Tylko 250 m do piaszczystej plaży Fenals.
Urokliwe położenie hotelu pozwala na solidny wypoczynek.
Tętniące życiem centrum kurortu z klubami i dyskotekami ok. 650 m.
Cykliczne programy sportowo-animacyjne, sporty wodne na plaży.
Brudne naczynia__________\\\\\\\___________________ i tylko 2 gniazdka
Hotel bardzo ładny. Raczej nowoczesny. Obsługa przemiła. Zawsze chętni do pomocy. Pokoje ładne i czyste natomiast łazienka trochę brudna a szczególnie wanna. Największą wadą tego hotelu jest jedzenie. Naprawdę mało rzeczy było dobrych pomimo dużego wyboru. Jedyne co byłam w stanie jeść to owoce i frytki. Jeśli chodzi o napoje to przepyszna czekolada z automatu i sok pomarańczowy. Lokalizacja bardzo fajna. Widok z balkonu przepiękny!
Obsługa, położenie, wygląd hotelu
Jedzenie, brudna wanna
Hotel położony blisko imprezowej części kurortu - dla jednych to zaleta, dla innych wada. Dla nas było zbyt głośno, codzienne imprezy słychać było w pokoju, mimo iż mieliśmy pokój \"na uboczu\". Do tego cienkie ściany w hotelu, słychać dosłownie każdy dźwięk od sąsiadów. Jedzenie pozostawiało wiele do życzenia, monotonne i niesmaczne, a zdarzało się także zepsute. Hotel bardzo duży, więc często trzeba było czekać w kolejce na posiłek. Duży wybór napoi i alkoholi. Hotel ma system kart na napoje, lekko uciążliwy, ale można się przyzwyczaić. Hotel dobry jako miejsce wypadowe, nie polecam osobom nastawionym na wypoczynek, które chcą spędzić większość pobytu w hotelu. Słabe połączenie z Barceloną, kolejka torowa dopiero w miejscowości Blanes. Blisko dwie ładne plaże, ok 10-15 min spacerem.
Ładne, dobrze wyposażone pokoje; Miła i życzliwa obsługa znająca język angielski;
Niesmaczne jedzenie, cienkie ściany, głośna okolica
Miejsce dla schorowanych starszych ludzi albo dla dzieci z obozów sportowych. Młodym zdecydowanie odradzam. Jednym zdaniem Ciechocinek i oddział geriatryczny w jednym.
Dobra lokalizacja
Średnia wieku 75lat, animacje dla emerytów, basen z bardzo zimną wodą, przy basenie tylko piwo
Byłam 19 września i...pokoje nieco inne niż na fotkach i do tego brak kołder na łóżkach tylko coś w rodzaju zasłony. Mimo że prosiłam o fajny pokój dostałam nad głównym wejściem przy ruchliwej ulicy. Potraw w restauracji dużo aczkolwiek nie wszystkie dobre i do tego noszenie do restauracji kart: hotelowej, pokojowej i na napoje jest po prostu uciążliwe. Śniadania dobre natomiast reszta niekoniecznie. W restauracji stale tłoczno i wielki gwar zaś wydawanie zwyczajnej wody do obiadu na kartę jest śmieszne. Do bliższej plaży 700 m i to po pokonaniu 106 schodów zaś do dalszej w centrum miasta ponad kilometr. Morze zimne jak nasz Bałtyk , plaża stroma i żwirowa! W sumie pobytem jestem zawiedziona i nie polecam
Odległość do plaży około 400 metrów po pokonaniu ponad stu schodów, troszkę kłopotliwe przy powrocie z plaży.
Dobre, urozmaicone posiłki
Bardzo małe pokoje
Nasz pobyt był bardzo udany. Pokoje codziennie sprzątane. Posilki bardzo dobre i duży wybór. W opcji all inclusive drinki, kawa, przekaski w barze. Darmowe wifi przy recepcji. Pokoje z łazienką, klimą i balkonem. My z balkonu widzieliśmy morze.
Personel Posiłki Basen Czystość pokoi
Male usterki w pokoju ale my nie przyjechaliśmy tam aby siedzieć w pokoju.
Pobyt w hotelu udany, bardzo dobre posiłki, duży bar, wystarczająca ilość leżaków przy basenie, ciekawe animacje. Ogólnie bardzo polecam :)
Pyszne jedzenie, miła obsługa, super połóżenie.
Hotel jak na przydzielone gwiazdki OK. 300 metrów do ścisłego centrum. Wi-Fi wolno działa ale jak dla mnie nie powinno go być w ogóle. Do posiłków nie można się przyczepić. Alkoholu też nie żałują.
Bardzo blisko centrum.
