Ładny Hotel, odnowiony kilka lat temu. Przy samej plaży ale blisko do rafy.
Duży teren, przy samej plaży. Oddzielny basen dla dorosłych z dala od basenu dla wszystkich.
Restauracje zadaszone ale na świeżym powietrzu więc dosyć wilgotno 24/7. Budynki nie połączone więc podczas deszczu trzeba mieć parasol.
Znakomity hotel spełnia wszystkie oczekiwania
Do polecenia. Cena nie mała, a warto. Pokój z widokiem na ocean, bardzo czysty nawet jak na Afryke. Łazienka była duża, codziennie uzupełniano środki czystości, wymieniano ręczniki. Bufet w restauracji robił wrażenie. Potrawy bardziej w stylu kuchni wschodnio europejskiej więc myślę że z tym nie będziecie mieli kłopotu. Kelnerzy czasem powolni, nam zbytnio to nie przeszkadzało. Personel i ciepłej osobowości. Życzliwy, uśmiechnięty.
Hotel, cóż mogę powiedzieć. Sceneria niesamowita. Hotel utrzyamny w bardzo dobrym stanie. To co wyprawiają ogrodnicy bajka. Nam zrobili nawet bananowe kapelusze. Przy basenach pilnowano aby każdy dobrze się bawił, czuwano także nad bezpieczeństwem i dbano o czystość. Plaża bez zachwytów, publiczna. Mnóstwo tutejszych murzynów, sprzedających wszystko co się da. Potwierdzam opinie dotyczące jedzenia. Nie zdarzyło się żeby coś przyrządzone przez kuchnie nam nie smakowało.
Ocean, piękny ogród, wspaniali ludzie. Wszelkie małe niedociągnięcia zostawały gdzieś w tle tego wszystkiego. Posiłki dobre, ładnie podane , restauracja czysta, wolna od denerwujących owadów. Obsługa nigdy nie wyciągała napiwków na siłę. Owszem lubiała ( zresztą jak wszyscy na świecie ) je dostawać. W hotelowych basenach można się odprężyć, popływać. Lub zakosztować lekcji nurkowania.
Egzotyczny ogród powala na kolana. Spacery w nim są nawet lepsze od tych plażą. Mój pokój sprostał oczekiwaniom. Były drobne problemy z klimatyzacją, ale to się może zdarzyć w każdym hotelu. Nigdy nie brakowało ciepłej wody, zawsze z prysznica leciał silny strumień wody. Pokoje wyglądem niewiele się różnił y. Mieliśmy telewizor, ale przez dwa tygodnie ani razu go nie włączyliśmy. Głównie jedliśmy w restauracji głównej. Raz skusiliśmy się na kolacje w restauracji przy plaży podającej owoce morza.
brak uwag wszystko bylo wspaniale.dziekuje za urlop pozdrawiam