Aqua Park, z licznymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.
Bogata oferta Spa & Wellness, z grotą lodową i śnieżną, grotą solną z inhalacją, oraz łaźnią parową.
Położony 150 metrów od piaszczystej plaży, wśród sosnowego lasu.
Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
szczerze mówiąc byłam mile zaskoczona hotelem. Może i ma dni chwały za sobą , ale to bardziej jeśli chodzi o wystrój hotelu niż jakość obsługi , czy standardu hotelu. i to też bardziej jeśli chodzi o pomieszczeni użytku wspólnego typu jadalnia , czy recepcja , albo korytarze , natomiast same pokoje super , łazienki piękne, czyściutko , jedzenie pycha , baseny super, polecam
pyszne jedzonko, i wszędzie blisko, pokoje bardzo ładne,
poza ewentualną zmianą wystroju hotelu , nic nie mam do zarzucenia
Hotel wymaga remontu byliśmy w Karpaczu nie ma porównania co do standardu obslugi wyglądu pokoi .Obsluga tam pracująca wygląda jakby Pracowała za karę, szczególnie pani pracujaca w pubie prawdopodobnie kierownik , to samo parę osób w jadalni. Baseny i jacuzzi z zimną wodą szlafroki stare .W strefie basenowej chlodno,brak mat antypoślizgowych przy basenach co zpowodowało upadek kobiety którą musiało zabrać pogotowie. Nie polecam
Hotel jest w dramatycznym stanie. Pobyt w niem moze zagrażać zdrowiu i życiu
Ciepła woda w kranie
Dosłownie wszystko nazwa tylko ładna: Budynek się sypie Pleśń w pokoju Ohydny brud w basenie i w ogóle wszechobecny brud Bardzo nie polecam !!!
Właśnie wróciliśmy z Sandry z Pogorzelicy. . Byliśmy już z 4 lub 5 razy w Pogorzelicy, w Karpaczu 3. Niestety już więcej nie zamierzamy tam wracać . Nieczynne niektóre baseny, zjeżdżalnie wyznaczone godziny , woda letnia. W pokojach telefony nie działają , brak czajnika chociaż na piętrze co byliśmy (kiedyś był). Brak sejfu. Ogólnie pogorszyło się , a cena wzrosła. Szkoda, bo lubiliśmy tam wracać.
Baseny nieczynne , niedziałające telefony. Brak wi-fi
Nigdy nikomu nie poleciłabym tego hotelu, ani aquaparku. Brud, syf, pleśń. Ratownicy na basenie siedzą z nosem w komórkach. W basenie brudna woda. Zapleśniałe ściany. Zniszczone baseny. A do tego jest strasznie brudno. W kasie starsza Pani pracująca za karę i nie znająca warunków promocji które są dostępne na stronie internetowej. Cena stanowczo wygórowana. Tym miejscem powinie zająć się sanepid.
Nie ma żadnych .
Jest ich za dużo .
Właśnie wróciłem z hotelu byłem od 19.06.do 24.06.Hotel posiada własny aquapark dużo basenów 3 rzeki posiłki bardzo dobre.Dużo miejsca do spacerowania.Parking bezpłatny
aquapark,blisko plaży
Miła i pomocna obsługa. Czyste pokoje. Pyszne jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo atrakcji z strefie basenowej. Polecam.
Obsługa, atrakcje basenowe, jedzenie.