Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Nie wiem czy można oczekiwać więcej pewnie tak ale dla mnie ok
Przy plaży obsługa we wszystkim pomaga z uśmiechem . Robią wszystko żeby gość był zadowolony
Jak każdy hotel ma wady - ja nie dostrzegłem
Hotel Santa Marina Plaza to pięciogwiazdkowy obiekt o stylowym, klasycznym wystroju. Jego doskonała lokalizacja bezpośrednio przy plaży oraz bliskość restauracji i tawern sprawiają, że jest idealnym miejscem dla turystów poszukujących wygody. Pomimo pewnego wieku, hotel utrzymuje wysoki standard i czystość. Z bezpośrednim dostępem do piaszczystej plaży i zadbanymi pokojami, stanowi oazę spokoju dla osób ceniących kameralną atmosferę i chwilę wytchnienia. Pomimo upływu czasu zaskakuje nowoczesnymi elementami, świeżością oraz udogodnieniami, które wpływają na pozytywne wrażenia.
Hotel znajduje się bezpośrednio przy plaży. Pomieszczenia w hotelu są utrzymane w wysokim standardzie czystości. Restauracja hotelowa oferuje jedzenie przygotowywane z lokalnych produktów, uwzględniając różne rodzaje diet.
Hotel troszkę starszego budownictwa. Położony nad piękną plażą, która jest piaszczysta, a jest to rzadkość na Krecie. Mimo wszystko właściciele starają się, żeby hotel był czysty i niczego mu nie brakowało.
- pokoje całkiem spore - niezbyt nowocześnie ale czysto
Hotel pięciogwiazdkowy ze stylowym starszym wystrojem. Hotel przy samej plaży co zdecydowanie jest zaletą. Jest on zlokalizowany w centrum turystycznej miejscowości, więc do restauracji, barów oraz tawern mamy bardzo blisko. Oprócz tego mamy również przystanki autobusowe, którymi możemy łatwo się transportować po okolicy
Hotel starszy i nie można tego ukryć. Jednak jest zadbany. Pomieszczenia czyste. Obiekt nie jest duży. Uważam, że to idealny wybór dla osób około 50 - 60 lat chcących odpocząć w spokoju i wykorzystać plaze będąca zaraz obok hotelu. Fani piaszczystych plaż będą zadowoleni bo rzadko można na Kreci znaleźć plaze bez żwirku a tu jest on naprawdę sporadycznie. Pokoje są czyste, meble nie są nowoczesne Jednak nic nie jest poniszczone. Widać po prostu na każdym kroku, że pracownicy bardzo dbają o możliwe standardy.
Hotel w porządku. Pokoje są ładnie urządzone i czyste. Zdecydowanie na plus położenie przy samej plaży. Polecam szczególnie dla osób, które szukają na wakacjach spokoju.
Widać że hotel ma już swoje lata, natomiast nadal trzyma poziom. Świetne jest bezpośrednie dojście do plaży i dużo zieleni w hotelu. Drzewa, z kojącym śpiewem ptaków i spory basen. Zaskoczyłem się że mimo lat, pokoje są odnowione i bardzo komfortowe.
- Bliskość do plaży - Dużo zieleni
Hotel ma już swoje lata, natomiast pozytywnie zaskakuje. Położony przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Pokoje zaskoczyły nowoczesnym wyglądem i czystością. W hotelu dostępna siłownia i biblioteka. Jedzenie przygotowywane z lokalnych produktów z dostępnością różnych diet. Hotel prowadzi także animację dla dorosłych. Hotel posiada udogodnienia dla niepełnosprawnych ale w niektórych przypadkach moga oni potrzebowac małej pomocy.
hotel dla dorosłych - bezpłatny serwis plażowy- piaszczysta plaza
Ten hotel jest idealny dla miłośników morskich wakacji. Można cieszyć się wyjątkowymi widokami o poranku i nie tylko. Klimatyczne lobby wraz z barem dodaje uroku temu miejscu. Goście mogą wypocząć i zrelaksować się w przyjemnej atmosferze, ciesząc się pysznym drinkiem lub kawą. To idealne miejsce na spotkania towarzyskie, a także na chwilę relaksu po dniu spędzonym na plaży. Piaszczysty brzeg zaprasza do opalania się, kąpieli w morzu i wspaniałych spacerów wzdłuż wybrzeża.
Jeśli chodzi o sam hotel - poprawnie, ale bez szału. Obsługa bardzo miła i dbająca. Położenie świetne, bo nie na uboczu, ale w miasteczku Agia Marina, blisko (kilka kilometrów) do bardzo ładnej Chanii i pełnego różnych sklepików Platanias. Nie wypożyczaliśmy samochodu, bo wystarczyła nam komunikacja miejska. Odradzam kupowanie wina na wycieczce do Elafonisi (taka cytrynowa albo różana nalewka na bazie raki)- chyba fermentuje i samo strzela... Plaża hotelowa wystarczająca a leżaki i parasole bezpłatne dla gości tego hotelu.
doskonałe położenie, zawsze wolne leżaki i parasole, cisza i spokój, czystość, duże pokoje, miła obsługa
opłata za widok na morze zbyt wysoka, myśmy, mimo opłaty tego widoku praktycznie nie mieli z powodu zasłaniającej go palmy. Pokoje na parterze, a właściwie w suterynie okropne, całe szczeście, że nam się trafił na piętrze. Standard hotelu oceniamy na niecałe 4 gwiazdki
Kreta stała się bardzo komercyjnym miejscem. Generalnie hotel bardzo dobry. Pokój na 2 piętrze. Z frontowym widokiem na piękne morze. Śniadania i kolacje były podawane w restauracji skąd także można było podziwiać uroki plaży i morza. Baseny bardzo czyste, dobrze wkomponowane w całość obiektu. Obsługa na poziomie. Wyżywienie zadowalające. Wina, które oferował hotel były w cywilizowanych cenach. Warunki zakwaterowania tylko dobre Mówię tylko bo hotel reklamowany jest jako 5*, i dlatego powinny być większe pokoje i większe telewizory.
50m do plaży i centrum. Nigdy nie miałem żadnego hałasu z zewnątrz w pokoju, dodatkowo widok na plaże i morze. Chciałabym zwrócić uwagę na jedzenie. Podczas mojego 12 dniowego pobytu ani razu nie zdarzyło się żeby coś było gorące. Zawsze letnie, niezależnie czy byłam na posiłku równo z godz. jego rozpoczęcia czy później. Nie zmienia to jednak faktu że jedzenie smaczne i dobrej jakości. Kończąc wywód nad mienie że w hotelu jest bardzo kompetentny personel. Tjus!