Rubi Platinum

Polecam ten hotel dla osób, które chcą pojechać na luksusowe wakacje na wypasie „jak święte krowy” bez żadnych zmartwień. 24/7 dostępne jedzenie i picie. 7-11, 12:30-14:30, 17:30-21 śniadanie obiad i kolacja w głównej, największej restauracji. Jedzenie różnorodne od krewetek, przez lasagne po jagnięcinę i przepiórki, codziennie inny deser dnia np lava cake. 10-00:00 restauracja z przeróżnymi kawami i herbatami świata, gotowymi (bardzo dobrymi) kanapeczkami i deserami. 10-18 bar przy samej plaży z burgerami, kebabami etc, 2 bary przy basenie (jeden 24h) z drinkami i przekąskami (chipsy i orzeszki) jeżeli chodzi o alkohole super wybór -jack daniels, jameson, Havana, jager naprawdę duży wybór alkoholi markowych bez dodatkowych opłat, wymyślne drinki także bezalkoholowe bardzo dobre. Dodatkowo przy plaży jeszcze Pani która robi tortille. Bar z lodami (dobre z Algidy), codziennie świeże ręczniki plażowe. Jedna elegancka restauracja w lobby 24h gdzie wieczorem Pani gra na pianinie. Pokój gier 24h gdzie są szachy, warcaby i jakieś planszowki oraz bilard. Gdzieś jeszcze jest dart ale nie szukaliśmy - obiekt jest ogólnie bardzo duży. Stół do pingponga na dworze. Korzystałam z siłowni - dobrze wyposażona, można zrobić fajny trening i centrum sportowego - tenis, koszykówka, płazówka, strzelanie z łuku, piłka nożna. 00:00-7:00 (do śniadania) otwarta elegancka restauracja gdzie można się napić, zjeść zupę, burgera czy nuggetsy (bardzo dobre :D). Mieliśmy pokój z wanna z hydromasażem z której korzystaliśmy codziennie, barek uzupełniany codziennie w puszki coli, sprite, schwepssa, wody, Doritosy, popcorn i paluszki, darmowe wino do pokoju i miska owoców. Jest wszystko - klapki, ręczniki, szlafroki, szczoteczki, pasta, szampony, odżywka, sól do kąpieli nawet patyczki do uszu, waciki, tampony czy prezerwatywy, łyżka do butów, suszarka. Miasto w którym jest hotel jest większe - dużo restauracji i bazarów - tutaj ostrzegam żeby zakrywać opaskę bo lokalni wyłapują że się jest „z luksusowego hotelu” i latają za tobą żeby naciągnąć. Przystanki autobusowe w obie strony pod hotelem, przejście podziemne na drugą stronę ulicy. Lekarz z biura podróży 1km od hotelu, zapewniają transport wizyta to max godzina. Jest centrum zabaw dla dzieci i kilka zjeżdżalni ale nie korzystaliśmy. Były 2 tematyczne eventy podczas naszego tygodniowego pobytu, jeden meksykański na drugim nie byliśmy, codziennie wieczorem dyskoteka - ale przy zamkniętych oknach nie słychać tego mocno w pokoju, jest klima dobra i darmowy sejf w pokoju. My mieliśmy dziwną sytuację bo spadło nam lustro w pokoju (słabo zawieszone) ale na drugi dzień naprawili, przeprosili nas nie próbowali naciągać więc nie drążyliśmy tematu bo nic nam się nie stało. Byliśmy już w kilku „luksusowych” hotelach i ten naprawdę zrobił na nas największe wrażenie. Ludzi całkiem sporo jak na listopad (ale widać po ostatnich dniach że już się kończy sezon więc później nie polecam bo nie wykorzysta się wszystkich możliwości), w różnym wieku, wszyscy włącznie z obsługą bardzo mili i pomocni. Obsługa zabiera walizki z autokaru, prowadzi do pokoju i wszystko tłumaczy. Można zaznaczyć czy się chce sprzątanie czy żeby nie wchodzili. W hotelu są sklepy z ciuchami i mini market, fryzjer, spa. Ogólnie polecam bardzo udane wakacje, można porządnie odpocząć :)

Bardzo dobry hotel!!! Polecam za wspaniałą i profesjonalną obsługę z wyróżnieniem barmanów i rolkarzy. Piękny widok z pokoju na morze.

