Sandy Beach (Marmari)

Hotel ogólnie oceniam na 4. Połozony na ładnym, zabanym terenie. Plaża blisko hotelu (przejscie przez ulice.) Z plaży piękny widok na bliskie wyspy. Hotel bardzo spokojny, mało dzieci.

Hotel bardzo fajny,lepszy niż się spodziewałem,był największą zaletą wycieczki.

Hotel duży , czysty , codziennie sprzątane pokoje oraz codziennie wymieniane ręczniki. Kolację różnorodne codziennie coś innego. Obsługa bardzo miła

Hotel bardzo czysty, obsługa pomocna oraz jedzenie bardzo dobre i różnorodne każdego dnia coś innego. Restauracja włoska również pyszna.Polecam ten hotel

Jesteśmy z Grecosem (piszę w ostatni dzień pobytu). Organizacja biura,hotel,okolica, plaża,jedzenie, obsługa hotelowa - wad brak. Wyspa piękna i ciekawa.Jechać, zwiedzać, odpoczywać.Nie ma się nad czym specjalnie rozwodzić bo wszystko jest idealnie.

Nazwa  Sandy Beach (Marmari)
Miejsce  Grecja / Kos / Marmari
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rowery, bez paszportu, parking

Idealny wybór dla osób ceniących ciszę, spokój i otoczenie przyrody.

Piaszczysta, szeroka plaża oddalona ok. 50 m od hotelu.

Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini club ( dla dzieci w wieku 3-12 lat), animacje.

Do centrum miasta z wachlarzem rozrywek ok. 300 m.

Wyświetlono 47 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Ładny, zadbany teren. Duża ilosc leżaków. Nie ma potrzeby rezerwacji. Przystanek autobusowy bliziutko. Warto być wcześniej na przystanku bo nasz autobus do Kos przyjechał 10 minut wcześniej i dłuzej nie czekał. Wypożyczania samochodów na miejscu. Przemiła obsługa. Polecam.

Wady

Brak toalet na plaży (najbliższa przy recepcji). Słabe animacje, praktycznie ich brak. Wieczorem wyłącznie występ jednej lub dwóch osób. Wieczory spędza się tutaj głównie przy grach w karty przy stolikacha. Jedzenie przeciętne, czasami mały wybór. Na przekąski nie ma co liczyć -tylko hot-dogi i średniej jakości lody, ale nikt glodny nie chodził i bez przekasek.

Olek

Hotel bardzo fajny,lepszy niż się spodziewałem,był największą zaletą wycieczki.

Zalety

Zadbany,czysty,dużo zieleni,duzo dobrego jedzenia,miła obsługa,sporo atrakcji dla dzieci.

Wady

Na początku wydawało się że małe baseny,ale nie było problemu.Duza liczba gości chodziła na plażę, która już nie była zbyt zadbana.To jest największy minus całej okolicy.A szkoda bo jest potencjał.Plaze piaszczyste.Co do hotelu to w 80% gośćmi są Niemcy i wszystko jest pod nich podporzadkowane.

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Czystość Obsługa Jedzenie Duży obiekt Siłownia Blisko na plażę

Weronika

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Jedzenie Obiekt Obsługa

Dawid

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Wszystko

Wady

Wad brak

AGNIESZKA

Pobyt - Październik 2023

Hotel bardzo dobry. Pokoje czyste codzienny serwis. hotel o sporej powierzchni ładny ogród.

Zalety

Obsługa zawsze uśmiechnięta. Blisko do plaży i przystanku autobusowego.

Wady

Hotel bardzo zadbany, czyste i przestronne pokoje, jedzenie wyśmienite (pizza w restauracji włoskiej jak z dobrej pizzeri! Codzienny wybór innych mięs i dodatków) Obsługa przemiła. Plaża przy hotelu przepiękna. Polecam z czystym sumieniem.

Zalety

Chyba wszystko.

Wady

Brak wyboru gotowych drinków, ale za to dobre piwo, wino, wódka, gin, ouzo i whisky.

Obiekt duży, przestronny, pokój dwuosobowy z dostawka mógłby być trochę większy , warunki w pokoju i łazience dobre. Sprzątane regularnie, ręczniki wymieniane . Obsługa przemiła.

Zalety

Lokalizacja przy plaży, wśród pięknej roślinności , fajne baseny, w szczycie sezonu nie czuć było tłoku, miła obsługa , dobre jedzenie

Wady

Za mało miejsc dla niepalących , wszędzie czuć było dym papierosów , pokoje już trochę do remontu , tragiczny Polski animator Dominik, jednego wieczoru obraził nas i wyzwał od Polaków , generalnie nie potrafi prowadzić animacji , mało profesjonalny

Katsiaryna

Oczekiwanie spotyka się z rzeczywistością. Hotel jest doskonały dla rodzin z dziećmi: piaszczysta plaża z łagodnym wejściem, czysta woda, są tam małe rafy, na których można nurkować z maskami. Można spacerować wzdłuż morza na duże odległości. Jest także bezpłatna siłownia. Piękne zachody słońca na plaży. Z naszego pokoju mogliśmy zobaczyć wschód słońca. Pokoje są małe, proste w wystroju, ale wszystko tam jest: lodówka, klimatyzacja, bezpłatny sejf, suszarka do włosów, telewizor, w łazience środki czystości. Ręczniki plażowe można zmieniać codziennie. W odległości spaceru jest hipermarket z odpowiednimi cenami. Po drodze można kupić wycieczki z polskim przewodnikiem taniej niż w hotelu, my jednak kupiliśmy u organizatora wycieczek.

