Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami
Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Pobyt był bardzo udany. Jestem zachwycona miejscem i obsługą. Szczególne podziękowania dla Musa i Katifa, którzy niesamowicie umilili nam pobyt, a zwłaszcza mojemu synkowi. Są w 100% zaangażowani w swoją pracę. Jedzenie bardzo smaczne, kelnerzy zawsze pomocni. Mieliśmy pokój w ogrodzie, blisko basenu. Nie za wielki, ale przytulny i wystarczający. Spędziliśmy tam 12 cudownych dni za co dziękujemy całemu personelowi. Chętnie tam wrócimy.
Cudowna plaża i niewielkie odpływy.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel w fajnym położeniu, piękna plaża. Obsługa miła i przyjazna, jedzenie smaczne i bardzo urozmaicone Animacje na poziomie - spactakl, hotel bardzo duży( nie odczuwa się takiej ilości osób). Wszyscy z którymi rozmawialiśmy byli zadowoleni!
Piękna plaża, smaczne jedzenie, piękne ogrody hotelowe, życie " plazowe"-wypożyczalnia sprzętu wodnego, bliskość barów i sklepików.
Itaka ma bungalowy położone najdalej od restauracji i plaży
Bardzo fajny hotel w afrykańskim stylu. Fajne bungalowy na dużym terenie. Dobre jedzenie i drinki. Piękna plaża przed hotelem.
Plaża, jedzenie, drinki.
Klienci Itaki dostają pokoje najbardziej oddalone od plaży restauracji i baru tzn. przy samej bramie wjazdowej jeszcze przed recepcja.
pobyt udany ! największą zaletą hotelu jest jego położenie w północno-zachodniej części Zanzibaru. Piękne plaże z bardzo małą linią dopołudniowego odpływu. Hotel ma piękną roślinność. Personel bardzo miły ! pokoje czyste. Na lekki minus można zaliczyć dość monotonne jedzenie ( czuć wpływ angielskich śniadań ... fasola, boczek itp ) i mocniejszy alkohol podawany w barze od godz. 18.00 pomimo wersji ALL
położenie, plaża, woda, czystość i zieleń w ogrodzie, kameralność
Na lekki minus można zaliczyć dość monotonne jedzenie oraz to, że mocniejszy alkohol podawany jest w 1 barze od godz. 18.00 pomimo wykupu wersji ALL a tej informacji nie ma w ofercie
Z czystym sumieniem i z całego serca polecam hotel obsługa bardzo miła uśmiechnięta pomocna pokoje sprzątane codziennie czysto schludnie jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie animacji codziennie hotel dba o gości na najwyższym poziomie jedyne do czego można byłby się przyczepić i zasugerować żeby w pokojach była lodówka i czajnik 😉 to jedynym minus w pokojach . Pozdrawiam Marta
Animacjie dobre jedziecie obsługa na najwyższym poziomie zawsze pomocna i uśmiechnięta
Brak lodówki i czajnika
Cudowne miejsce, przepiękny ogród, mega komfortowe łóżko w pokoju, łazienka piękna i czyściutka- ciągle sprzątana! Kosmetyki hotelowe bardzo dobrej jakości! Obsługa przemiła, ochrona na każdym kroku! Na 10 punktów daję 11!😉😁👍serio bardzo polecam!
Wszystko- otoczenie, piękny ocean dostępny cały czas- bez odpływów ( byliśmy kilka lat temu w Kiwengwa i wiemy co to odpływ i jego mankamenty). Jedzonko zróżnicowane- do wyboru dla każdego! Omlety na życzenie nieziemskie!
BRAK!!!!
Hotel wspaniały, obsługa, plaża piękna bez znacznych odpływów dlatego cały dzień można się kąpac, jedzenie pycha, można wyjść do miasteczka z rezydentem...leżaki ciągle dostępne, chętnie tam wrócę
Posiłki, obsługa, komfort pokoju, zieleń , plaża, wifi, czystość, lokalizacja
Brak!!!!!!!!!
