Sandra SPA (Karpacz)

3.5

Hotel super , aquapark przeszedł moje oczekiwania, śniadania jakie są w cenie super

Świetne miejsce, miła obsługa, świetne śniadania. Moja córka zachwycona basenem

Przebywaliśmy z Żoną i dzieckiem ponad 10 dni, jakbym nie poprosił o wymianę pościeli i posprzątanie zapewne nie było by zrealizowane. Śmieci wynosiłem osobiście przed pokój.

Hotel na 4+. Pokoje dosyć czyste (brudna nie odkurzona dostawka dla dziecka) Minusy- Brak czajnika w pokoju Brak talerzy, brak sztućców, Mała lodoweczka, która jest minibarem. Za szlafroki trzeba płacić Brak kawy na obiadokolacji. Jedzenie jakość dobra,ale nie z wyższej półki. Duży wybór na śniadaniu i obiadokolacji. Duży aquapark, fakt prosi się już o remont, Ale dużo atrakcji. Kręgle 50 zł, minigolf 20 zł. Parking 30 zł za dobę. Lokalizacja świetna. Duży teren. Sala zabaw dla dzieci, siłownia. 3 razy w tygodniu animacje - niektóre animatorki się nie nadają, jakby były za kare tylko tańczyć każą dzieciom-beznadziejne, i strasznie jak nie będziesz tańczyć to nie będziesz się bawić w pianie (animatorki z 8 lipca nie pozdrawiam) Tragiczna kelnerka czy barmanka w pubie, opryskliwa, pyskująca, krzycząca - tragedia. Bardzo miłe panie na recepcji, panie z serwisu sprzątającego, przesympatyczne panie na recepcji basenowej.

Hotel słaby , baseny słabe , a zjeżdżalnie czynne tylko 5 minut na godzinę . Animacji dla dzieci fajne .

Nazwa  Sandra SPA (Karpacz)
Miejsce  Polska / Karkonosze / Karpacz
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, sprzęt zimowy, fitness, darmowe wifi, tenis, parking, zwierzęta, ośrodek narciarski

Liczne wyciągi narciarskie i trasy zjazdowe.

Kompleks basenowo- rekreacyjny, z basenami wewnętrznymi i zewnętrznymi, oraz zjeżdżalniami.

Kompleks łaźni i odnowy biologicznej SPA, z grotą solną, łaźnią parową i sauną fińską.

Nowoczesny obiekt hotelowy, położony blisko centrum Karpacza.

5.1
5.5
Teren narciarski w okolicy
Położenie względem stoków

3.5

Wyświetlono 39 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maciej

Zalety

Aquapark

Wady

Duchota w hotelu , wolno działające windy

Jakub

Świetne miejsce, miła obsługa, świetne śniadania. Moja córka zachwycona basenem

Zalety

Jakość basenu, rewelacja dla dzieci

Wady

Windy mogłyby być szybsze

Cezar

Zalety

Panie z Recepcji Aquapark przede wszystkim Pani Agnieszka miła pomocna i zawsze uśmiechnięta.

Wady

1. Ratownicy - zwłaszcza młody chłopak, który był bezczelny i arogancki (prawdopodobnie stażysta), starszy Pan ratownik w okularach zamiast dbać o bezpieczeństwo na komórce rozwiązuje sudoku. Bardzo rzadko ratownicy przy rzeczce. 2. Jeden kucharz do robienia omletów na tyle gości to bardzo mało.

Nati

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Duży aquapark, duży teren, blisko do Centrum. Duży wybór posiłków

Wady

Płatny szlafrok Brak czajnika w pokoju Brak sztućców w pokoju i talerzy Brudna nie odkurzona dostawka dla dziecka Lodóweczka malutka zapchana minibarem Słabe animatorki i animacje

5.3
Robert

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Brak Śniadania . Animacje

Wady

Windy , Baseny Brak kawy i herbaty w pokojach . Brak kawy na kolacji .