Zalety

Na terenie znajdują się zjeżdżalnie, baseny dla dzieci, są boisko do koszykówki i piłki nożnej, tenis stołowy, bilard. W pokojach znajduje się lodówka, w której po codziennym sprzątaniu wkłada się butelki z wodą. Bardzo urozmaicone jedzenie: są owoce morza, ryby, wszelkiego rodzaju mięsa, dużo warzyw i owoców, oliwek, suszone owoce, rano koktajle owocowe, darmowe lody, zmiana deserów. Wino dobre, ale w restauracjach ciepłe, w barach zimne, dostępne w dowolnej ilości.

Wady

Słaba animacja zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Dla nastolatków byłaby możliwość zorganizowania dyskoteki. Ratowników nie ma ani w pobliżu morza, ani przy basenach. Telewizor głównie z kanałami niemieckimi, ale można też znaleźć w języku angielskim. Soki to rozcieńczone koncentraty. Do sałatek nie było oliwy z oliwek, tylko sosy.

Paweł

Hotel ładny, pięknie utrzymane tereny zielone, mnóstwo, palm, pyszne jedzenie, ładna plaża.

Zalety

Nie za duży, blisko morza, ładna piaszczysta plaża z piaskiem w morzu.

Wady

Pokoje, a dokładnie wystrój, byle jaki, słabo sprzątane, pajęczyny na ścianach i abażurach. Brak choćby jednego kanału w telewizji po polsku. Hotel przygotowany pod Niemców, jakeś 90% gości.

Wacław i Grażyna

pobyt suuper, jedzenie wspaniałe , czysto, blisko plaza. Polecam

Zalety

basen, jedzenie,bary,itp. czysto schludnie

Jola

Bardzo czysto,spokojnie, piękna roślinność,jedzenie bardzo dobre,obsluga mila i pomocna

Zalety

Spokój, zieleń na terenie hotelu

Malwina

To były naszej wielkie, greckie wakacje! Wspaniały hotel w którym przekraczając próg witają Cię szerokim uśmiechem Panie z recepcji a hotelowy boy zabiera walizki i prowadzi do pokoju. Nasz (o nr 602) usytuowany był blisko basenów ze zjeżdżalniami i atrakcjami dla dzieci takimi jak plac zabaw i mały lunapark. Trafiliśmy idealnie. Zadbany pokój wraz z łazienką był codziennie sprzątany a śnieżnobiałe ręczniki wymieniane. Na tarasie stolik krzesełkami + wygodne nowoczesne, tapicerowane materiałem leżanki. Obsługa przesympatyczna - każdego witała uśmiechem wołając „kalimera”. Na terenie hotelu mamy 4 baseny z ratownikiem, liczne bary i 2 restauracje (w tym włoską) i tawernę. W hotelu mieści się bardzo dobrze wyposażony sklepik w którym zaopatrywaliśmy się w nasze zachcianki a także, w którym kupiliśmy pamiątki (ceny niższe niż w mieście). Hotel posiada swoją lodziarnie w której codziennie wydawane były lody (Pani w lodziarni mówi po polsku), zaś w budce obok można było przekąsić coś w oczekiwaniu na obiad. W hotelu odbywały się animacje zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie! Jedzenie w restauracji obłędne (np. owoce morza, jagnięcina czy nawet sushi). Śniadania klasyczne z dużym wyborem słodkości i owoców. Na terenie kompleksu liczne palmy, krzewy z kwiatami a nawet bananowce z owocami. W lunaparku m.in dwa dmuchańce, karuzela, tor do jazdy autem, które cieszyły się największym zainteresowaniem dzieci. Amatorów sportu zaprasza boisko do kosza, piłki nożnej oraz stół do ping-ponga. Pomimo rozległego terenu wszędzie tak naprawdę było blisko-do morza rzut beretem (wystarczyło przejść przez ulicę). Czuliśmy się bezpieczni i zaopiekowani. Tuż obok hotelu przystanek z którego za 2 euro można dojechać do miasta Kos. Pierwszy raz mieścimy okazje odpoczywać w tak dużym, ale jednocześnie zadbanym i przemyślanym pod względem usytuowania atrakcji i rozrywek miejscu. Jesteśmy zachwyceni i w naszej ocenie przyznajemy hotelowi 5*****.

