Saranda Beach Apartments

Polecam ten obiekt gdyż jest on dobrze wyposażony. Nowczesny wystrój. Apartamenty sprzątane co 3 dni. Blisko do drugiego obietu hotelowego z basenami i restauracją

Byliśmy tydzień w 4 osoby w apartamencie. Trafił nam się apartament na 4 pietrze z przepięknym widokiem na morze :) Pokoje ładne, przestronne, nowoczesne. Jedyny minus to fakt, że ani razu nie było u nas Pani sprzątającej, a na wyposażeniu nie było nawet miotły do zamiatania. Na miejscu trzeba uiścić opłatę za klimatyzację. Nam działała bez opłaty, tylko kapała z niej woda. Wykupiliśmy opcję z samymi śniadaniami (zawsze bierzemy all inclusive i trochę baliśmy się, czy dobrze robimy). Uważam, że podjęliśmy najlepszą decyzję. Niestety jedzenie w restauracji hotelowej (hotel znajdował się po drugiej stronie ulicy) było monotonne i męczarnią byłoby jeść przez tydzień to samo. Apartamentowiec dobrze usytuowany, 2-3 min na plaże, blisko 2 markety i sporo restauracji. Można wypożyczyć auto i jechać na przepiękne plaże oddalone jakieś 7 km od hotelu.

bardzo dobry hotel i super usługa nic nie brakowało wszystko na miejscu

Super miejsce fajna atmosfera. Obłuda sympatyczna, chłopaki robią dobra robotę. Polecam bez zastanawiania.

Miejsce  Albania / Wybrzeże Jońskie / Saranda
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu

Białe, piaszczyste plaże otoczone lazurową wodą

Malownicze wyspy, takie jak Korfu i Zakynthos

Krystalicznie czysta woda idealna do nurkowania i snorkelingu

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dariusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Przestronne dwupokojowe apartamenty urządzone w nowoczesnym stylu. Salon jak i sypialnia wyposażone w indywidualą klimatyzację. Taras duży i przestronny wyjście do niego z dwóch pokoi apartamentu. Łazienka również funkcjonalna, duża. Winda w apartamentach sterowana na chip, dzięki temu żaden obcy nie wjedzie.

Kamila

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

3 minuty na plażę, polecam zabrać buty do wody

ahmed

Pobyt - Sierpień 2018

bardzo dobry hotel i super usługa nic nie brakowało wszystko na miejscu

Zalety

bardzo dobry

Marcela

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Nowe czyste apartamenty. Komfortowo i dobrze wyposazone