Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami
Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Hotel bardzo czysty. Obsługa przemiła. Okolica pokazuje jak wygląda Afrykq. Luksus i bieda. Plaża wg mojej opinii najpiękniejsza na wyspie. Piasek cukier puder. Na plaży można zobaczyć prócz krabów, tym, również rozgwiazdy. Woda się można cieszyć cały czas. Odpływy, przypływy znikome. Od hotelu do oceanu 25 metrów. Hotel bardzo czysty, sprzątanie codzienne. Braki w dostanie prądu występują, ale nie zdarzyło się więcej niż pół minuty. Opinie że tam brakuje często prądu są chyba od konkurencji. Kontakt z rezydentem bardzo dobry. Polecam zdecydowanie to miejsce, szczególnie tą część wyspy
Czystość, blisko oceany, przemiła obsługa
Mały klimatyczny hotel, idealny na odpoczynek. Kilka kroków do hotelowej plaży. Na plaży gniazdka i super internet. Fajna załoga hotelowa.
Świetne położenie, w ciszy, ale pare kroków i jest sie w centrum olbrzymiej plaży z pudrowym piaskiem, gdzie ciągle coś sie dzieje.
Monotonne wyżywienie, mały wybór. Jednak da sie najeśc do syta. Częste chwilowe braki prądu.