Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Jak słusznie zauważono to już nie hotel a kurort wypoczynkowy. Jeśli nie lubicie molochów to wybierzcie inne hotel. Jest to miejsce do przyjmowania rodzin nawet z najmniejszymi pociechami, a także par. Przy takim dużym obiekcie jestem pod wrażeniem organizacji. Obsługa nie była zabiegana.Goście na nic nie musieli długo czekać. Każda sprawa z jaką zwróciliśmy się do recepcji była rozpatrywana niezwykle szybko. Można było wchodzić daleko w morze ponieważ dno jest płytkie.
Bardzo ładne pokoje i łazienki, sprzątanie 2xdziennie W hotelu są różnorodne restauracje gdzie organizowane są wieczorki tematyczne. Plaża ładna, niezbyt szeroka ale długo jest płytko, także maluch czuły się jak rybki w wodzie a ja byłam spokojna. Z myślą o najmłodszych przygotowano również klub (od 6 msc do 12 roku życia). Możliwość wynajęcia opiekunki 50 EUR/dzień. Na terenie hotelu jest 6 kortów tenisowych , szkoła tenisa oraz wypożyczalnia rowerów (12 EUR/dzień). Po kurorcie kursuje bezpłatny bus. Natomiast do miasteczka kursuje autobus - za opłatą.
Hotel położony w ustronnym miejscu, więc niewiele możliwości na wieczorne spędzenie czasu. W pobliżu kilka tawern i restauracji. Hotel bardzo czysty, zadbany. Z dwóch stron otoczony plażą hotelową. Basen mały i bardzo zatłoczony.
Jedzenie hotelowe bardzo smaczne, urozmaicone i w dużych ilościach.
Polecam dla osób, które chcą poleżeć na plaży i poopalać się, ponieważ poza wycieczkami organizowanymi przez biura własciwie nie ma innych atrakcji.