Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Wszystko było ok, obsługa miła, pokój ładny, odnowiony, minus to jedzenie, niestety na 6 dni tylko 2 posiłki były smaczne reszta bez smaku. Zaskoczyło nas też to, że Panie, które sprzątają pokoje najpierw otwierają sobie drzwi dopiero później pukają, trochę niekomfortowe. Ale ogólnie hotel warty polecenia.
Miła obsługa Ładny pokój
Jedzenie
Ogólnie polecam. Ładne, wygodne położenie. Obiekt czysty i kameralny.
Przestronne pokoje, wygodne łóżka, duża łazienka, dobre wyposażenie.
Brak umytych podłóg przez cały pobyt. Brak bufetu podczas obiadokolacji.
Hotel bardzo przyjazny, pokoje czyściutkie, obsługa na recepcji na 6+🙂Jeśli chodzi o wyżywienie to śniadania monotonne- codziennie to samo, obiado- kolacje już urozmaicone ( oprócz zup - jednak nasze polskie są najlepsze🙂). Bardzo polecam!
Mega miła obsługa, czystość w pokojach
Monotonne śniadania
Smacznie , czysto i w dobrej lokalizacji. Przemiłe Panie w recepcji hotelu. Basen faktycznie mały zacieniony. W lipcu tłoczno na plaży. Miejscowość Dobra Voda urocza. Polecam !!
Obsługa recepcji
Mały basen
Hotel położony w niewielkiej miejscowości, blisko plaży. Tuż obok przystanek autobusowy, sklepiki i piekarnia, gdzie można zjeść solidny kawałek dobrej pizzy lub zakupić przepyszne bułki. Ładny widok z balkonu na góry, niestety morze zasłaniają nowo powstałe hotele. Może na piętrach wyżej było lepiej.
Spoko standard za niewielkie pieniądze. Pokoje dobrze wyposazone- czajnik, pojemna szafa, balkon, duże, wygodne łóżko. Wymiana ręczników i wynoszone śmieci codziennie, natomiast nigdy nie było sprzątane. Dziewczyny na recepcji fantastyczne, szło się dogadać. Restauracja ok. Jedzenie dobre pod warunkiem, że wiesz co zamawiasz. Ich zupy tragiczne- bez smaku. Jedn z kelnerów super! Zasługuje na napiwki :)
Wada w hotelu był wspólny balkon z sąsiadami. Mnóstwo śmieci w otoczeniu. Niestety to jest minus tego kraju. Czarnogora jest przepiękna, ale niestety śmieci są ogromnym problemem. Plaża zaniedbana, dużo bezdomnych zwierząt. Woda w morzu krystaliczna, niestety dzieci są beż pampersów i byliśmy świadkami pływających kup....
Hotel pozornie zadbany, basen to oczywiste nieporozumienie, mała powierzchnia, usytuowany nieomal na ulicy, wręcz sadzawka. Dobrze pracuje obsługa recepcji.
Wygodny pokój, ale problematyczne jest połączenie sąsiadujących pokoi wspólnym balkonem. Widok na morze przesłania budynek kolejnego wyższego hotelu w trakcie budowy. Ogolnie otoczenie nieuporządkowane i brudne.
Pokoje nie były sprzątane, natomiast ręczniki były wymieniane.
Warunki były bardzo dobre. Obsługa hotelowa pomocna, kelnerzy w restauracji hotelowej niestety nie znają języków obcych (poza jednym)
Komfortowy, duży pokój z tarasem.
psująca się winda
Świetny hotel, czyściutki, bardzo miła obsługa. Pyszne posiłki.
Kameralność, spokojnia okolica.