Wspaniały hotel 5*. Resort posiada 2 olbrzymie baseny, wiele restauracji, mnóstwo udogodnień.

Hotel X to prawdziwa oaza spokoju i luksusu. Już od momentu zameldowania czuć niezwykłą troskę o gościa – personel jest wyjątkowo uprzejmy i zawsze gotowy do pomocy. Pokoje są przestronne, elegancko urządzone, a widoki zapierają dech w piersiach. Restauracja serwuje wyśmienite dania, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Po dniu pełnym wrażeń można zrelaksować się w doskonale wyposażonym spa oraz spędzić czas na niesamowitych show. Pobyt tutaj to gwarancja niezapomnianych wspomnień – z pewnością wrócimy!

Absolutna perfekcja, powiew luksusu w środku nieco plastikowej riwiery tureckiej

Nazwa  Rubi Platinum
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Incekum
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, bez paszportu, parking

Wyświetlono 43 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Luksusowy klimat, różnorodne i naprawdę dobre jedzenie, darmowe drogie alkohole, lubuje się w krewetkach i za te bym mogła nawet dopłacić :D

Wady

Jakbym się miała przyczepić to boisko do koszykówki jest Krzywe i zastawione bramkami do piłki nożnej gdyby ktoś był koneserem tego sportu i specjalnie po to tam jechał :p

Zalety

Czystość, przestrzeń w restauracji, przestronny i piękny teren zewnętrzny, plaża

Marian

Zalety

- przemiła obsługa - ultra czysto - międzynarodowe trunki - jedzenie 24h - atrakcje

Wady

Hotel został wybudowany w 2014 r.

Julia

Zalety

- różnorodna kuchnia - czystość pokoi - profesjonalna obsługa - bogate udogodnienia - szczególna troska o detale

Jurek

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Styl, aranżacja wnętrz, mnogość opcji spędzania czasu, obsługa, czystość.

Wady

Codzienne koncerty (niektóre były fajne) mogły by trwać krócej (do 23) i być o ton cichsze

Tomasz

Bardzo ładny 5 gwiadkowy hotel, z pięknym i stylowym wyposażeniem, doskonała kuchnią, własną cukiernią i dobrą infrastruktura basenową.

Zalety

- doskonała kuchnia; - drinki alkoholowe i nie alkoholowe na bazie napojów butelkowanych, alkoholi międzynarodowych z wyższej półki; - wspaniały widok z restauracji red lounge; - kelnerzy na rolkach obsługujący basen; - własna cukiernia; - kapitalny barman i bar.

Wady

- konieczność rezerwacji leżaków, zbyt mała powierzchnia basenowa i leżakowa do pełnej obsady hotelu; - brak prawdziwego game room;

Maciej

Pobyt - Lipiec 2023

Piękne miejsce ze wszystkim udogodnieniami, które można sobie wymyślić 😀 Pomocna obsługa, urozmaicony program rozrywkowy, dania z każdej części globu, fantazyjne drinki, piękne baseny, cudowne molo i prywatna, piaszczysta plaża w zatoczce- to najlepiej oddaje możliwości hotelu Rubi Platinum.

Zalety

Położenie nad samym morzem, piekna zieleń , komfortowe pokoje, schludność i czystość dookoła

Aga

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel spełnił nasze oczekiwania w każdym zakresie: piękny, czysty, zadbany. Widok na morze bajeczny. Pokoje przestronne, eleganckie, nowoczesne. Obsługa na najwyższym poziomie, pomocna, grzeczna, uśmiechnięta. Jedzenie bardzo dobre i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Program animacyjny i sportowy na wysokim poziomie...Hotel wart polecenia bez żadnych zastrzeżeń.

Zalety

Piękna architektura i wnętrza, zadbane tereny zielone, blisko morza. Obsługa na medal; brak w trakcie dnia animacji/ głosnej myzyki nad basenem co ułatwia relaks, wieczorny program rozrywkowy na bardzo wysokim poziomie.