Zbyt dużo głośnej młodzieży z Niemiec i Anglii
Widok z 6 piętra rekompensował częściowe niedociągnięcia:)
Hotel położony jest nieco z dala od centrum i od plaży. Do hotelu jest pod górkę, w basenie dosyć głęboka woda, więc na dzieci trzeba uważać. Woda w basenie nie jest podgrzewana. Posiłki są nie dobre: śniadania beznadziejne, obiady i kolacje takie same, zupełnie bez smaku.całe szczęście, że sporo jest owoców (banany, gruszki, jabłka, mandarynki, melon). Ciągle trzeba mieć przy sobie kartę do pokoju, bo nie otrzyma się napoi, nie wpuszczą do restauracji. Pod oknami zbiera się na nocne posiedzenia młodzież, więc trzeba koniecznie spać przy zamkniętych oknach. karty do pokoi b.często nie działają. Na pewno więcej tam nie wrócimy, choć sama miejscowość jest bardzo ładna, szczególnie okolice przy morzu: klify, zatoczki.
Hotel położony z dala od miasta. Miły personel. Klimatyzacja.
Wifi w pokojach płatne, bezpłatne w obrębie recepcji, lecz kiepsko działa. Pokoje codziennie sprzątane. Są 3 windy.
Pobyt był okay, hotel wymaga remontu, klimatyczna w pokój nie działała, wifi płatne w pokojach co daje dużego minusa, jeśli chodzi o jedzenie to naprawdę dobry z tym ze mało przypraw było użyte przy przygotowywaniu potraw, owoce morza nie dobre w hotelu bardzo, minus również to ze wody nie było w butelkach w opcji all inkluziv tylko na szklanki co nie było praktyczne przy pokoju na 5 piętrze, ekspresy do kawy straszyły, kawy nie polecam, najgorsza kawa z jaką sie spotkałam, również brak dostępnych ciasteczek do kawy w godzinach po śniadaniowych, bardzo ubogie all inkluziv. Jednak jak na cenę to da sie wytrzymać, co duzo wymagać, ale równie dobrze wiecej nie odwiedzimy tego hotelu. Basen o 17 był juz w cieniu i było zimno jednak to był juz początek października i basen o bardzo małej powierzchni płytkiej. Obsługa była bardzo miła.
Piękne widoki z okna, blisko centrum
Stary hotel
Jeżeli chodzi o podróż autokarem na costa brava z biurem REGO BIS do tego hotelu zaimponowała mi opłata około 80 euro za przepływ GONDOLĄ w Wenecji w rzeczywistosci oglądalismy gondole na własne oczy (fajne jak pływaja z turystami po kanałach)tylko ze nasza przygoda wygladała na przepływie zwykłą lajbą która wozi za 2 euro przez kanał .Naprawde ostrzegam i proponuje wszystkim którzy wybierają sie na naprawde fajną wycieczkę objazdową aby zapytali rezydentów tegoż biura za cóz ta opłata bo my czulismy sie jak bysmy wy..... 160 euro w kanał
Hotel naprawde ok biorąc pod uwage inne 3 gwiazdkowe w lloret de mar,cienkie sciany i głosni anglicy to norma w tym regionie ,Samba moim zdaniem wyróżnia sie tym ze posiłki są smaczne a obsługa hotelu potrafi świetnie rozładowac emocje gosci praktycznie z całej europy
System szklanka szklanka w opcji all inclusive powoduje kolejki po kazdy napój chociarz barmani sie naprawde uwijają
- Przemiła obsługa - Pokoje jako tako jak na ten standard ogarnięte codziennie - Jedzonko świeże i smaczne, uzupełniane na bieżąco - Idealne miejsce na nocne życie, mnóstwo imprez w pobliżu - Wieczorem różne wydarzenia i animacje w hotelu z muzyką na żywo :) - Ogólnie hotel zadbany i czysty - W hotelu bardzo dużo głośnej i pijanej młodzieży, nie istnieje coś takiego jak cisza nocna, pomimo tego, że sama jestem młoda i sporo rzeczy zaakceptuję to walenie w ścianę, przeklinanie, i głośna muzyka na balkonie do 5 rano to przesada... Pomimo zgłoszeń na recepcji sytuacja powtarzała się niemal codziennie. - Plaża co prawda niedaleko, ale droga na nią, a raczej z niej po kilku godzinkach spędzonych na słońcu po stromych schodach nie mających końca do góry to niezbyt fajna sprawa. - Morze bardzo niespokojne, kamienista plaża + ogromne fale nie umożliwiają swobodnego korzystania z kąpieli w morzu. - Przy All Inclusive dostajemy karty na drinki, bardzo głupia sprawa gdyż jeden drink = zostawienie karty w barze, a podejście po kolejnego wiąże się ze staniem w kolejce minimum pół godziny i nie można zabrać np. dwóch drinków dla znajomych bądź partnera ( jedna karta - jeden napój )
- obsługa - wyżywienie - nocne życie - czystość
- hałas - droga do plaży - przydzielanie kart przy All Inclusive - większość gości to głośni i pijani Niemcy
Pokój niewielki, jeśli ktoś jedzie do Hiszpanii siedzieć w pokoju to niech szuka czegoś innego, dla nas w zupełności wystarczył, łazienka wygodna, posiłki smaczne i zróżnicowane (dla nas, Polaków trochę słabe śniadania, ale oni tak jedzą :). Można spędzić wczasy nie opuszczając hotelu; basen, taras, bar i animacje potrafią zapełnić nasz czas, my akurat lubimy sobie pochodzić i tu jest jeszcze lepiej, samo miasteczko dostarcza wielu kilometrów zwiedzania, a przepiękna okolica jeszcze więcej. Byliśmy z biurem Rego-Bis, więc w cenie były dodatkowe wycieczki, do Barcelony i Tossa de Mar, polecam. Pozdrowienia dla wspaniałej rezydentki, Pani Grażyny :)
miła obsługa smaczne posiłki czystość
jak już wcześniej pisali inni, cienkie ściany
Firma Atur nie informuje o tym, że zabiera jeden dzień z wycieczki na dojazd. Przylecielismy na miejsce w nocy o 4 rano, a wyjazd na lotniska do Polski mieliśmy już o 12. Pani sprzedająca wycieczki nawet spoko, jeśli się kupi od niej wycieczkę :p
Położenie, miła obsługa.
