Idealny wybór dla osób ceniących ciszę, spokój i otoczenie przyrody.
Piaszczysta, szeroka plaża oddalona ok. 50 m od hotelu.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini club ( dla dzieci w wieku 3-12 lat), animacje.
Do centrum miasta z wachlarzem rozrywek ok. 300 m.
Hotel ogólnie oceniam na 4. Połozony na ładnym, zabanym terenie. Plaża blisko hotelu (przejscie przez ulice.) Z plaży piękny widok na bliskie wyspy. Hotel bardzo spokojny, mało dzieci.
Ładny, zadbany teren. Duża ilosc leżaków. Nie ma potrzeby rezerwacji. Przystanek autobusowy bliziutko. Warto być wcześniej na przystanku bo nasz autobus do Kos przyjechał 10 minut wcześniej i dłuzej nie czekał. Wypożyczania samochodów na miejscu. Przemiła obsługa. Polecam.
Brak toalet na plaży (najbliższa przy recepcji). Słabe animacje, praktycznie ich brak. Wieczorem wyłącznie występ jednej lub dwóch osób. Wieczory spędza się tutaj głównie przy grach w karty przy stolikacha. Jedzenie przeciętne, czasami mały wybór. Na przekąski nie ma co liczyć -tylko hot-dogi i średniej jakości lody, ale nikt glodny nie chodził i bez przekasek.
Hotel bardzo fajny,lepszy niż się spodziewałem,był największą zaletą wycieczki.
Zadbany,czysty,dużo zieleni,duzo dobrego jedzenia,miła obsługa,sporo atrakcji dla dzieci.
Na początku wydawało się że małe baseny,ale nie było problemu.Duza liczba gości chodziła na plażę, która już nie była zbyt zadbana.To jest największy minus całej okolicy.A szkoda bo jest potencjał.Plaze piaszczyste.Co do hotelu to w 80% gośćmi są Niemcy i wszystko jest pod nich podporzadkowane.
Hotel duży , czysty , codziennie sprzątane pokoje oraz codziennie wymieniane ręczniki. Kolację różnorodne codziennie coś innego. Obsługa bardzo miła
Czystość Obsługa Jedzenie Duży obiekt Siłownia Blisko na plażę
Hotel bardzo czysty, obsługa pomocna oraz jedzenie bardzo dobre i różnorodne każdego dnia coś innego. Restauracja włoska również pyszna.Polecam ten hotel
Jedzenie Obiekt Obsługa
Jesteśmy z Grecosem (piszę w ostatni dzień pobytu). Organizacja biura,hotel,okolica, plaża,jedzenie, obsługa hotelowa - wad brak. Wyspa piękna i ciekawa.Jechać, zwiedzać, odpoczywać.Nie ma się nad czym specjalnie rozwodzić bo wszystko jest idealnie.
Wszystko
Wad brak
Hotel bardzo dobry. Pokoje czyste codzienny serwis. hotel o sporej powierzchni ładny ogród.
Obsługa zawsze uśmiechnięta. Blisko do plaży i przystanku autobusowego.
Hotel bardzo zadbany, czyste i przestronne pokoje, jedzenie wyśmienite (pizza w restauracji włoskiej jak z dobrej pizzeri! Codzienny wybór innych mięs i dodatków) Obsługa przemiła. Plaża przy hotelu przepiękna. Polecam z czystym sumieniem.
Chyba wszystko.
Brak wyboru gotowych drinków, ale za to dobre piwo, wino, wódka, gin, ouzo i whisky.
Obiekt duży, przestronny, pokój dwuosobowy z dostawka mógłby być trochę większy , warunki w pokoju i łazience dobre. Sprzątane regularnie, ręczniki wymieniane . Obsługa przemiła.
Lokalizacja przy plaży, wśród pięknej roślinności , fajne baseny, w szczycie sezonu nie czuć było tłoku, miła obsługa , dobre jedzenie
Za mało miejsc dla niepalących , wszędzie czuć było dym papierosów , pokoje już trochę do remontu , tragiczny Polski animator Dominik, jednego wieczoru obraził nas i wyzwał od Polaków , generalnie nie potrafi prowadzić animacji , mało profesjonalny
Oczekiwanie spotyka się z rzeczywistością. Hotel jest doskonały dla rodzin z dziećmi: piaszczysta plaża z łagodnym wejściem, czysta woda, są tam małe rafy, na których można nurkować z maskami. Można spacerować wzdłuż morza na duże odległości. Jest także bezpłatna siłownia. Piękne zachody słońca na plaży. Z naszego pokoju mogliśmy zobaczyć wschód słońca. Pokoje są małe, proste w wystroju, ale wszystko tam jest: lodówka, klimatyzacja, bezpłatny sejf, suszarka do włosów, telewizor, w łazience środki czystości. Ręczniki plażowe można zmieniać codziennie. W odległości spaceru jest hipermarket z odpowiednimi cenami. Po drodze można kupić wycieczki z polskim przewodnikiem taniej niż w hotelu, my jednak kupiliśmy u organizatora wycieczek.
