Sanapiro

3.5

Nasz 3 osób pobyt był super. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, z miasta Batumi, z kraju, z ludzi, z pilotki Salomei

Hotel i Gruzja sa godne polecenia !wybieramy si w przyszłym roku także !

Hotel położony na obrzeżach Batumi z przepięknym widokiem na oświetlone wieczorkiem centrum miasta. Plaża niestety kamienista, ale za to zaraz przy hotelu. Niedaleko barek plażowy (nie hotelowy), w którym za niewielkie pieniądze można zjeść miejscowe specjały na obiad. Do centrum bardzo łatwo dojechać miejskim autobusem lub marszrutką za śmieszne pieniądze. Mapa z trasami autobusów i marszrutek w recepcji hotelu. Pokoje dość duże, czyste, meble starszego typu, niestety wyczuwalny nie przyjemny zapach z kanalizacji. Na balkonach nie ma mowy o prywatności gdyż z sąsiedniego balkonu spokojnie można zarzec do naszego pokoju. Obsługa hotelu sympatyczna i pomocna. Ale niestety na plaży obowiązuje samoobsługa ? klienci muszą sami zanieść leżaki w miejsce gdzie chcą się opalać, a wieczorem obsługa je znowu zbiera. Hotel ma wewnętrzny basen, jest również siłownia i sauna, oraz płatnie można skorzystać z masaży. Po drugiej stronie ulicy bardzo dobrze zaopatrzony sklep ze wszystkim. Hotel o dużym potencje, jednak ma pewne niedociągnięcia. Jako baza do zwiedzania okolicy świetny, jako miejsce na wypoczynek na plaży odradzam. Niestety rodziny z dziećmi zanudzą tu się na śmierć.

Wypoczynek średnio aktywny ( zwiedzanie np .\"mały Kaukaz\", delfinarium, tańczące fontanny i wiele innych atrakcji ), popołudnie relaks na plaży,cieple morze, wieczorne spacery.

FATALNE JEDZENIE ,3 -BYLE JAKIE POSIŁKI Z PRZEWAGĄ SMAŻONYCH ZIMNYCH JAJEK NA KAŻDE ŚNIADANIE, NIE MA MOWY O NAPOJACH ,DO DYSPOZYCJI JEDYNIE PRZY KOLACJI PRZESŁODZONY KOMPOT, LUB BYLE JAKA KAWA.WERSJA ALL TYLKO PRZY KALKULACJI CENY ZA POBYT,O POTRAWACH SERWOWANYCH NIKT NIE SŁYSZAŁ. KLIMATYZACJA W NOCY WYŁĄCZANA, CUCHNĄCA WYZIEWAMI Z KANALIZACJI ŁAZIENKA,WI-FI W POKOJACH NIE DZIAŁA, W RESTAURACJI NIE MA KRZESEŁEK DLA DZIECI. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO HOTELU NA WYJAZD Z DZIEĆMI.

Nazwa  Sanapiro
Miejsce  Gruzja / Adżaria / Batumi
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

6.5
4.8

3.5

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Władysław

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Duży pokój, mieliśmy 609 trzy osoby, codziennie sprzątany, w restauracji dość obfite posiłki. Bardzo miła obsługa kelnerów i szefa kuchni. Dobry dojazd taksówką zamawianą w recepcji lub marszrutką, autobusem. Taksówki bardzo takie ok 5 GEL do centrum Batumi a komunikacją miejską 0,50 GEL. Przede wszystkich bardzo miła obsługa w recepcji i restauracji. polecamy również masaż

Wady

Czasem nie były gorące posiłki.

Urszula

Pobyt - Czerwiec 2019

Hotel i Gruzja sa godne polecenia !wybieramy si w przyszłym roku także !

Zalety

Jest piękny i wygodny ! Polecam !

Wady

Nie zauważyłam żadnych was wszystko i się podobało .

KATARZYNA

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Widok na panoramę Batumi Przy plaży Kryty basen

Wady

Daleko do centrum Brak prywatności na balkonach Nieprzyjemny zapach w pokoju

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

B. blisko morza. Świetna , przyjazna i profesjonalna obsługa.

Wady

Brak istotnych wad.

