Polecam świetna lokalizacja piękny pokój wysoki standard Gosia
Czy jest luksusową Oazą w sercu Łeby - z całą pewnością piszę TAK. Wraz z rodziną miałam wykupiony pobyt w Royal Plater, który rezerwowałam bezpośrednio telefonicznie łącząc się z recepcją (bo dlaczego mam dać zarobić bookingowi, oczywiście wyszło mnie dużo taniej). Po przyjeździe, zostałam mile zaskoczona wnętrzem, trafiłam w swój gust. Nowocześnie, kolory spokojne, wyposażenie na wysokim poziomie i czysto. Nie mogłam wyjść z podziwu grubością materaca, który formował i układał się do mojego ciała, spało się rewelacyjnie (muszę sobie taki sprawić). Jestem dość wymagającą osobą (co dla mojego męża jest zmorą) ale Royal Plater mogę z czystym sumieniem polecić. 🙂
Nowoczesność, czystość, pełny wyposażenie pokoi, wewnętrzy basen, sauna, grota solankowa
Jak dla mnie brak
Świetnie miejsce w Łebie, spokojna okolica 3 min od deptaku, apartamenty wykończone na wysoki standard. W pełni wyposażona kuchnia. Basen mega klimat jak na zdjęciach
Bardzo miła obsługa, spokojna okolica, blisko deptak. Miejsce parkingowe darmowe pod budynkiem, schowek na rowery. I najważaniejsze super basen
Nie zauważyłem
Pokoje na wysokim standardzie. Każdy detal dopracowany w najmniejszym szczególe. Łazienka piękna w stylu glamour, kuchnia z PEŁNYM wyposażeniem przyborów kuchennych jak i AGD. W sypialni wygodne łoże a materac mięciutki. Najlepsze zostawiłam na sam koniec. Basen, sauna, tężnia solankowa w ciemnym a zarazem pięknym romantycznym klimacie. Szczerze polecam!!!
Basen, sauna na zróżnicowana pogodę nad Polskim morzem
Cudowne miejsce! Trafiłam tutaj z mężem przez przypadek bo w ostatnich chwili zorganizowaliśmy wakacje nad morzem jak się jednak okazało obiekt został właśnie otwarty. Wszędzie czyściutko i pachnąco myślę, że nie jeden hotel w Łebie mógłby wam pozazdrościć. Strefa spa na najwyższym poziomie wiec spokojnie można wrócić tutaj nawet zima🥰 lokalizacja praktycznie w centrum, ale zarazem na uboczu.
Miły personel, czysto, piękne pokoje, basen, sauna