDKA SŁABA WHISKY

Wady

BRAK

Adam

Zalety

Infrastruktura i jedzenie . Brak buractwa jak w innych hotelach

Wady

Raczej nie zaówazylem

MAREK

Zalety

Położenie , w centrum tzw. SOHO, którego grupa Savoy jest właścicielem . Urozmaicone baseny - rożne głębokości. Szczyt sezonu , a nie trzeba było zajmować leżaków wcześniej. Dobre drinki , piwo Heineken , oraz oryginalne markowe napoje.

Wady

Nie mam się do czego przyczepić .

Beata

wszystko w najlepszym porządku . zgodnie z opisem oferty .

Zalety

położenie , czystość i dbałość o szczegóły

Wady

nie mam się do czego przyczepić.

4.7
Halinka

Pobyt - Maj 2024

Brud, syf i komuna. W pokojach nie ma łóżek I brak wieszaków. (...)

Zalety

(...)

Wady

Brud, syf i komuna. W pokojach nie ma łóżek i brak wieszaków.

Renata

Pobyt - Luty 2024

Ten pięciogwiazdkowy hotel jest wart polecenia pod każdym względem. Czułam się tam bardzo bezpiecznie.

Zalety

Znajduje się w niedalekiej odległości od lotniska, przy najbardziej luksusowym w Sharm miejscu czyli przy SOXO. Codziennie można korzystać z uroków tej lokalizachi czyli np. oglądać pokazy fontann, pojeździć na łyżwach!!, oglądać mecze piłki nożnej przy świetnej kawie lub przy fajce wodnej.

Wady

Dla mnie mnie było. Pokoje przestronne, bez zgiełku i nadęcia, plaża rozległa, jedzenie wyśmienite.

Miro

Pobyt - Grudzień 2023

Świetny hotel, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Podgrzewane baseny i ładna plaża.

Zalety

Jakość

Pobyt - Listopad 2023

Hotel na wysokim poziomie, a jedną z jego największych zalet jest bez wątpienia lokalizacja. Blisko lotniska i Soho, jest co robić poza spędzaniem czasu w samym hotelu. Ładna plaża z palmami, rafami i pomostami do snurkowania. Hotel zadowoli klientów wymagających.

Maciej

Pobyt - Listopad 2023

Hotel bardzo blisko Soho, więc wieczorem można się przejść na zakupy lub do knajpki na drinka/dyskotekę. Przyjemny teren, dużo wypielęgnowanych i ładnie przyciętych roślin. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Jedyny minus, który sprawia, że nie ma efektu wow, to troche kiczowate plastikowe kwiatki przy romantycznym mostku.

Weronika

Pobyt - Listopad 2023

Hotel z dobrym wyżywieniem. Podgrzewane baseny i ładna plaża, hotel znajduje się przy samym centrum Soho. W tym hotelu mamy możliwość grania w tenisa z instruktorem, gdzie nie musimy płacić ale jak chcemy bez instruktora grać to trzeba zapłacić.

JuliaK

Pobyt - Listopad 2023

Hotel z dobrą lokalizacją, przy centrum Soho. Pokoje czyste i przestronne. Dobry wybór dla osób które chcą wypocząć i wieczorem gdzieś wyjść

Zalety

lokalizacja

Julia J.

Pobyt - Listopad 2023

Hotel o wysokim standardzie ze świetną lokalizacją. Idealny dla osób chcących korzystać z atrakcji poza hotelem. Wiele basenów dla dzieci i dorosłych. Obsługa na wysokim poziomie.

Adrianna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel zdecydowanie warty uwagi, utrzymany w eleganckim stylu i położony na dość dużym terenie. Pokoje są sprzątane każdego dnia i widać, że są zadbane. Hotel znajduje się blisko Soho Square, który bardzo polecam zobaczyć.

Zalety

Czyste pokoje, spokojna atmosfera, profesjonalna obsługa

L.W.

Pobyt - Listopad 2023

Nowoczesny i elegancki hotel znajdujący się przy samym centrum Soho. Znakomite jedzenie, czyste i zadbane pokoje, przy hotelu plaża. Zdecydowanie obiekt godny polecenia.

Zuzanna

Pobyt - Listopad 2023

Ogromnym atutem hotelu jest lokalizacja przy Soho Square. Hotel o bardzo wysokim standardzie. Pokoje przestronne, zadbane i czyste. W hotelu znajduje się dużo basenów. Miła i zawsze pomocna obsługa.

Emil

Pobyt - Listopad 2023

Hotel znajduje się przy samym centrum Soho Square - ogromny plus dla osób, które chcą wyjść poza hotel. Wysoki standard, przestronne, codziennie sprzątane pokoje oraz bliskość plaży sprawiają, że hotel jest w 100% godny polecenia.

Nikola

Pobyt - Listopad 2023

Hotel o bardzo dobrym standardzie. Ogromny plus to lokalizacja, ponieważ wychodząc z hotelu jest się na Soho Square. Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Pokoje ładne i duże. Hotel zdecydowanie do polecenia.

Esten

Family room dla 4 osób to 3 łóżka plus dostawka. Trochę ciasno. Zejście do basenu z tej części hotelu, w której mieszkaliśmy, to 100 schodów, ale jest też winda. 3 baseny o różnej głębokości super. Obsługa poprawna , jakość proporcjonalna do napiwków. Architektura kolonialna, roślinność super. Czystość super. Ilość leżaków przy basenach i na plaży ok. Jedzenie na miejscu robione omlety, makarony i duży wybór, pyszne makaroniki. W hotelu mieszanka wielokulturowa - Arabowie, z różnych krajów, obywatele Izraela, Rosjanie, Anglicy, Włosi, Amerykanie

Zalety

Restauracje Al'a Carte w cenie pakietu, również restauracje poza hotelem. Blisko do SOho, miasteczka handlowego. Nurkowanie z pomostu hotelowego to HIT. Fauna i flora rafy niepowtarzalna jak zawsze. Dwa pomosty, ratownicy na każdym pomoście i przy basenach. Spa , masaże, gym . Mimo bliskości lotniska ( szybki transfer) nie słychać. Samolotów.

Wady

Zamykanie pomostu na noc.

Marlena

Pobyt - Kwiecień 2023

Jestem niezadowolona brak animacji.przy basenach brak muzyki w hotelu o takim standardzie brak animacji .bardzo słabe zainteresowanie wypoczywającymi przez animatorów zdecydowanie zwracam uwagę na to co się dzieje w hotelu

Zalety

Największą zaletą hotelu jest usytuowanie w pobliżu Soho

Wady

Brak animacji Brak muzyki

Jacek

Polecam osobom dla których faktor ceny nie jest głównym warunkiem wyboru.Jedyny minus to płatny internet

Savoy (Sharm El Sheikh)