Saranda Beach Resort Villas

Cisz, spokój, w nocy szum fal, słońca ile dusza zapragnie

Domki nowe,choć powinny byc dokladniej sprzątane po porzednich gościach,brak jakiegokolwiek wyposażenia typu sztucce,szkło,zmiotka z szufelka(przy dzieciach to przydadne,bo w razie okruchów pojawiaja sie mrówki)ale rownież brak aneksu kuchennego. Plaza kamienista,przez caly pobyt skorzystało z niej kilka osób a w wodzie nikogo nie widzialam(plaża po lewej stronie za rzeka jak najbardziej oblegana),lodowata woda od rzeki wpływającej. Hotelu nie polecam rowniez rodzina z dziećmi,niebezpieczne barierki,ślisko w i przy basenie,brak krzesełek w restauracji. Do głownej ulicy trzeba podejść pod górę,choć nie dla wszystkich akurat to minus. Ogolnie polecam go,ale pobyt akurat z naszymi dziećmi był bardzo absorbujacy głowa dookoła chodziła.

Hotel przy glownej ulicy,ale z dala od zgielku i tlumow.Do promenady w centrum ok 3 km.My mieszkalismy w Villas Resort Beach nr 5 z widokiem na morze i miasto.W srodku wszystko nowe,choc mogloby byc dokladniej sprzatane po zmianie turystow.Brak podstawowego wyposazenia tzn.szklo,sztucca(ale nie ma tez aneksu kuchennego)no i myśle że na wyposazeniu mini szczotka plus szufelka tez by sie przydala, bo mrowki wyniosa wszystko????.Dobra baza wypadowa na zwiedzanie.Jak dla mnie to nie hotel dla dzieci(niebezpieczne barierki,śliskie plytki w i przy basenie)brak plazy,i bezsens placenia za te lezaki na niej bo za co... Ale ogolnie polecam dla par jak najbardziej

Śniadania codziennie to sama jajecznica lub jajko na twardo parówki smażone 4 rodzaje warzyw. Przy hotelu płynie orzeźwiająca rzeka temperatura wody 8 stopni przez co może przy hotelu ma temperaturę Bałtyku. Wille są nowe ale dwójka nastolatków i dwójka dorosłych śpią w dwóch łóżka jedno małżeńskie w sypialni a drugie w salonie kanapa rozkładana

Mieszkaliśmy w domkach o wysokim standardzie co do pokoi hotelowych nie wypowiadam się (słyszałem wiele negatywnych opinii), sam hotel fajny, super położony, wybudowany z pomysłem ale źle zarządzany... Plaża OK darmowe leżaki i parasole bar na plaży, trochę głośna muzyka ale obsługa reaguje na prośbę o przyciszenie tylko ten repertuar non stop: Sławomir, Zenek Martyniuk itp. ... Mieliśmy tylko śniadania i to niepotrzebnie. Jedzenie tragiczne a w okolicy pełno knajpek w których można dobrze zjeść.

Miejsce  Albania / Wybrzeże Jońskie / Saranda
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Wygodny kompleks nowo wybudowanych domków.

Prywatna plaża tuż przy obiekcie.

Białe, piaszczyste plaże otoczone lazurową wodą

Malownicze wyspy, takie jak Korfu i Zakynthos

5.2

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Zbyszek Grochowski

Cisz, spokój, w nocy szum fal, słońca ile dusza zapragnie

Zalety

Blisko morza, czysto, dobry roomservis

Anna Janiszewska

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Piekny widok Dobra lokalizacja Czysto

Wady

Forma wyzywienia HB,BB,All Śliskie plytki w i przy basenie Marna plaza

Anna Janiszewska

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Widoki,taras restauracyjny,brodzik i basen,smaczne jedzenie zamawiane z karty,kelnerzy rozumieja jezyk polski

Wady

Kiepska plaza, z zimna woda wpadajaca z rzeki,po sezonie mozna powiedziec że hotel na uboczu,bardzo slabe wykupione wyzywienie w ofercie

2.2
Tomek

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Widok

Wady

Kiepskie sniadani, temperatur wody przy hotelu, ville

Jarek

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Super lokalizacja, darmowe leżaki na plaży, przepiękne widoki z restauracji.

Wady

Posiłki, zwłaszcza śniadania - tragiczne.

Dagmara

Gorąco polecam hotel. Dobra lokalizacja. Przepiękne otoczenie.dobre jedzenie

Zalety

Blisko plaża Prywatny basen Blisko centrum Blisko przystanek autobusowy Dovre jedzenie Miła obsługa

Wady

Brak spadku posadxki w łazience do odpływu co skutkowało zbieraniem sie wody po kąpieli - jednak nie bylo z tym wielkiego problemu ze względu na dostępny mop w apartamencie

Jsz

Pobyt - Czerwiec 2018

Poziom uslugi warty ceny do 2tys. za osobę. Piękne morze i tanie owoce morza tuż za płotem:).

