Plaża przy hotelu, piaszczysta, przejście na plażę przez ulicę
Hotel znajduję się w centrum strefy turystycznej Hammamet Yasmine
Basen ze zjeżdżalniami
Koszmarny. Poniżej wszelkich standardów. Brudny, zniszczony. Pościel i ręczniki niewyprane. Jedzenia nie ma. Brak klimatyzacji.
Brud. Zniszczenia. Brak higieny. Poziom bezpieczeństwa niski.
Tragedia na drugi dzień zmieniliśmy hotel. Dziwię się że ten hotel jest w ofercie wakacje.pl
Smród i brud
Ogólnie hotel jak na 3 gwiazdki jest ok, na plus zasługuje obsługa,
Obsługa na duży plus, bliskość morza, niezłe posiłki,
trochę głośno wieczorem ze względu na bliskość głównej ulicy,
Pobyt w hotelu był tragiczny po przyjedzie po wejściu do pokoju okazało się że pościel została po poprzednich lokatorach po dwóch dniach walki z personel wraz z opiekunem zostało wymienione z wilka łaska .Jedzenie makabra wszystko pokątne nic nie nadające się do jedzenia tylko arbuz Bagietki oraz sajgonki oraz inne jedzenie które zostało nie zjedzone wracało na wystawie osobiście widziałem zamiast głodowania basen dródny zjeżdżalnie makabra zjechałem można sobie rozwalić plecy nadmieniam że funkcjonowały tylko 3 z 6 bojko do tenisa to klepisko bez siatki można sobie rozwalić nogi windy strach jechać często stają a najlepszy jest bar którego niema kawa serwowana w kubkach plastikowych i jest zimna piwo jeden rodzaj jeśli można na nazwać to piwem oraz wino dwa rodzaje podawane w plastikowych kupkach 100ml moim zdaniem żeby upokorzyć Polaka miały być przekonali były ale dla arabskich dzieci i coca-cola dla Polaków została chemia brudne leżaki bar na plaży był ale odpłatnie tak ktoś szuka omijać szerokim łukiem łazienka nie widziała nigdy płynu do mycia
Brak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najgorszy chotel w jakim byłem bardzo brudno można powiedzieć że wszystko było wada
Masakra!!! Nie wiadomo od czego zacząć. Zdecydowanie nie polecam. To, że hotel położony jest przy plaży, posiada dwa baseny i zjeżdżalnie, to jeszcze o niczym nie świadczy. Zjeżdżalnie nieczynne i nie nadające się do użytku. Baseny jakby w trakcie remontu. Jedzenia brak, wszystko zimne i na pewno nie takie, jak podają w ofercie. Brak jedzenia, kącika dla dzieci. Windy psujące się, brudne, toalety zamknięte. Nie znajduję słów, aby opisać to co zastałam na miejscu. Współczuję ludziom, którzy musząc tam wytrzymać tak jak my aż tydzień. Zero drinków, zero napoi gazowanych. Plaża przy hotelu tragiczna, połamane leżaki. W barze przy plaży wszystko płatne. Brak WI-FI. Te wakacje dla dzieci to koszmar. Jak to jest możliwe, że biuro podróży (...)od dwóch lat nie może pozbyć się owego hotelu ze swojej oferty... Mnóstwo miejscowych, traktowanych zdecydowanie lepiej niż turyści. W tym hotelu czas się zatrzymał bardzo, bardzo dawno. Teraz hotel funkcjonuje ostatkiem sił i czeka na swój koniec, jak Titanic, którego nie można uratować... Pozdrawiam serdecznie.
Obsługa hotelowa, która próbuje być miła.
Jak opisałam wyżej.
Tragedia. Jedyne plusy położenie i widok jeśli masz pokój z widokiem na morze. I obsługa nawet miła. Cała reszta tragedia. Brak drinków jedynie piwo, pokoje okropne brudne łazienka to wgl jeden wielki syf. Jedzenie to raptem 5 opcji do wyboru brak wszystkiego herbaty wody No nie ma nic. Szcztuccy. Hotel pod muzułmanów, oni nawet chyba obiady maja w innym czasie bo nikogo na stołówce nie było tylko kilka osób z Europy. Zjeżdżalnie działają dwie, kafelki na basenie żyją swoim życiem. Kantoru nie widziałam, animacji nie słyszałam. Byliśmy w dwie rodziny tylko jedna noc, rezydentka przeniosła nas do (...) ale prosze się nie dać naciągnąć bo tam wcale nie jest lepiej. Jedynie drinki a reszta brud kolejki syf w łazienkach.
