San Marino Residence

Bardzo dobry hotel wakacyjny, dobra infrastruktura, ładna plaża, wiele atrakcji dla całych rodzin. Trzeba się jednak wiele nachodzić pod górę z powodu położenia hotelu i jego infrastruktury na wzgórzu.

hotel Rab w kompleksie San Marino odnowiony w porównaniu do 2010r. ma klimę choć nie ma lodówek w pokojach. Wczasy idealne dla rodzin z dziećmi, ciepła i płytka woda na Rajskiej Plaży odległej od hotelu 50m, idealna do zabaw z dziećmi. Plaża piaszczysta choc piasek nie taki jak nad Bałtykiem. Aby popływać lub ponurkować trzeba wejść 200-300 od brzegu lub udać się na pobliską plaże za przystanią (10min drogi).Plaż to jest wogóle 22szt.Piękne!Amatorzy nurkowania maja raj. FKK zresztą też. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór.(piwo i wino do kolacji do woli). Wystarczy wykupić HB. Ogólnie Lopar polecam dla rodzin z dziećmi. Młodzi, chcący nocą poszaleć raczej nie wiele tu znajdą. Polaków mało, dużo Niemców,Czechów.Najazd wczasowiczów po 20 lipca

Otymalna jakość w stosunku do ceny, hotel fajny, plaża super, ale dla rodzin w dziećmi. Piasek, płytko i mnóstwo dzieciaków korzystających z ciepłej wody. POLECAM !

Najważniejsze - naprawdę piaszczysta plaża i woda głęboka dopiero jakieś 200 -300m od brzegu. Mało Polaków, przewaga Niemców i Włochów i to pod nich jest organizowana większość rozrywek jak i ceny. Osobiście byłem z żoną i dzieckiem w hotelu Plaza i było naprawdę fajnie. Parking pod hotelem 10 kun/dobę warto wziąść bo wolne miejsca potrafią się znaleźć dopiero 300-500 m od hotelu. Dla wymagających netu - można korzystać z hotelowego dostępu lub kafejki internetowej, ale (cena 30 kun za 30 minut co daje ok 30 zł/h) zamiast tego lepiej wyjść przed hotel - w okolicach ryneczku (jakieś 100-400m) jest Wilan o nazwie TZO.... Dostępny na tą chwile tylko po podaniu loginu "guest" i zalogowaniu się bez hasła. Powodzenia ;) Ja dowiedziałem się o tym dopiero przedostatniego dnia, ale niech skorzystają inni rodacy.

Nazwa  San Marino Residence
Miejsce  Chorwacja / Rab / Lopar
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tom

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Położenie obok piaszczystej plaży, parking, wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych w pobliżu hotelu, miły i pomocny personel mówiący w wielu językach, dobre i urozmaicone wyżywienie.

Wady

Hotel położony na wzgórzu, zatem dojście na plażę, posiłki, parking oraz do wielu atrakcji będących koło hotelu wiąże się z chodzeniem pod górę. W apartamentach dwupomieszczeniowych klimatyzacja znajduje się tylko w jednym pokoju.

Winio

Pobyt - Maj 2011