Na terenie znajdują się zjeżdżalnie, baseny dla dzieci, są boisko do koszykówki i piłki nożnej, tenis stołowy, bilard. W pokojach znajduje się lodówka, w której po codziennym sprzątaniu wkłada się butelki z wodą. Bardzo urozmaicone jedzenie: są owoce morza, ryby, wszelkiego rodzaju mięsa, dużo warzyw i owoców, oliwek, suszone owoce, rano koktajle owocowe, darmowe lody, zmiana deserów. Wino dobre, ale w restauracjach ciepłe, w barach zimne, dostępne w dowolnej ilości.
Słaba animacja zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Dla nastolatków byłaby możliwość zorganizowania dyskoteki. Ratowników nie ma ani w pobliżu morza, ani przy basenach. Telewizor głównie z kanałami niemieckimi, ale można też znaleźć w języku angielskim. Soki to rozcieńczone koncentraty. Do sałatek nie było oliwy z oliwek, tylko sosy.
Hotel ładny, pięknie utrzymane tereny zielone, mnóstwo, palm, pyszne jedzenie, ładna plaża.
Nie za duży, blisko morza, ładna piaszczysta plaża z piaskiem w morzu.
Pokoje, a dokładnie wystrój, byle jaki, słabo sprzątane, pajęczyny na ścianach i abażurach. Brak choćby jednego kanału w telewizji po polsku. Hotel przygotowany pod Niemców, jakeś 90% gości.
pobyt suuper, jedzenie wspaniałe , czysto, blisko plaza. Polecam
basen, jedzenie,bary,itp. czysto schludnie
Bardzo czysto,spokojnie, piękna roślinność,jedzenie bardzo dobre,obsluga mila i pomocna
Spokój, zieleń na terenie hotelu
To były naszej wielkie, greckie wakacje! Wspaniały hotel w którym przekraczając próg witają Cię szerokim uśmiechem Panie z recepcji a hotelowy boy zabiera walizki i prowadzi do pokoju. Nasz (o nr 602) usytuowany był blisko basenów ze zjeżdżalniami i atrakcjami dla dzieci takimi jak plac zabaw i mały lunapark. Trafiliśmy idealnie. Zadbany pokój wraz z łazienką był codziennie sprzątany a śnieżnobiałe ręczniki wymieniane. Na tarasie stolik krzesełkami + wygodne nowoczesne, tapicerowane materiałem leżanki. Obsługa przesympatyczna - każdego witała uśmiechem wołając „kalimera”. Na terenie hotelu mamy 4 baseny z ratownikiem, liczne bary i 2 restauracje (w tym włoską) i tawernę. W hotelu mieści się bardzo dobrze wyposażony sklepik w którym zaopatrywaliśmy się w nasze zachcianki a także, w którym kupiliśmy pamiątki (ceny niższe niż w mieście). Hotel posiada swoją lodziarnie w której codziennie wydawane były lody (Pani w lodziarni mówi po polsku), zaś w budce obok można było przekąsić coś w oczekiwaniu na obiad. W hotelu odbywały się animacje zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie! Jedzenie w restauracji obłędne (np. owoce morza, jagnięcina czy nawet sushi). Śniadania klasyczne z dużym wyborem słodkości i owoców. Na terenie kompleksu liczne palmy, krzewy z kwiatami a nawet bananowce z owocami. W lunaparku m.in dwa dmuchańce, karuzela, tor do jazdy autem, które cieszyły się największym zainteresowaniem dzieci. Amatorów sportu zaprasza boisko do kosza, piłki nożnej oraz stół do ping-ponga. Pomimo rozległego terenu wszędzie tak naprawdę było blisko-do morza rzut beretem (wystarczyło przejść przez ulicę). Czuliśmy się bezpieczni i zaopiekowani. Tuż obok hotelu przystanek z którego za 2 euro można dojechać do miasta Kos. Pierwszy raz mieścimy okazje odpoczywać w tak dużym, ale jednocześnie zadbanym i przemyślanym pod względem usytuowania atrakcji i rozrywek miejscu. Jesteśmy zachwyceni i w naszej ocenie przyznajemy hotelowi 5*****.