Wady

BRAK

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel generalnie jest piękny, ale nasze wakacje przekreślił przykry wypadek w basenie. Dziecko skaleczyło sie brodziku tak mocno, że palce wymagały szycia. Podobny wypadek przydarzył sie innemu chłopcu. Niestety nie widzieliśmy, żeby hotel próbował naprawić brodzik, pomimo zgłoszeń.

Zalety

Hotel jest piękny, plaża z leżakami w formie zatoczki, dzięki czemu można wypoczywać bez pływających w koło jet ski i motorówek. Zatrzymaliśmy się w apartamencie w Villi. Apartament ok, choć mogłoby być lepiej. Widok super. Sala zabaw super. Duża, z zajęciami przez cały dzień. Warsztaty i animacje dla dzieci fajne. Dobre drinki w barze przy lobby. Dwa beach bary z całkiem dobrym jedzeniem i super widokiem na plażę.

Wady

- na 1. miejscu - BRODZIK z ostrymi elementami przy krawędzi. Niestety u nas zakończyło się to szpitalem i szwami, a w konsekwencji zakazem wchodzenia do wody do końca wakacji. - Muchy na jedzeniu, w restauracji. - Ville - lokalizacja premium, a na korytarzach składzik dla Pań sprzątających, bo nie przewidziano pomieszczenia tech. Wilgoć i karaluch w pokoju. - place zabaw bez zacienienia, w upale nie do użycia w ciągu dnia - jedzenie bardzo przeciętne - zecydowanie za mało leżaków przy basenie

Pobyt - Maj 2023

Piękny i bardzo zadbany hotel. Super obsługa, zarówno w restauracjach i barach jak i kompleksie spa. Jedzenie pyszne, różnorodne i w takich ilościach, że nie ma opcji spróbować chociaż połowy z serwowanych dań. Polecam!

Zalety

Czystość, standard, obsługa, pakiet UltraAI

Pobyt - Maj 2023

Hotel bardzo fajny czysty , jedzenie bardzo dobre . Obsługa bardzo pomocna i miła .

Zalety

Duży basen , z miejscem nie było najmniejszego problemu , na plazy bardzo duzo leżaków . Miła obsługa czyściutki hotel duże brawa

Wady

Hmmm…. I tutaj mam mały dylemat bo często Rosjanie podważali jakość alkoholu i myśle ze coś w tym jest bo barman nalał whisky z butelek na barze, a szef zmiany przyniósł z zaplecza i zrobił się dym . I codziennie były reklamacje alkoholu

Pobyt - Maj 2023

Idealny i piękny hotel! Pokoje czyste, jedzenie pyszne, obsługa na najwyzszym poziomie. Kompleks basenów i prywatna plaża z serwisem, codzienne animacje mimo tego, że był to sam początek sezonu. Najlepszy hotel w jakim byliśmy, polecam każdemu 😊

Zalety

Sprawna i miła obsługa, pyszne jedzenie, czystość.

Dorota

Pobyt - Maj 2023

Mieszane uczucia: na plus czystość i zadbany, ładny teren. Podobały nam się ładne, duże pokoje. Największe rozczarowanie to jedzenie, którego jest dużo (za dużo, aż żal bo widać że się marnuje), ale niestety smak pozostawiał niedosyt. Ilość gości zza wschodniej granicy była dla nas zgrzytem. Ocena ogólna to 4 gwiazdki na pięć. Ponieważ za 3 osoby płaciliśmy równowartość średniej pensji z pół roku, z zaskoczeniem i niesmakiem usłyszeliśmy o opłacie za pawilony do wynajęcia: cena 100 EUR lub 75 EUR za te przy barku. To jest absurd. Podobnie niesmaczne i nie na poziomie była oferta rzekomego 15-minutowego masażu na początek pobytu, gdzie klient jest naciągany przez osobę ze spa na jego pełną ofertę.

Zalety

Czystość, obsługa (choć z angielskim czasem kłopot), zadbany teren. Bardzo na plus wieczorne atrakcje, naprawdę na wysokim poziomie - super rozrywka.

Wady

Hotel zagarnięty przez rosyjskich turystów, raczej nie tych najelegantszych. Może mają dobre promocje :( Bardzo duży minus: jedzenia dużo, ale niestety kucharz do wymiany. Nawet krewetki nie doprawione, gumowate. Ryba czy wołowina reanimowane w różnych postaciach przez kilka dni, więc suche i bez smaku. Drinki cieniutkie. Oferta "snacków" z burgerami, których składu nie chcę chyba znać, jest żenująca, wstyd dla hotelu 5*.