Karina

Pobyt - Luty 2023

Jedna wielka katastrofa!!! Stan wizualny hotelu w real daje dużo do życzenia.!! A pokój tragiczny, w łazience zimno okropnie ,pleśń na kafelkach woda wylewa się z pod wanny nikt nikt przez cały pobyt nie raczył nawet śmieci zabrać i sprawdzić czy nie brakuje np papieru toaletowego. W pokoju brudno plamy na stolikach po poprzednich gościach . Jedzenie przykładowo jeden dzień na śniadanie kaszanka kiełbasa i jajecznica osoby które nie mogą jeść chleba np glutenu na śniadanie praktycznie nic nie mogą zjeść wszystko tak słabej jakości że brak słów za te pieniądze totalna katastrofa hotel nie rozwojowy panie noszą talerze zamiast zakupić wózeczki jak mają w innych hotelach do zbierania naczyń. Dzieci prócz basenu nie mają tam co robic sala zabaw chyba tylko z nazwy animacje co drugi dzień z osobami które nie mają o tym pojęcia, jak już są te animacje to są nudne i krótkie. Zdecydowanie żałuję wydania pieniędzy na wasz hotel i nie polecam!!!

Slavo

Pobyt - Luty 2023

Dobra rzecz, którą można powiedzieć o Sandrze w pogorzelcy to to że nie ma tłoku. Nie dziwię się po po 20 latach moich regularnych pobytów w tym ( najczęściej w pogorzelcy) nigdy nie było tak źle jak teraz. Sauna w ciągu 24 godzin jest czynna tylko 4 od 16.00 do 20.00 z 3 jakuzzi które są tam gdzie sauna tylko dwa działają. Solanka była tak zimna, że używałem czapki do sauny aby było cieplej. Woda w solance ledwie co wyczuwalny jest smak soli. Temperatura w całym obiekcie i w wodzie obniżona. Kręgle płacisz za godzinę a grasz 40 minut. Bile ciągle się zawieszają i trzeba czekać aż ktoś je naprawi. Cena od początku roku 2023 z około 230 za dobę poszła na 350. Do tego parking płatny 30 za dobę

3.9

Pobyt - Grudzień 2022

Tragedia. Za saune i szlafroki trzeba placic osobno. Na wigilii podano zimne jedzenie , wifi to zart. Sluzy tylko do whatsapp. Nawet maila nie sciagniesz. Pomimo podanych rejestracji na parkingu wolna amerykanka. Pierwszy i ostatni raz.

Joachim

Pobyt - Grudzień 2022

Jedzenie ok pokuj czysty ale Hotel wymaga remontu i to duzego obsluga super

Zalety

Duzo dla dzieci miejsc Do zabawy

Wady

Stan hotelu

2.9

Pobyt - Listopad 2022

Korzystałem z basenu, w cenie tylko jedna sauna, reszta za dopłatą poza tym płatne szlafroki żenada. Pani Blondyna starsza przy wejściu na basen pracuje chyba za karę!!! Jestem przerażony tym co tam zastałem bez komentarza. A i parking dodatkowo płatny jakby cena za pobyt była mała..MASAKRA. Odradzam.

Zalety

Czysta pościel. Poza tym brak zalet!!!!!! Odradzam!!!

Wady

Dużo wad a największą za brak informowania o dodatkowych opłatach ,które obowiązują.

Bożena

Pobyt - Wrzesień 2022

Miałam przyjemność spędzić tydzień w hotelu Sandra SPA w Karpaczu. Czyste, przestronne pokoje, bardzo dobre położenie hotelu względem centrum i pobliskich atrakcji którymi może poszczycić się Karpacz i przyległe do Niego miejscowości. Różnorodność pakietów jest atrakcyjna pod względem ceny i zawartych w nich ofert. Przyjazny hotel dla rodzin z dziećmi jak i dla singli :)

Zalety

Przemiła, profesjonalna obsługa pracowników Recepcji hotelu, Pań z salonu kosmetycznego, masażystów, obsługi restauracji i kawiarni. Posiłki oferowane przez hotel różnorodne, bardzo smaczne.