Zalety

Czysto i nowe bungalowy.

Wady

Otoczenie pełne śmieci podobnie jak na Korfu ale tam był strajk śmieciarzy ???? tuż za płotem

paweł

Pobyt - Czerwiec 2018

hotel dzieli sie na pokoje w głównym budynku i domki czyli ,,wille\\\'\\\' my byliśmy w domku nowiutkie dopiero co wybudowane ,ciekawe jest to że praktycznie brak recepcji wszystko załatwiasz w barze ,obsługa teoroetycznie powinna rozumieć po polsku,ale głównie chodzi o karte menu .my spontanicznie zdecydowaliśmy się na wyjazd za 614 zł za tydzień na os. +śniadanie inni płacili 1800+opłaty za all inklusive, ogólnie my wydalismy 250 euro żywiąc sie w hotelu i wszystko włacznie z przejazdami i zakupami .ciekawy kraj i jeszcze dość tanio warto pojechać czy do tego hotelu? nie wiem....ale jak chcesz sie czuć jak u siebie to spróbuj. ps. zwracajcie uwage na noclegi moze być tak że ostatni dzien spędzicie w grecji przed wylotem warunki fatalne.......wiąże sie to z problemem z promami z albani do grecji

Zalety

nad samym morzem-kameralny cisza spokoj

Wady

brak prawdziwego all inclusive ,sam nie brałem ale z tego co sie dowiedziałem przysługuje 6 napoi i wybrane danie z oferty

Alexx2010

Pobyt - Czerwiec 2018

Byliśmy z mężem tydzień i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Transfer z Korfu traktowaliśmy jako atrakcję, rejs ok godzinki. W drodze powrotnej mieliśmy 4 godziny na zwiedzenie Korfu. Rezydent zaopiekował się bagażem. Kupiliśmy wycieczkę w bardzo niskiej cenie na last minute! Dla osób, które oczekują słońca, klimatu, spokoju, odkrycia nowego kraju w niskiej cenie-polecamy! Biuro podróży Millenium na plus.

Zalety

1. Z willi do morza minuta. 2. Wille nowe, klimatyzacja, wiatrak pod sufitem. Oddzielona sypialnia. Lodówka. Stół z krzesłami. Balkon. Domek jest na 3 osoby, wiec dla 2 osób jest dużo miejsca. 3. Posiłki serwowane w niewielkim hotelu tuż obok. Smacznie. Dużo warzyw w posiłkach. Świeże pieczywo codziennie. Obiadokolacje serwowane, do wyboru 2 opcje, napój w cenie (wino, piwo, sok, herbata itd.). 4. Przepiękny widok z tarasu hotelowego, na który można patrzeć z leżaka i podczas jedzenia posiłków. 5. Bardzo blisko (5 do 35 minut) do atrakcji turystycznych, do których można tanio dojechać lokalnym autobusem: centrum Sarandy z deptakiem, Ksamil, Butrint, plaża Manastirit, plaża Pasqyra, plaża Pulebardha (lazurowa woda, skały, pięknie). Twierdza Lekuresi ok 1h z centrum pieszo. 6. Miła obsługa kelnerów, którzy starają się mówić po polsku. 7. Blisko marketu, ok 2 minuty. 8. Większość gości to Polacy. Spokojnie i cicho.

Wady

1. Brak suszarki w willi. 2. Telewizor śnieżył, ale nie miało to dla nas znaczenia. 3. Do centrum Sarandy pieszo ok 40 minut, po drodze wąski chodnik. Ale dla spacerowiczów to nie problem, poza tym jest autobus.

Justyna

Pobyt - Maj 2018

Spaliśmy w nowych domkach, wszystko było czyste. Dla dwóch osób domek był bardzo przestronny. Brakowało mi jedynie suszarki na ubrania na balkonie, ale poradziliśmy sobie własnymi sznurkami :) Obok domków znajdowała się restauracja, kelnerzy starali się mówić po polsku. Mieliśmy śniadania i obiadokolacje i na posiłki nie narzekaliśmy. Codziennie były dwie zupy do wyboru plus jedno danie główne (raz dostaliśmy risotto z owocami morza - bardzo dobre). Niedaleko znajdował się supermarket otwarty chyba do 23 i przystanek autobusowy. Miejsce jak najbardziej polecamy. Dodatkowo biuro podróży zaproponowało świetne wycieczki fakultatywne - skorzystaliśmy niemalże z każdej i byliśmy zachwyceni. Wiele pięknych miejsc do zwiedzenia w okolicy.

Zalety

prywatna plaża; całe wyposażenie było nowe; bardzo wygodne łóżka

Wady

brak suszarki na ubrania; dosyć daleko centrum miasta