1.6
Ala

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

CODZIENNE SPRZĄTANIE, ŁADNE WIDOKI MIN NA CENTRUM BATUMI

Wady

BARDZO !!!!! BRUDNA NIE PRYWATNA A OGÓLNIE DOSTĘPNA PLAŻA ,MNÓSTWO BUTELEK ,ZUŻYTYCH STRZYKAWEK, KAMIENISTA .SZWĘDAJĄCE PO PLAŻY BEZPAŃSKIE PSY, ZERO ROZRYWEK DLA DZIECI,

mariusz

Pobyt - Czerwiec 2016

dla niewymagających jedzenie okropne zimne jak nie jesteś punktualnie na otwarcie kuchni to mamo co jest do jedzenia super zimne frytki jak ktoś lubi ogólnie Gruzja w porządku

Zalety

z dala od centrum

Wady

w hotelu nic nie działa wszystko zepsute to znaczy klimatyzacja siłownia

zygmunt

Pobyt - Sierpień 2015

wyżywienie bardzo ale to bardzo monotonne, ja się zastanawiam jak można dawać ciągle te same dania na śniadanie , obiad i kolacje zapominając zupełnie o Gruzińskiej kuchni w takiej sytuacji poleciłbym wykupienie tylko śniadań a pozostałe posiłki jeść na mieście bo jest tanio i można poznać kuchnie innego kraju - a tu też przecież oto chodzi

Zalety

bliskość plaży

Wady

praktycznie nie ma - poza niedociągnięciami typu brak żarówki przy lustrze w łazience, czy nieszczelności pod prysznicem

3.2
Teresa Doroszuk- Bronkiewicz

Pobyt - Sierpień 2015

Brzydka, kamienista plaża, smród ropy . Daleko od centrum

Zalety

czysty

Wady

okropne jedzenie

Pobyt - Lipiec 2015

No cóż-All Inclusive -nawet soft-to mocna przesada.Dla amatorów frytek raj,są nawet na śniadanie.Jest jeszcze kurczak z rożna i jakies coś w sosie i tak codziennie.Mały wybór,monotonnie ,z napoi kawa i herbata,kompot do obiadu.Dla tych,co znają opcję All inclusive z Egiptu czy Turcji totalna porażka.Zaletą hotelu są widoki z balkonu,duży basen kryty,czystość.Hotel z dala od miasta,ale dobra i tania komunikacja.

Zalety

Czysty,estetyczny,wszystkie pokoje z widokiem na morze-bardzo duży plus,słychac morze w pokoju

Wady

Brudna plaża,kamienista,jedzenie

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2015

W sumie mogę ocenić niezbyt wysoko, głównie z powodu brudnej plaży przy hotelu /zanieczyszczona mazutem/, brudnej wody w morzu /niesamowite jak tak można zdegradować środowisko/, dożej odległości od centrum Batumi.

Zalety

Basen kryty na terenie hotelu.

Wady

Duża odległość od centrum.

Pobyt - Czerwiec 2015

Największą zaleta był nasz pokój widokiem na plażę ? wystarczyło uchylić drzwi balkonowe aby posłuchać szumu fal. Plaża przy hotelu kamienista ? jeżeli ktoś uznaje tylko pudrowy piaseczek pod stopami to niech się porządnie zastanowi. My wolimy kamienie bo piasek przynajmniej nie klei się do nabalsamowanego ciała. Hotel położony trochę zdala od zgiełku, to dobre oferta dla tych którzy podczas spokojnych wakacji chcą zwiedzić Batumi. Minus za śniadania - nie było urozmaicenia.

Zalety

położenie i widoki z pokoju

Wady

monotonne sniadania

marian

Pobyt - Czerwiec 2015

Ogólne wrażenie pozytywne. otrzymałem usługę zgodną z ofertą i oczekiwaniami. Bardzo negatywnie oceniam posiłki. Śniadanie niewiele różniło się od obiadu a obiad niczym nie różnił się od kolacji. ten sam zestaw dań przez 7 dni w dodatku większość potraw zimna.

Zalety

Czysty, przestronny , z basenem, przy plaży. Spokojna okolica.

Wady

Bardzo monotonne wyżywienie. 7 dni ten sam posiłek 3x dziennie. trochę odległy od centrum.

Aleksandra

Pobyt - Sierpień 2014

Hotel czysty z miłą obsługą i z dobrze skomunikowany z centrum Batumi. Niestety jest jakiś problem z kanalizacją i w naszej łazience po prostu śmierdziało. Nie wiemy czy to tylko w naszej łazience czy w innych też. Minusem są też bardzo monotonne posiłki. Polecamy hotel ale na pobyty nie dłuższe niż jeden tydzień właśnie ze względu na te posiłki

Zalety

Bliskość morza, bezpłatne leżaki na plaży, hotel czysty

Wady

monotonne jedzenie, mały wybór posiłków

Sanapiro