Wady

Brak wad.

Iwona

Pobyt - Sierpień 2022

Jestem zadowolona. Pobyt udany. Jedzenie przepyszne i wielki ukłon w stronę wszystkich pracowników na kuchni. Przepyszne ciasta. Dania obiadowe. Byłam z dwoma małymi pieskami i pokój dobrany odpowiednio. Nie muszę wychodzić z nimi na spacery przez główny hol tylko od razu z pokoju jest wyjście na klatkę schodową i wyjście. Pokoje czyste i ładnie wyglądające.

Zalety

Pyszne jedzenie, spokój i cisza, czyste pokoje, miła obsługa.

Pobyt - Maj 2022

Na początku wrażenia były fajne i na tym zakończę. Wyjazd na 4 dni a zapłaciłam jak za zboże. Basen do renowacji, na dyszach w basenie 1,30 cm rdza mocna, na ścianach farba odpada. Ratownik powinien zmienić zawód na gwizdkowego, bo cały czas tylko gwizdał na ludzi-szok. Kawy na obiadokolacji nie było w ogóle,trzeba było sobie KUPIĆ w kawiarni obok. Jedzenie może i dużo może i fajne ale niestety wędliny kiepskiej jakości. Kiełbasa podwawelski i Śląska! Serio? Niektóre wędliny pachniały już nie świeżo. Kolacje dobre ,Każdy znajdzie coś dla siebie. Za parking opłata a powinna być w cenie. Za MINIBAR w pokoju cena za całość 176 zł czego nie wiedzieliśmy przed spożyciem. I nikt nie raczył nas poinformować. Niestety hotel przereklamowany, za wszystko trzeba płacić mimo, że płaci się bardzo wysoko za pobyt.

Zalety

Aquapark - dla dzieci fajny, siłownia za darmo.

2.6
Mariusz

Pobyt - Maj 2022

Korzystałem z basenu i kompleksu SPA. Jestem przerażony tym co tam zastałem, na początek szok, 65 zł za 1.5 godz. plus kaucja 20 zł za klucz do szafek (ewenement na skale POLSKI), obsługa na wejsciu do basenu bardzo niemiła, w łaźni grzyb, syf i KARTKA NA DRZWIACH PRZEBIERALNI by się załatwiac w toalecie. Basen..zjeżdzalnie nieczynne, basen na zewnątrz budynku też nieczynny, fala właczana co godzine na 4 min. jak ktoś chce to pozostaje brodzik, a i za saunę trzeba dodatkowo płacić. dno w basenie obskurne, na sufitach grzyb. A i parking dodatkowo płatny..MASAKRA. byłem tam 2 raz po 15 latach przerwy,,czas sie tam zatrzymał, NIGDY MOJA NOGA I MOICH ZNAJOMYCH TAM NIE PRZEKROCZY PROGU. Odradzam.

Zalety

Nie ma żadnych.

Wady

Hotele 3 *** oferują, lepiej taniej i milsza obsługa. NIe wspomne o jedzeniu. SANDRA spadła na pysk na samo dno

2.8
Łukasz

Pobyt - Kwiecień 2022

Totalny negatywny odjazd . Brak czajnika przy małym dziecku , w nocy mam biegać po korytarzu za dystrybutorem . Wyniesiesz coś za stołówki niby doliczą do rachunku , nie posprzątasz na bawialni doliczą do rachunku ( a zabawki uwalone gorzej niż na na nie jednym podwórku ) dopłać za szlafroki , dopłać za powietrze ,hasło przewodnie „dopłaty i kary „. Basen wymaga remontu zgnity sufit nad brodzikiem tylko czeka żeby spaść jakiemuś dziecku na głowę . Masakra nigdy więcej

