Hotel położony jest w centrum rozrywkowej miejscowości Gumbet.
W pobliżu hotelu znajduje się prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża.
Dla aktywnych: zajęcia jogi, tenis stołowy, sporty wodne przy plaży (narty i skutery wodne, parasailing, kajaki, rowerki wodne,
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel dla mniej wymagających turystów. Kameralny, położony bezpośrednio przy plaży i promenadzie. Przy hotelu tętniącą życiem ulica z mnóstwem sklepików, barów i dyskotek. Jedzenie bardzo smaczne, a obsługa stara się aby pobyt minął jak najlepiej. Pokoje jak i teren hotelu bardzo czyste, natomiast potrzebują odświeżenia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Ogolnie miejsce cudowne..Do Bodrum busik odjezdza co chwile.Potrawy pyszne.Do morza pare krokow a sklepiki,knajpki i bary do okola hotelu..Znalazlam tylko 1 minus malo znaczacy.
Piekne miasteczko.Dobre polaczenie z Bodrum.Jedzenie takie ze kazdy znajdzie cos dla siebie..Polecam na piekny wypoczynek
Dosc male pokoje i balkon nawet nie dla 1 osoby.Dla osob tej samej plci dawano duze lozko nie podwojne.
Hotel spokojnie zasługuje na 4 gwiazdki. Wszystko, w jak najlepszym słowa tego znaczenia.
* pokoje klimatyzowane, przestronne z balkonem * jedzenia bardzo dużo, dla każdego do wyboru * plaża czysta i basen przy hotelu z bezpłatnymi leżaki
Nie jesteśmy z mężem wymagającymi podróżnikami, wiedzieliśmy że hotel ma tylko 3 gwiazdki jednak tak pochlebne opinie o nim to nieporozumienie… Prawdopodobnie opinie są wykupione… Hotel w 70% obłożony przez Turków, przez co standard jest kompletnie inny od tego co w innych tureckich hotelach. W hotelu jest bardzo głośno, muzykę z pobliskich klubów słychać do 4-5 nad ranem i nie jest to tylko pobrzmiewanie basów, tylko dźwięk jakby sąsiad za ścianą miał porządną imprezę. Jedzenie NIE JEST tak FANTASTYCZNE jak w komentarzach, monotonne, zawsze niedoprawione, mięso jakiekolwiek nie do jedzenia niestety, na stołówce jest ogólne pozwolenie na palenie papierosów więc jesz i wdychasz to jednocześnie, na stołach nie dbają o zmianę obrusów, więc wszystko jest brudne, lepkie i niehigieniczne. WiFi jest bardzo słabe i rozłącza się po każdym użyciu, trzeba się logować przy każdym używaniu internetu, na plaży działa tylko w ostatnim rzędzie leżaków. Plaża brudna, z brudnymi leżakami i obdartymi parasolami. Brak prysznica do obmycia się po kąpieli w słonej wodzie. Kubki w barze z napojami które można wziąć na plażę naprawdę okropne plastik tak już obdarty, obgryziony że odrzuca.. Napoje gazowane z baru przy plaży robione są na bazie wody kranowej!!! Czuć ten posmak, a wiemy jak trzeba uważać z wodą kranowa na wakacjach i kategorycznie jej nie spożywać dla braku rewolucji żołądkowych… Dla dzieci nie ma żadnych atrakcji, jakby ktoś chciał tam podróżować z dzieckiem to szczególnie odradzam. Basen też nie jest za ciekawy. W pokoju hotelowym zagrzybiala śmierdząca klimatyzacja… Aby się całkiem nie zdołować, spędzaliśmy czas głównie na plaży najlepiej w pierwszym rzędzie przy wodzie, ponieważ wtedy nikt nam “nie kopcił” dosłownie nad głową. Piliśmy głównie piwo, które było dobre tureckie Efez, jedliśmy proste posiłki, cieszyliśmy się ich owocami i warzywami, herbatą chai i jednym pysznym deserem na kolacji zapiekanym ryżem na mleku z wanilią, w nocy wkładaliśmy do uszu watę by trochę wyciszyć dyskoteki, cieszyliśmy się pogodą, słońcem i sobą! zwieńczeniem brudu hotelu były około 5cm karaluchy, które zobaczyliśmy biegnące niedaleko stołówki już ostatniego wieczora. Chciałabym napisać coś dobrego ponieważ nigdy nie musiałam jeszcze pisać aż tak negatywnej opinii, ale się nie da niestety… inne hotele dookoła widać że mają lepszy standard czystości! Do hotelu można przyjechać na jakieś super last minute, za maksymalnie 1500 za osobę, wtedy miało by to sens! Na zakończenie jako przestrogę dodam by omijać sklep (...) po prawej od wyjścia z hotelu!!! Niebezpieczny sprzedawca groził nam i wyrzucił nas ze sklepu po tym jak zwróciliśmy mu uwagę że w trakcie zliczania produktów celowo podwyższył wszystkie ceny szybko zmieniając walutę na liry tureckie i myśląc że się nie połapiemy… resztę sklepików blisko hotelu bardzo polecamy, mili uśmiechnięci sprzedawcy, tylko w tamtym miejscu naprawdę czuliśmy się niebezpiecznie, nie warto.