Alkohol rozrabiany z wodą, podrabiany. Drinki bez smaku. Na bazie wody. Brak drinków bezalkoholowych dla osób niepijacych. Brak przekąsek i lodów o których mowa w ogłoszeniu. Jedyne snaki to kanapki z chleba tostowego bez masla z okropna salami. Na śniadanie codziennie to samo, obiady i kolacje ok.
Jedzenie czasem bardzo srednie, ogólem 6/10 takze mimo to nie najgorzej.
Pokoje na plus, łazienka wann/prysznic, polski kanał w tv. Dobre wrazenie.
Nie ma wartych uwag co do ceny, połozenia i jakosci hotelu.
Hotel położony blisko centrum i małej miejskiej plaży. Do plaży głównej trzeba było przejść przez całe miasteczko między straganami i sklepikami. Lokalizację polecam bardziej dla osób młodych, które chcą poimprezować ( w pobliżu dużo klubów). Pokoje były ładne, schludne i codziennie sprzątane. Jedzenie na stołówce smaczne, oczywiście nie wszystko, ale zawsze można było znaleźć coś dla siebie. Tym bardziej, że codziennie była chociaż jedna inna potrawa, którą Pan robił przy osobnym stoisku - burgery, mięsa, naleśniki, pizza w zależności od tego na co się trafiło. Codziennie dużo potraw z ryb oraz paella, która jakoś nie przypadła mi do gustu, ale może to tylko moje zdanie. Soki do śniadania to był sam cukier/syrop - polecam rozcieńczać je z wodą. Do obiadu i kolacji można było wziąć oprócz standardowych napoi typu piwo/cola/7up także karafkę wody lub dzbanuszek wina. Podczas pobytu mieliśmy tylko jedną nieprzyjemną sytuację odnośnie kart all inc, za które były wydawane szklanki z napojami. Nasze szklaneczki leżały na stoliku przy naszych leżakach na basenie, gdy my akurat pływaliśmy i podszedł ratownik i je wyrzucił. Zwróciliśmy mu uwagę (olał to) i poszliśmy do baru wyjaśnić sytuację, gdyż jeśli nie zwrócimy kubeczków to nie dostaniemy kart na napoje z powrotem. Na szczęście po długich próbach wyjaśniania udało się załatwić sprawę, ale barmani potraktowali nas tak jakby to była nasza wina, a nie jednego z pracowników i byli dosyć nieprzyjemni po tej sytuacji.
duży hotel, ładny basen, czyste pokoje, niedaleko do miasta i plaży
monotonne jedzenie, godziny otwarcia basenu, kubeczki na napoje przy all inclusive
Bardzo dobry hotel jak za tą cenę.Byliśmy tydzień w drugiej połowie września i bardzo nam sie podobało:)
Jedzenie:)
cienkie ściany:(
Spędziłem w hotelu 9 dni i to był wspaniale spędzony czas, pokoje czyste, sprzątane codziennie, obsługa hotelu bardzo miła i z dobrym poczuciem humoru. Z panem w barze można było pożartować i się pośmiać. Jedyna wada polega na tym, że niektórym osobom nie zawsze działała karta do pokoju, jednak ja nie miałem z tym problemu. Lokalizacja bardzo dobra, za rogiem supermarket z dobrymi cenami, a idąc w drugą stronę bardzo blisko do centrum. Dojście do plaży zajmowało ok 5minut, wystarczyło zejść po schodach i przejść jedną uliczkę. Hotel jak najbardziej polecam. Moim zdaniem zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki.