Jeżeli ktoś się wybiera do kameralnego hotelu z przepyszną i urozmaiconą kuchnią, to goraco polecam ten własnie hotel. Jeżdzę w sezonie średnio 30 dni na nartach z czego zwykle dwa wypady to tygodniowe wyjazdy do hotelu, pozostałe to 3-4 dniowe wyjazdy do pensjonatów. Przyznaję, że ten hotel przebił wszystkie pod względem posiłków, takiego wyboru, różności i przede wszystkim dobrego smaku nie zaznałem nigdzie jak dotychczas a mam już 47 lat. Poza tym bardzo sympatyczna obsługa, ludzie stale uśmiechnięci i na luzie. Jest kącik dla dzieci, jest saunarium, barek, skibus indywidualny zawożacy na stok. Dla mnie bomba. Lokalizacja zaraz przy termach i blisko starówki. Gorąco polecam to miejsce.
Mały, kameralny, z przemiłą obsługą i mega fantastycznym jedzeniem!!!
Jak dla mnie nie miał, może mogło komuś przeszkadzać wieczorne karaoke w włoskim wykonaniu, ale mnie akurat nie.
Bardzo mily hotelik-pyszne jedzenie i hotelowy bus do dyspozycji gosci to mega plusy-minusami sa wielkosc pokoi i koce-rodem z PRL-u
Drobne niedogodności da się bardzo łatwo "pokryć". Np jeśli nie mieliśmy ochoty na oglądanie wieczornych występów to w okolicy było kilka ciekawych barów. Jedzenie ok, czasem tylko jeśli zeszło się pod koniec posiłków niektóre dania mogły być chłodne. Ale było smacznie i nie było na co narzekać. Pokój miły wygodnie urządzony. Za dnia sporo zajęć ruchowych. Personel w miarę przyzwoity robi co do niego należy ale nie liczycie na nic więcej.
Dobre strony, - przyjemny basen, - codziennie sprzątanie pokoju, - czyste pokoje i hotel, - dobrze działająca klimatyzacja, - duży wybór jedzenia, - bardzo blisko do parków wodnych i toru kartingowego, Złe strony, - pomimo sporego wyboru bardzo powtarzalny bufet, - jeśli jest się w HB trzeba dopłacać do napoi do kolacji.
To był bardzo czysty i "świeży" hotel. Niedawno odrestaurowany. W pokoju co miłe lodówka. W okolicy basenu dużo miejsca, baseny czysty, z ciepłą wodą. Nie doświadczyliśmy żeby personel był nie miły lub minimalistyczne. Wyżywienie bardzo nam odpowiadało, choć muszę powiedzieć że jestem kapryśny. Do centrum dojście pieszo zajmowało nam nie więcej jak 15 minut. Blisko jest tzw Pirat's show. Także wspomniane już aqua parki i tor z go - kartami chwile drogi od hotelu.
Polecam Super