Blisko plaży, mają swoje leżaki co prawda brudne i niezadbane, obsługa miła i pomocna:)
Przyzwolenie na palenie papierosów wszędzie, cienkie ściany i nieszczelne drzwi przez co jest bardzo głośno, śmierdząca klimatyzacja, niesmaczne jedzenie.
Hotel super, jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła. Jedyne co jest na minus to kilka razy dziennie rozmagnesowywały się karty do większości pokoi.
Wspomniane wyżej karty
Hotel był przyjemny. Pokój czysty a obsługa była miła i pomocna. Ręczniki czy pościel ciągle wymieniane, więc można to pochwalić. Oczywiście hotel ma już swoje lata i jeśli ktoś szuka luksusu, to w tym hotelu tego nie znajdzie. Do jedzenia również nie mam zastrzeżeń. W czwartki był dzień turecki, więc przygotowywano ichniensze potrawy, które były bardzo dobre. Jedyne czego mi akurat brakowało, to mało zajęć i atrakcji hotelowych (szkoda, że hotel nie ma siłowni).
Obsługa, jedzenie, bliskość do morza, czystość.
Mało atrakcji hotelowych, brak siłowni.
Hotel w samym centrum miasta więc słychać wszystko , dyskoteki, świątynie ale i piękne widoki
Blisko zadbana plaża
Bardzo słaby all inclusive . Duże rozczarowanie co do jakości jaką znamy z Turcji. Słabe śniadania
Hotel czysty i przyjemny. Pokoje wystarczająco duże z klimatyzacją. W restauracji różnorodne i dobre jedzenie. Różne mięsa, ryby, dużo warzyw, owoców i słodkosci. W barach różne napoje i trunki do woli. Obsługa hotelowa sympatyczna i przyjemna. Ogólnie wszystko nam się podobało.
Hotel położony w bardzo dobry miejscu i wszystko jest pod ręką. Do plaży 30 metrów, bezpłatne leżaki, restauracja i bary prawie przy samym morzu. Hotel jak na 3 *** super. Pokoje czyste i przyjemne. Dla starszych osób jest winda.
Hotel pięknie położony,serwujący pyszne jedzenie, pokoje przytulne i czyste, wszędzie blisko. Obsługa uprzejma, życzliwa i pomocna. Morze spokojne- bo to zatoka.
Jedzenie wspaniałe,hotele 5*trudno mają dorównać pysznemu jedzeniu,nawet po dwóch tygodniach się nie znudzisz, położenie cudowne -w gaju śródziemnomorskim znajdziesz cień pod pięknymi palmami jak masz ochotę trochę odetchnąć od słońca. Blisko wszędzie-pokój,basen,restauracja,plaża,sklepy,bar i dyskoteki-to naprawdę duża zaleta.Miejsce gdzie można odpocząć od hałasu z pobliskich dyskotek.. Nie zapomnę o spacerujących pięknych żółwiach.
nie ma placu zabaw dla dzieci, nie ma też animacji więc hotel raczej dla dorosłych, nie wiem czy to wada ?- dla mnie zaleta.Hotel ma małe niedociągnięcia budowlano- architektoniczne ale zieleń ładnie to maskuje.