Zalety

Nic

Wady

Mentalny PRL

Stefan

Pobyt - Listopad 2021

Pani. Z Recepcji młoda blondynka masakra Nie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku Również Pani Blondyna starsza przy wejściu na Basen Pracuje chyba za karę ????. Duży Plus dla pana na Stołówce robiącego jajecznicę itp.... Uśmiechnięty kontaktowy Gość mega Pozdrawiam

Zalety

Basen

2.2

Pobyt - Październik 2021

Zdecydowanie odradzam pobyt w tym hotelu. Byłam tam z rodziną w miniony weekend. Córka po tym pobycie boi się jeździć windą!! Pierwsze co, jak przyjechaliśmy, okazało się, że w hotelu nie ma ogólnodostępnego Wi-Fi, co wydawałoby się standardem w 3gwiazdkowym hotelu za niemałą cenę. Potem udaliśmy się do pokoju. Co do samego pokoju nie mam zastrzeżeń poza niedomykającymi się drzwiami balkonowymi, ale to nic, chcieliśmy zrobić sobie kawę.... i znowu rozczarowanie - brak czajnika. Jeszcze w nienaruszonym humorze udaliśmy się więc na obiadokolację z nadzieją, że tam właśnie napijemy się tak długo wyczekiwanej kawy... I ZNOWU ROZCZAROWANIE, ekspresy do kawy na czas obiadokolacji ukrywane są pod obrusami. Córka prosi o sok, ale tego także tam znaleźć nie można!! Za to można znaleźć kilka natrętnych pań obsługujących, które upominały o noszenie maseczek. Ten ich śmieszny nakaz obowiązywał tylko na terenie jadalni, w żadnej innej części hotelu nie można było zarazić się Covidem, tylko właśnie tam. Co do basenu... widać, że ma swoje lata, nic nie jest na bieżąco remontowane. A na koniec opiszę coś, co mnie najbardziej odrzuciło od tego hotelu. Winda i zainteresowanie nią pań z recepcji. Nigdy, w żadnym hotelu nie czekałam na windę dłużej niż 2-3 minuty, tutaj? i 10 min mogłoby zabraknąć. No ale wiadomo, zmęczeni po podróży, zdecydowaliśmy się czekać. Winda w końcu przyjechała, więc jedziemy do góry. I nagle...BUM! zatrzymała się. Dzwonimy dzwonkiem alarmowym, ale nikt nie reaguje. Nagle jesteśmy na poziomie -1, za chwilę na 3 piętrze i po paru sekundach jednak na poziomie 0. Panie niewzruszone sytuacją nie wzywają nikogo do naprawy windy, nie raczą nawet powiesić kartek ostrzegających przed zacinającą się windą. Jakoś udało nam się dotrzeć nią na te drugie piętro. Przy drugiej wycieczce windą już nie mieliśmy tyle szczęścia. Winda zaczęła się cała trząść, wszystkie przyciski zgasły, jak w prawdziwym horrorze. Znowu dzwonimy dzwonkiem. Po paru minutach szanowna pani z recepcji zareagowała i ze stoickim spokojem wezwała serwis do tej ZJE**NEJ WINDY. Ostrzegam Was przed tym hotelem \"pomyłką\". Cały czas się zastanawiam za co zapłaciliśmy tyle pieniędzy....