Położenie i widok z balkonu.
Ten hotel to jedna wielka wada, powinien być wycofany dla Europejczyków.
All inclusive w hotelu to nieporozumienie, brak przekąsek, napojów gazowanych i alkoholowych, kuchnia kiepska prawie wszystkie polskie rodziny zatrute: wymioty, biegunka, gorączka. Brudne kubki na stołówce i w barze. Łazienka odpychająca, wanna wymalowana farbą olejną, brak sprzątania. Nieprzespane noce przez hałas z dyskoteki na parterze hotelu. Brak wi fi. Hotel i baseny wymagają dużego remontu.
Wyśmienite położenie przy plaży i w dzielnicy Yasmine Hammamet. Obsługa hotelowa miła, pomocna, mówią po polsku.
Kiepskie wyżywienie, all inclusive w hotelu nie istnieje, cały hotel do solidnego remontu.
Hotel 3* w kraju arabskim ( przepięknym kraju ), więc nikt nie powinien oczekiwać zbyt wiele. Świetna okolica. Hotel godny polecenia dla osób średnio wymagających. Hotel ma dwie niewątpliwe zalety: cenę i położenie . Super okolica. Dwa baseny, jeden ze zjeżdżalniami. Wieczorem animacje dla dzieci. Jeśli szuka się spokoju to raczej nie ten hotel. Goście w 80% to są miejscowe . Obsługa na recepcji i stołówce miła i pomocna. Monotonne śniadania i obiady. Przy all inclusive bardzo słaby dostęp do alkoholi .Wielki braku all inclusive ! Bar na plaży płatny. Leżaki na plaży połamane.Super animatorzy . Jedzenie też było dobre, nie było frykasów, ale też nie chodziliśmy głodni.
Hotel ma dwie niewątpliwe zalety : cenę i położenia . Super położenie nad samym morzem, blisko mediny i portu.
Dramat tragedia nigdy więcej. Pokoje okropne, łazienka wanna dzieci bały się myc. W tym hotelu mimo opcji all to nie istnieje, nie ma nic, tylko sok, żadnych przekąsek, alkoholi, zjezdzalnie zepsute baseny niebezpieczne, plaza lezaki polamane, brak kortu, placu zabaw, jedzenie bardzo skromne a najgorsze co mnie spotkało to larwa w jedzeniu. Nigdy w życiu nie polecam. Naprawdę zdala od tego hotelu!!!!!
Brakkkkkk
Hotel tragedia. Brak wody, u znajomych zalany pokój po kostki, brak klimatyzacji, syf,brud, brak napoi dla dzueci , brak wody musiskismy kupić, na stołówce brak owoców, smierdzialo,brudno. Jednym słowem porażka. Dzięki naszej rezydentce Agnieszce byliśmy w le Hammamet &spa. Tam super .
Jedyna zaleta to że w centrum jesr
Wszystko wady. !!! Zjezdzalnie nie działają ,brud smród brak wszystkiego. Nie jestem wymagająca osoba Ale tu podstaw nie było.
Safa - welcome to Hell !!! Tak powinna brzmieć pełna nazwa hotelu .warunki okropne klima nie działała wody w toalecie nie było aby spłukać . Winda przeważnie nie działała jak działała to strach wejść . Meble wystrój okropne lata 80 . Zjeżdżalnie ze zdjęć działały tylko 2 a basen miał pełno ubytków uszkodzeń ze dzieci od razu miały nogi rozwalone po pierwszym wejściu. I na koniec jedzenie katastrofa tam nie było co jeść jedna miska z sałatka jedna z czym co nie wyglądało dobrze i jedna masła, bułki pokrojone . Wszystko tak obskurne ze nawet się nie chciało jeść owoców brak . Przekąsek brak .a wodę, sok, piwo nalewali do kubków ok 60 ml i więcej jak 3 nie dostaniesz na 4 osobowa rodzine a na dworze 42 stopnie ciepła !!!! tak w skrócie nie jedzcie tam
Duży balkon
Jak w opisie
Hotel dla niewymagających. Bardziej dla rodzin z małymi dziećmi. Dwa baseny, jeden ze zjeżdżalniami. Wieczorem animacje dla dzieci. Jeśli szuka się spokoju to raczej nie ten hotel. Goście w 80% to "tubylcy". Obsługa na recepcji i stołówce bardzo miła i pomocna. W pokojach nie ma lodówek ale można wypożyczyć za 2 euro dziennie.
Super położenie nad samym morzem, blisko nowej mediny i portu. Bardzo dobre kolację, duży wybór.