Super tydzień pełen słońca, dobrego jedzenia i fajnej okolicy
Plaża
Mały balkon
Bardzo fajny hotel, wszędzie blisko plaża ,sklepy bardzo dobry internet w pokojach I na plaży. Jedzonko dobre
Blisko do wszystkiego
Bar od 11:00 😆
Kameralny wybudowany chyba w latach 90 hotel, dobry na wakacje. Bardzo mi się podobało, świetnie spędzone wakacje w przyjaznej turystom atmosferze hotelu.
Bardzo miła obsługa w restauracji, świetne położenie hotelu. Plaża prawie w hotelu, basen ze słodką wodą o odpowiedniej wielkości, nie przeludniony, zawsze dostępne leżaki. Jedzenie rewelacja, różnorodne, baranina, wołowina, kurczak grillowane, jak dla mnie super. Duża różnorodność owoców, warzyw, ciasta i desery. Polecam serdecznie
Hotel nieco zniszczony, ale nie brudny. Wyposażenie standardowe, nie ekskluzywne, powiedziałabym proste, dla mnie na wakacje wystarczające. Jedyną rysą było oczekiwanie w recepcji na pokój po nocnym locie do 14 godziny, czyli jakieś 5 godzin co było udręką.
Hotel 3* wiec ma swoje słabsze strony jesli chodzi o pokoje, zdarzają sie niedociagniecia. Jedzenie bardzo dobre, duzo, jest w czym wybierać. Plaża wąska, same lezaki. We wrzesniu nie bylo problemu z brakiem wolnych miejsc. Ręczniki trzeba miec na plażę wlasne. Po drugiej stonie hoteliku sklepy. Na stołówce czysto i porzalądnie. Oceniam hotel bardzo dobrze. Dobry stosunek jakosci do ceny.
Bardzo dobre jedzenie. Brak nachalnosci sprzedawcow na terenie plazy.
Kabina prysznicowa🙂
Hotel dla osób które chcą normalnego pobytu bez złotych klamek 3 basenów itp Super lokalizacja na miejscu plaża leżaki i ręczniki woda w zatoce extra nawet drinki zdecydowanie lepsze porównując z Grecją, pokoje częściowo odnowione atmosfera extra obsługa bardzo miła sprzątanie codzienne jedzenie ok zróżnicowane jedyny minus to zdecydowanie za mało ryb na pewno godny polecenia mimo 3 *
plaża na miejscu obsługa różnorodność posiłków
słaba wentylacja w łazience
Hotel jak najbardziej ok, pokoje przeciętne, za to jedzenie bardzo dobre, wręcz przekroczył niektóre oczekiwania biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości np przez super lokalizację tuz przy plaży.
rewelacyjne położenie hotelu, tuż przy plaży , a z drugiej strony centrum miasta. na terenie hotelu dużo pięknej zieleni (luzem żyjąca w ogrodzie rodzinka żółwi, które można swobodnie dotykać i fotografować, była nie lada atrakcją), hotel nie nowy, ale swojska atmosfera była super, czystość jak dla mnie bez zarzutu (ręczniki , płyny do mycia i cała reszta codziennie świeża. na koniec słowo o jedzeniu. oczywiście w większości w Turcji jest to mocna strona hoteli, to ten był szalony pod tym względem. ja należę do tych, co krytykują ładowanie jedzenia piętrowo na talerze (mam swoją restaurację turecką w Polsce), a mimo, że choć wstyd się przyznać zachowywałem się jak głodne dziecko z Etiopii. REASUMUJĄC - BARDZO POLECAM !
POŁOŻENIE , CUDOWNA ATMOSFERA, JAKOŚĆ I RÓŻNORODNOŚĆ JEDZENIA, OGRÓD Z ŻÓŁWIAMI WEWNĄTRZ HOTELU Z
jakoś nie zauważyłem ( oczywiście biorąc pod uwagę relację ceny )
W hotelu spędziliśmy 7 dni wraz z 8 miesięcznym dzieckiem. Pokój, który posiadaliśmy wymaga renowacji, ale nie przeszkadzało nam to ponieważ liczyliśmy się z tym, że za tą cenę pokoje nie będą świeżo po remoncie. Mieliśmy dostać od hotelu łóżeczko dla naszego dziecka, w końcu nie dostaliśmy tego łóżeczka, ale za to otrzymaliśmy duży pokój wraz z "kanapą", którą posłużyła nam jako dostawka do łóżka. Jedzenie bardzo dobre, w porównaniu do innych Tureckich hoteli 5 gwiazdkowych nie widzimy różnicy pomiędzy jedzeniem z tego hotelu, a tamtymi. Bardzo duży plus że w hotelu można jeździć wózkiem,. Przy hotelu mieści się hotelowa plaża - wraz z darmowymi leżakami i parasolami. Bardzo ale to bardzo łagodne zejście do morza Imprezowa okolica przez cały dzień gra muzyka z pobliskiej firmy od sprzętów wodnych, ale w końcu jest to miejsce typowo imprezowe, więc również się z tym liczyliśmy. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Panie, które sprzątały pokój codziennie wymieniały pościele oraz ręczniki. Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu - uważamy, że nie widać wielkiej różnicy pomiędzy hotelami 5 gwiazdkowymi. Uważamy nawet że hotel zasługuje na 4 gwiazdki.