Wady

brak WiFi brak czajnika w pokoju obsługa niereagująca na problemy

2.6
MMM

Pobyt - Październik 2021

Byliśmy z żoną i synem.Dawno nie wydałem tak źle pieniędzy na wyjazd.Jeździmy 2-3x w roku.Problem z zasięgiem jest w całym hotelu, trzeba podejść do okna.Otrzymaliśmy pokój na 3 piętrze. Wychodzimy i na "dzień dobry" zapach rozpuszczalnika, fetoru basenowego i wszędzie unoszące się zapachy z kuchni-mix na powitanie.Pokój niby czysty, ale ściągnąłem 3 pajęczyny ze ścian.Jeśli chcemy by pokój został posprzątany obowiązek zgłoszenia do godz.13.TV wielkości monitora 19". Ceny za pobyt?KOSMOS!Liczą jak za pobyt hotelu 5*.Zgłaszałem, że dziecko śpi z nami na łóżku- zaproponowano nam łóżko bez przedziału by materace sie nie rozjeżdżały- dostaliśmy 2 łóżka na kółkach z rozjeżdzjącymi się materacami.Czajnik?Nie ma w pokojach.Jak mogę zagrzać wodę na mleko w nocy dla dziecka?Pokój zabaw?Obdarte ściany,schodząca farba,zalania i wilgoć,sucho i gorąco - jak tu się bawić z dzieckiem? Basen?Arakcji dla dzieci sporo, ale ewidentnie wymaga remontu, bo wszystko zaczyna się sypać i brudno, na dnie różne zanieczyszczenia.Baliśmy się by nie załapać grzyba! Windy?Starego typu i długi czas oczekiwania.Restauracja?chyba stołówka, a nie restauracja.Czułem się jak w szpitalu.Panie miały wózki aluminiowe, jeździły między stolikami i zbierały brudne talerze - mega apetyczne!Odechciewało sie jeść!Jedzenie średnie, za tą cenę spodziewałem się bardziej urozmaiconego,a nie codziennej monotoni. Jak zapomnisz maseczki na stołówkę to można kupić 3.50zl.Szczytem było jak usłyszałem cenę 10zl/doba szlafrok na basen!Nie myślcie, że jestem wybredny,ale 470zl/doba?We wrześniu byłem z rodziną w Kołobrzegu i za Hotel 5* (20m do morza) płaciliśmy 485zl.Nigdy więcej,odradzam każdemu

Zalety

Nie znalazłem

Wady

Wszystko w treści opinii, za dużo by wymieniać

Pobyt - Wrzesień 2021

Pierwszy raz w życiu wystawiam opinię, że względu na moje zniesmaczenie. Nigdy nie widziałam takiego brudu na basenie. Grzyb, odpadające tynki, czarny gnój wokół jacuzzi . Pokój był nieodkurzony, umywalka brudna, na lustrach w łazience ślady palców przynajmniej kilku osób. Nigdy więcej Sandry.

Zalety

Spa, posiłki

Wady

Wszechobecny brud

ES

Pobyt - Sierpień 2021

Na dzień dobry otrzymaliśmy informację że nie dostaniemy zakupionego przez nas pokoju przez awarię kanalizacji. Pokój który dostaliśmy w zamian był żywcem wyjęty z muzeum.na nasza wyraźną interwencje u kierownictwa hotelu dostaliśmy rabat. Barek pełny przekąsek i alkoholi ale ceny zwalają z nóg. W wielu innych hotelach mieliśmy barek wliczony w cenę. Pokój nie był w ogóle sprzątany przez cały nasz pobyt. Jedzenie monotonne. Ala soki tragiczne to soki zmieszane z wodą i podawane tylko do śniadania. Hotel ogromny tłumy ludzi brak kameralności na każdym kroku tłumy ludzi z dziećmi. Brak animacji dla dorosłych słabizna dla dzieci. Na baseny mogą wejść też osoby z zewnątrz (mimo dla nich ceny 40 zł osoba dorosła i 30 zł dziecko za 1.5 h) co powoduje że na basenach w niektórych godzinach były tłumy ludzi.wieje tam nuda nie ma co robić Wypożyczalnia rowerów-trzeba dopłacić, kregle-trzeba dopłacić, golf-trzeba doplaciic. W cenie były tylko baseny. zdecydowanie nie polecam tego hotelu na pewno tam nie wrócę

Zalety

Dużo basenów krytych

Wady

Monotonne posiłki barek płatny ma się wrażenie że tu się idzie na ilość nie na jakość

Sandra SPA (Karpacz)