Monotonne śniadania i obiady. Przy all inclusive bardzo słaby dostęp do alkoholi (piwo, wino które z łaską lane było do jednorazowych kubeczków ca. 100 ml ). Innych alkoholi nie było w ogóle nawet za pieniądze. Bar na plaży też płatny. Leżaki na plaży połamane. Panie sprzątające często zapominały zostawić ręczniki i papieru toaletowego.
Przepiękna okolica i blisko do morza. Ale to wszystko. Baseny poniżej oczekiwań, woda w brodziku zielona, all inclusive daremne, kubki do napojów śmierdzące chlorem, przekąski zimne, jedzenie monotonne i mało urozmaicone, przygotowywane z resztek z poprzedniego dnia. Pokoje tandetne a łazienki katastrofa. Odradzam. Sugerowana 1 *.
zapomniałam jeszcze dodac ze na sniadanie nie bylo co jesc, dziennie tylko twaróg, niejadalna mortadela i dżem. dziennie to samo do obrzydzenia. Jeśli chodzi o basen a aqua parkiem to katastrofa - smród taki ze nie da się wytrzymac, do tego strasznie głośno z agregatów kuchennych. Porażka. Nie wiem dlaczego exim tours oferuje tak beznadziejne hotele.
bardzo sympatyczny hotel;)
okolica spokojna i polecam ją wszystkim,którzy nie lubią zgiełku większych miast...
wycieczka na 2-dniowe Safari-REWELACJA!!!
Najbardziej uciążliwi są sprzedawcy w Medynie....ale i z nimi po pewnym czasie człowiek sobie radzi;)
Morze cudownie ciepłe.....
Hotel duży, ale dość przyjemnie urządzony i czysty. Pokoje były sprzątane codziennie i bez zastrzeżeń, nie słyszałam w czasie całego pobytu o przypadkach kradzieży mimo że zostawialiśmy wiele cennych rzeczy w pokojach bez sejfu. Dodatkowo panie sprzątaczki fikuśnie układały nam pościel a za zostawionego dinara dodatkowo przystroiły łóżko kwiatami :)Basen w miarę duży, a nad basenem tętni animacyjne życie:aerobic, streching, gimnastyka w wodzie, piłka w wodzie, konkursy i gry różnorakie. Animatorzy- Tunezyjczycy i Polacy, bardzo mili, otwarci, dowcipni i kontaktowi, więc nie sposób się w Safie nudzić. W hotelu wiele było rodzin z dziećmi, którymi także zajmowali się specjalnie wyznaczeni animatorzy. Do plaży bardzo blisko, w czasie gdy my byliśmy woda była czyta. Zdecydowany atut hotelu to bliskie położenie Medyny. Minusem hotelu jest jedzenie, słabo doprawione wydawało się dosyć mdłe. Jeśli jednak jedziesz do Tunezji by coś zobaczyć i dobrze się bawić, Safa jest miejscem dla ciebie :)
jestem bardzo zadowolona,atrakcji było dużo i dla wszystkich,animatorzy przesympatyczni i fantastyczni,polecam wszystkim-SAFA,
Dziś w nocy wróciłam z tygodniowego pobytu w Prima Life Safa. Jestem osobą niewymagającą dlatego też pobyt w Tunezji uważam za udany, a hotel Safa i oferty biura podróży Exim Tours polecam każdemu. W prawdzie pierwszy dzień nie był udany, poniewaz odniosłam wrażenie, że przed nami w pokoju mieszkał ktoś, a panie sprzataczki zapomniały posprzątać pokuj przed przyjazdem następnych gości. Ubikacja była zanieczyszczona w dosłownym tego słowa znaczeniu, wanna brudna, lustro schlapane pastą do zębów, mydełko hotelowe rozpakowane i pozostawione na mydelniczce.Z uwagi na to, iż przyjechaliśmy koło 4.00 rano," machnęłam na to ręką". Lazienkę umyłam rano sama.
Pobyt w Tunezji był dla mnie dotychczas najpiękniejszym przeżyciem, mimo brudnej łazienki , o której szybko zapomniałam. Wspaniali, przemili animatorzy umilali nam czas. Jedzenie też było dobre, nie było frykasów, ale też nie chodziliśmy głodni. Polecam Tunezje i hotel Safa.
mi niczego nie brakowalo, pokoj byl czysty, sprzataczka przesympatyczna, morze troche brudne, ale i tak polecam. bardzo mi sie podobalo, za rok zamierzam tam wrocic:)