Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
Park rozrywki PortAventura idealny dla rodzin
Zabytkowe ruiny rzymskie w Tarragonie i klimatyczne uliczki miasta
Nie polecam ten hotel nie marnuje cię pieniądzy i czasu Odradzam szczególnie dla par i ludzi starszych Wycieczki z biura podróży okropne źle zorganizowane Zwiedzaj cię samodzielnie
Wygodne czyste pokoje Pomocne recepcjonistki Na dachu taras widokowy z dzakuzi
Bardzo głośno że strony sceny nie da się spać Nie ma terenu wokół hotelu Mały śmieszy basen Leżaków brak i co jest to zajęte Jedzenie słabe nie ma wyboru królują mrożonki i wprawie nie ma deserów oprucz ciastek że sklepu Zejście do morza po stromych schodach Na plaży tłumy Hotel nastawiony na gości że Francji i Anglii
Hotel czysty , miła obsługa , w basenie czysta woda ,ratownik na miejscu , jakuzzi na siódmym piętrze robi wrażenie , kuchnia wyśmienita nawet najgorsza maruda znajdzie coś dla siebie , miasto czyste wszędzie blisko. Jedyny minus tych wakacji to rezydentka , która pojawiła się na lotnisku ,na drugi dzień aby podać numer infolinii w razie czegoś i sprzedać wycieczki których ceny są niesamowicie wygórowane ( np Barcelona 70 Eu a z miasta ta sama 45 Eu) Dla kogoś kto nie zna języka może być ciężko w razie jakiegoś problemu . Na innych wyjazdach też nie było rezydenta w hotelu ale zawsze podawali swój numer telefonu aby w razie problemu można byłoby się skontaktować ,
Hotel położony na dość sporym wzniesieniu,blisko pięknych i piaszczystych plaż. Dobrze skomunikowany autobusowo z Tarragoną, Barceloną ,centrum Salou i Parkiem Adventura. Polecam zakup 10-przejazdowego karnetu ( T10). Pokój klimatyzowany, z wszystkim co potrzebne na taki wyjazd, łącznie z lodówką. Posiłki bardzo dobre, zróżnicowane, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje sprzątane codziennie, chyba że ktoś sobie tego nie życzy. Polecam dla par,rodzin z dziećmi a także osób które lubią pozwiedzać.
Położenie,czystość,obsługa,kuchnia,wyposażenie
Dwie niewielkie windy to trochę za mało jak na taki hotel
Było bardzo sympatycznie, obsługa miła i sympatyczna, nastawiona na pomoc. Proszę o branie pod uwagę osób, które nie znają angielskiego, a próbują hiszpańskiego :) Posiłki rewelacyjne, hotel położony blisko plaży, Pokój w którym byliśmy 701 z przepięknym widokiem na morze, a z drugiej strony na Salou. Mogłabym tam wrócić.
Wakacje udane, pokoje super,czyste, ladnie urządzone ,sprzatane. Posiłki bardzo dobre, duży wybór wszystkiego. Do piaszczystej plazy blisko. Tylko na windę trzeba było często dlugo czekac, a pokoj mieliśmy na 7 pietrze. Basen nieduży.
Położenie, jedzenie, pokoje, jakuzzi na dachu hotelu.
Winda.
Bardzo miła, uśmiechnięta cała obsługa, pani Kasia z recepcji bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, na bieżąco smażone omlety, jajka, szaszłyki itp przez kucharza. Hotel bardzo ładny, ładnie położony. Wszystkie pokoje z balkonami na których jest stół i 2 krzesła oraz co się rzadko zdarza suszarka na bieliznę. Za to duży plus. Ogólne wrażenie bardzo dobre i naprawdę polecam. Prawdę powiedziawszy wad nie znajduję:-)
Bardzo ładny, czysty hotel. Na dachu jacuzzi i piękny widok na morze. Położenie ok 5 min spacerkiem od morza.
Pani sprzątająca nie dość dokładnie sprzątała pokoje, czasem można było spotkać "koty"