- blisko plaża - wyśmienite jedzenie - bardzo łagodne zejście do morza - plaża hotelowa
- pokoje należałoby odświeżyć
Wraz z żoną oraz rocznym dzieckiem spędziliśmy 7 dni w hotelu. Byliśmy świadomi, że jest to hotel 3 gwiazdkowy natomiast finalne przekonały nas opinie zamieszczone przez innych turystów oraz bliskość od lotniska. Plusy: bliskość do plaży, darmowe leżaki, bar "na plaży", serwis sprzątający, miła i pomocna obsługa hotelu, posiłki urozmaicone, wieczorne pokazy dla dorosłych, rzutki, bilard, ping pong, alkohole podawane w szkle przy barze jakościowo db/bdb (nie żałowane :)). A teraz troszkę minusów : nie jesteśmy wybredni ale faktycznie hotel wymaga już odświeżenia, na dzień dobry recepcja nie zachwyca swoim wyglądem, zameldowaliśmy się po godz 21 i niestety już kuchnia była zamknięta (czekaliśmy na nocną zupę), pokój zmienialiśmy 3 razy albo głośna muzyka z hotelu obok lub naszego (nasi nowo poznani sąsiedzi ok 30 lat kupili sobie zatyczki do uszu) , albo zimna woda z rana zgłoszone do rezydentki i recepcji (jak się okazało przez 7 dni był problem i możliwe, że w całym hotelu), klimatyzacja w drugim dniu zaczęła cieknąć o 2 w nocy i staraliśmy się usnąć bez niej - nie było lekko, znikoma ilość atrakcji dla małych dzieci, brak możliwości wziąć np frytek na basen lub Beach Bar - obsługa upominała, że jedzenie spożywa się na stołówce, kubki papierowe po krótszej chwili rozklejały się i przemakały,czasami ciężko było się dogadać w języku angielskim. Jak na hotel 3* ogólnie pobyt oceniam na +, czy przyjechałbym drugi raz sam z żoną? Raczej nie.
Blisko plaża, jedzenie, pomocna obsługa hotelu, sprzątanie, dobre alkohole, atrakcje dla dorosłych, darmowe parasole i leżaki
Brak cieplej wody z rana, usterki małe i duże, hotel wymaga odświeżenia, nocna muzyka do ok 3 w nocy, mało atrakcji dla dzieci
Pokój nr 1902 wygodny, dobra klimatyzacja, sprawny i czysty prysznic, bezpłatny sejf, kiepski widok z okna na zaplecze, balkon do szybkiego remontu, dobra obsługa pokoju. Jedzenie smaczne, Restauracja bez tłoku i kolejek.
Położenie bezpośrednio przy plaży, bezpłatne leżaki, niezatłoczony basen, dobra komunikacja z Bodrum.
Bardzo głośna popołudniowa i nocna muzyka. Hotel wymagający technicznej konserwacji i nawet jak na 3 gwiazdki - modernizacji.
Słuchajcie warto owszem pokoje potrzebują małego remontu ale łóżka wygodne,sprzątane codziennie wymiana pościeli muzyka gra to w nocy może przeszkadzać ale zatyczki do uszu i jest ok klimą też zagłusza można spać jedzenie smaczne,kucharze starają się,wszystko świeże, miła obsługa,polecam z hotelu Popłyńcie statkiem na wycieczkę 20 euro a jest jak w bajce woda lazur cudnie Polecamy
Plaża przy hotelu,jedzenie,obsługa, generalnie jest mega fajnie,
Pokoje potrzebują odświeżenia ale nie ma dramatu podkreślmy