Hotel zlokalizowany jakieś 30 minut autokarem od lotniska -to ogromna zaleta! Wybierając Sandy Beach kierowaliśmy się atrakcjami dla 9 latka - nie zawiedliśmy się. Trzy zjeżdżalnie, boiska do sportów, plac zabaw czy mini lunapark skradły serce naszej pociechy. Pisząc o zaletach hotelu wspomnieć należy o bardzo dobrej kuchni. Pierwszy raz spotkałam się z tyloma rozmaitościami - od owoców morza i ryb zaczynajac a kończąc ma przepysznej jagnięcinie czy kaczce. Przy basenie zawsze dostępne leżaki.
Tak jak wspominałam hotel skradł nasze serca. Jedyne co bym poprawiła (noe rozpatruje tego w kategorii wad) to miejsce wydawania ręczników. Obecnie wydaje je recepcja. Myśle, że ułatwieniem było by wydawanie ich przez ratownika lub pobliskich barach (znajdujących się tuż przy basenach).
Hotel cudowny bardzo czysto przemiła obsługa co dla mnie ważne cisza i spokój pyszne jedzenie bardzo blisko plaży
Mają przepiękny ogród bardzo zadbany
Brak wad
Hotel spełnił moje oczekiwania w 100%. Plaża bardzo blisko jedzenia super , obsługa super. Polecam.
Jedzenie , obsługa , blisko plaża piaszczysta
Cudowny hotel super pobyt polecamy z całego serca
Bardzo czysto przepiękny ogród pyszne jedzenie i przemiła obsługa
Bardzo fajny hotel, czysto, ładne łazienki codziennie sprzątany pokój, wymieniane ręczniki. Jedzenie smaczne, najsłabsze śniadania - powtarzalne, brak jakiekolwiek zieleniny tylu sałata, rukola, szpinak itp, przy pozostałych posiłkach już to było. Słaby wybór owoców, nie było w ogóle arbuza a w sklepach normalnie był dostępny. W barach alkohole powiedzmy to basic dostępne ale już za drinki trzeba dodatkowo zapłacić. Brakowało muzyki przy basenach, ogólnie spokój i mało się działo, być może w pełnym sezonie hotel bardziej ożywa. W maju woda w basenach zimna. Ogólnie polecam, głównie z uwagi na czystość i zadbaną roślinność.
Czystość, blisko plaży, bezpłatne leżaki na plaży
Świetny hotel, czysto, klimatycznie. Sporo kotów wewnątrz ale to Grecja więc standard :) Piękna plaża, świetna obsługa.
Obsługa :) Piękna plaża
Bardzo piękna okolica, cudowna plaża, świetne tawerny w pobliżu, sam hotel też super. Pokoje czyste, jedzenie ok, obsługa też na plus.
Obsługa i umiejscowienie
Uwielbiam ten HOTEL i wszystkim polecam z całego serca . Pierwszy raz zdarzyło nam się tak , ze było piękniej niż na zdjęciach . Byliśmy rodzina 16/23/48/49lat i znajomi 20/51/52lata. W hotelu bardzo dużo Niemców i choć przed wyjazdem nie byłam z tego zadowolona, to muszę przyznać , ze chyba lepiej trafic nie mogliśmy. Kultura , cisza i klasa widoczna wszędzie od basenu po restaurację ..Rośliność powalająca , jak na Dominikanie , setki przepięknych palm , beniaminów ... Czystość na najwyższym poziomie , nie może być lepiej. Pyszne jedzenie w 2 restauracjach ( polecam włoską w porze lunchu , z której można korzystać codziennie) i w tawernie greckiej. Widoki cudowne , z dwóch stron góry. Do pięknej piaszczystej plaży krok, 4 minuty. Autobus na Kos tuz pod hotelem , w jedną i druga stronę . Bilet 2 euro .(Miasto Kos przepiękne, z mnóstwem urokliwych uliczek , sklepow, tawern, portem - koniecznie warto pojechać .) 3 Bary basenowe z miłą obsługą i cudownym Aleksisem. Dodatkowo 4 bar z dodatkowo płatnymu drinkami , ale niedrogo 5,6 euro , a naprawdę pyszne , szczególnie Pina Colada. Cały ośrodek to takie trochę 2 strefy , spokojna z przodu ( mieliśmy pokoje 203 i 208- 2-osobowe , i 702- Dwójka z dostawką ) i troszkę bardziej ożywiona dla rodzin z dziećmi , ale i tak bardzo przywzoicie , bo dzieci głownie od 5lat. Wróciliśmy 9 lipca , a ja już bardzo tęsknię do tej cudownej atmosfery. Pewnie już tu nie wrócimy , bo trzeba poznawać nowe miejsca , ale Sandy Beach pozostanie w naszych sercach na zawsze . Cudowne WAKACJE , POLECAM ,
Widoki, czystość , spokój , piękna plaża , czyste baseny , mały tłok pomimo wielu gości