Ten hotel do dramat!!! Ludzie nie wydawajcie swoich ciezko zarobionych pieniedzy!! hotel opisany jako nowoczesny wybudowany w 2018r z bardzo dobrym jedzeniem i atrakcjami lecz to wszystko kłamstwo a opinie ludzi to chyba tych którzy pierwszy raz byli na wakacjach w afryce. nie jestesmy gwiazdami czepiajacymi sie wszystkiego ale wydawajac 13000zł za dwie osoby i po przeczytaniu opisu myslelismy ze bedzie wszystko ok Polacy meldowani sa na samym koncu osrodka w opskurnych pokojach chociaz sprawdzilem i było duzo wolnych innych domków lecz wiadomo nie dla polakow. Snak Bar wogule nie istnieje-jest to kawa w dzbanku i goraca woda do zporzenia herbaty.brak chipsow snakow orzeszkow ciast slodkich buleczek itp lody dodatkowo platne tylko jeden bar ktory obsluguje najczesciej jeden barman na caly hotel takze dlugie kolejki alkohole w pakiecie All ilusiv dostepne dopiero po 18 godzinie pierwszy raz spotkałem sie z taka opcja jedzie wstretne bardzo ubogie na sniadanie brak buleczek roznego chleba jest tylko nie dobra bagietka i chleb tostowy,do wyboru tylko dwa rodzaje sera i dwa rodzje szynek.zadnych jogurtów dzemow itp obiady monotonne i bardzo mala ilosc do wyboru tak samo z kolacja pierwszy raz na wakacjach chodzilismy głodni i jedlismy w restauracjach poza hotelem. po interwencji z menadzerem otrzymalismy na obiad dwu krotnie frytki i pizze. dla dzieci nie ma zadnych przekasek ani jedzenia. atrakcje w dzien wogule nie istnieja jest nudno i dramatycznie.jest to hotel dla emerytów. wieczorne animacje co drugi dzien bardzo na niskim poziomie trwajace od 45m do 1.5h hotel umiera o godzinie 23 dzieci was znienawidza za te wakacje bo nie ma zadnych atrakcji i jest nuda a na dodatek ochydne jedzenie jest to hotel dla ludzi 70+ odradzam
Piękne pokoje codziennie sprzątane pościel i ręczniki wymieniane co dzień
Same ++++++
Hotel pięknie położony, bezpośrednio przy oceanie. Woda przecudna, piasek koralowy bielutki i delikatny jak mąka. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Ludzie mili, weseli i uśmiechnięci.
Bliskość wody
Plastykowe kubki imitujące szkło do napoi i drinków.
Wszystko starannie przygotowane. Pobyt był rewelacyjny
Ochrona na terenie hotelu i plaży 24/dobę
Hotel fantastyczny, a przede wszystkim bardzo bezpieczny. Z każdej strony hotelu oraz wejść na plażę stoi ochrona (bardzo przemiła), która nie wpuszcza obcych. Dzięki temu nie ma obaw o Twoje prywatne rzeczy. Teren hotelu jest każdego dnia sprzątany, czyściutki, plaża również jest najpiękniejsza i sprzątana. Pokoje utrzymane w stylu suahili, sprzątane każdego dnia. Wspaniałe jedzenie, bardzo duży wybór plus kucharze przygotowują dla każdego na co tylko ma się ochotę (makarony, omlety, pancakes, naleśniki, gofry), wspaniali ludzie, uśmiechnięci. Polecam hotel każdemu, kto pragnie odpoczynku i relaksu ☺️
Czystość, pyszne jedzenie, przepiękna plaża, wspaniały klimat
Najpiękniejsze miejsce w jakim byłam. Wróce na pewno!!!
Bajecznie! Naprawdę można odpocząć, cisza spokój. Raj na ziemi.