Zalety

Hotel zlokalizowany jakieś 30 minut autokarem od lotniska -to ogromna zaleta! Wybierając Sandy Beach kierowaliśmy się atrakcjami dla 9 latka - nie zawiedliśmy się. Trzy zjeżdżalnie, boiska do sportów, plac zabaw czy mini lunapark skradły serce naszej pociechy. Pisząc o zaletach hotelu wspomnieć należy o bardzo dobrej kuchni. Pierwszy raz spotkałam się z tyloma rozmaitościami - od owoców morza i ryb zaczynajac a kończąc ma przepysznej jagnięcinie czy kaczce. Przy basenie zawsze dostępne leżaki.

Wady

Tak jak wspominałam hotel skradł nasze serca. Jedyne co bym poprawiła (noe rozpatruje tego w kategorii wad) to miejsce wydawania ręczników. Obecnie wydaje je recepcja. Myśle, że ułatwieniem było by wydawanie ich przez ratownika lub pobliskich barach (znajdujących się tuż przy basenach).

Pobyt - Maj 2023

Hotel cudowny bardzo czysto przemiła obsługa co dla mnie ważne cisza i spokój pyszne jedzenie bardzo blisko plaży

Zalety

Mają przepiękny ogród bardzo zadbany

Wady

Brak wad

Gabriela

Pobyt - Maj 2023

Hotel spełnił moje oczekiwania w 100%. Plaża bardzo blisko jedzenia super , obsługa super. Polecam.

Zalety

Jedzenie , obsługa , blisko plaża piaszczysta

Pobyt - Maj 2023

Cudowny hotel super pobyt polecamy z całego serca

Zalety

Bardzo czysto przepiękny ogród pyszne jedzenie i przemiła obsługa

Pobyt - Maj 2023

Bardzo fajny hotel, czysto, ładne łazienki codziennie sprzątany pokój, wymieniane ręczniki. Jedzenie smaczne, najsłabsze śniadania - powtarzalne, brak jakiekolwiek zieleniny tylu sałata, rukola, szpinak itp, przy pozostałych posiłkach już to było. Słaby wybór owoców, nie było w ogóle arbuza a w sklepach normalnie był dostępny. W barach alkohole powiedzmy to basic dostępne ale już za drinki trzeba dodatkowo zapłacić. Brakowało muzyki przy basenach, ogólnie spokój i mało się działo, być może w pełnym sezonie hotel bardziej ożywa. W maju woda w basenach zimna. Ogólnie polecam, głównie z uwagi na czystość i zadbaną roślinność.

Zalety

Czystość, blisko plaży, bezpłatne leżaki na plaży

Pobyt - Sierpień 2022

Świetny hotel, czysto, klimatycznie. Sporo kotów wewnątrz ale to Grecja więc standard :) Piękna plaża, świetna obsługa.

Zalety

Obsługa :) Piękna plaża

Pobyt - Sierpień 2022

Bardzo piękna okolica, cudowna plaża, świetne tawerny w pobliżu, sam hotel też super. Pokoje czyste, jedzenie ok, obsługa też na plus.

Zalety

Obsługa i umiejscowienie

Elwira

Pobyt - Lipiec 2022

Uwielbiam ten HOTEL i wszystkim polecam z całego serca . Pierwszy raz zdarzyło nam się tak , ze było piękniej niż na zdjęciach . Byliśmy rodzina 16/23/48/49lat i znajomi 20/51/52lata. W hotelu bardzo dużo Niemców i choć przed wyjazdem nie byłam z tego zadowolona, to muszę przyznać , ze chyba lepiej trafic nie mogliśmy. Kultura , cisza i klasa widoczna wszędzie od basenu po restaurację ..Rośliność powalająca , jak na Dominikanie , setki przepięknych palm , beniaminów ... Czystość na najwyższym poziomie , nie może być lepiej. Pyszne jedzenie w 2 restauracjach ( polecam włoską w porze lunchu , z której można korzystać codziennie) i w tawernie greckiej. Widoki cudowne , z dwóch stron góry. Do pięknej piaszczystej plaży krok, 4 minuty. Autobus na Kos tuz pod hotelem , w jedną i druga stronę . Bilet 2 euro .(Miasto Kos przepiękne, z mnóstwem urokliwych uliczek , sklepow, tawern, portem - koniecznie warto pojechać .) 3 Bary basenowe z miłą obsługą i cudownym Aleksisem. Dodatkowo 4 bar z dodatkowo płatnymu drinkami , ale niedrogo 5,6 euro , a naprawdę pyszne , szczególnie Pina Colada. Cały ośrodek to takie trochę 2 strefy , spokojna z przodu ( mieliśmy pokoje 203 i 208- 2-osobowe , i 702- Dwójka z dostawką ) i troszkę bardziej ożywiona dla rodzin z dziećmi , ale i tak bardzo przywzoicie , bo dzieci głownie od 5lat. Wróciliśmy 9 lipca , a ja już bardzo tęsknię do tej cudownej atmosfery. Pewnie już tu nie wrócimy , bo trzeba poznawać nowe miejsca , ale Sandy Beach pozostanie w naszych sercach na zawsze . Cudowne WAKACJE , POLECAM ,

Zalety

Widoki, czystość , spokój , piękna plaża , czyste baseny , mały tłok pomimo wielu gości

Sandy Beach (Marmari)