Dorota

Pobyt - Maj 2023

Bardzo przyzwoity hotel, ładny i duży teren. Wnętrza bardzo czyste, zadbane. Chcielibyśmy wrócić głównie ze względu na wieczorną ofertę rozrywkową.

Zalety

Zadbany teren hotelu, na plus strefy cienia na trawie pod drzewami. Bardzo dobre wieczorne oferty rozrywkowe, naprawdę na wysokim poziomie.

Wady

Wbrew częstej opinii gości: JEDZENIE. Jest go o wiele za dużo i wrażenie jest wręcz nomen omen niesmaczne. Można by szykować o połowę mniej, za to smaczniejsze, bo z tej góry potraw trudno było wybrać coś dobrego. Ciastka i ciasta niezjadliwe. Skandaliczna oferta "powitalna" do spa na zabieg, z którego nie można skorzystać, bo cwaniaczek przed wejściem namawia do rezerwacji płatnych ofert. Nieładnie. Wymysł niezamykanej łazienki, gdzie z pokoju widzę poranną toaletę córki, jest idiotyczny.

zbigniew

Pobyt - Listopad 2022

Hotel znajduje się w znakomitym miejscu przy drodze do Alanii ,sklepy znajdują się na przeciwko hotelu,hotel jest piękny pokoje są duże -widoki na morze zachwycające -jedzenie jest cudowne niczego nie brakuje, alkohole wysokiej klasy no i oczywiście plaża piaszczysta,w listopadzie woda w basenach była chłodna ale za to w morzu była ciepła polecam ten hotel dla osób wybrednych.

Wady

Jedynym minusem w tym okresie była duża ilość osób z Rosji , ale zachowywali się w porządku .

Kornel

Pobyt - Październik 2022

Niesamowicie imponujący hotel na najwyższym poziomie. Wart swojej ceny. Posiada chyba wszystko, wliczając w to salon gier, cudowną plażę, przepiękny wystrój, pyszne jedzenie i genialną obsługę. Jedyna wada to to, że tydzień to za mało, żeby go w pełni poznać.

Krystian

Pobyt - Październik 2022

Nowoczesny luksusowy hotel wykończony na najwyższym poziomie. Miła i profesjonalna obsługa. Duże pokoje, pełno atrakcji w hotelu m.in pokój gier m.in playstation, xbox, ogromny pokój zabaw. Pierwszy raz się spotkałem z restauracją dla dzieci. Dla aktywnych duża i dobrze wyposażona siłownia. Strefa SPA. Duże baseny, aquapark, tarasy wykończone w stylu boho. Przy plaży pełno leżaków oraz strefa odpoczynku wśród bujnej roślinności. Duży wybór jedzenia, owoców. Świetna cukiernia i jeszcze lepsze lody :)

Zalety

dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci, świetne jedzenie, desery

Łukasz

Pobyt - Październik 2022

Rewelacja! Hotel wykończony w bardzo wysokim standardzie, ma wszystko co tylko człowiek sobie zażyczy. Klasa i szyk Poprostu petarda!

Zalety

wysoki standard, nowoczesny, animacje, atrakcje, obsługa, jedzenie

Patrycja

Pobyt - Październik 2022

Nowy hotel z bardzo bogatym i czystym wnętrzem, personel bardzo mily i pomocny, duże pokoje, bardzo dobra lokalizacja, wokół hotelu sklepy, restauracje. Plaza bezpośrednio przy hotelu z pomostem do wieczornych spacerów. Pozytywne zaskoczenie kiedy zobaczyłam że hotel posiada swoja restauracje dla dzieci, WOW!!! Bardzo duzy też mini club dla dzieci - tym mniejszych i wiekszych z bardzo miłą obsługą. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek z plusem.

Mateusz

Pobyt - Październik 2022

Super nowy hotel, świetne pokoje, świetne jedzenia a cukiernia wprost bajka.

Zalety

Nowy Fajna plaża duzo atrakcji jedzenie - słodkości !!!!!

Wady

chyba brak

Rubi Platinum