Tuż przy łagodnie opadającej do morza, piaszczystej plaży.
Dla dzieci: 2 osobne brodziki, menu dla dzieci, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 3-12 lat), animacje, minidyskoteka.
Sport i wellness: basen kryty, siłownia, sala fitness, aerobik, aqua fitness, tai chi, jacuzzi, siatkówka plażowa, 2 korty tenis
Niesamowita sceneria: luksusowy hotel w otoczeniu pięknego ogrodu.
POBYT SUPER, HOTEL CZYSTY I PRZYJEMNY, MIŁA OBSŁUGA, DOBRA LOKALIZACJA, SMACZNE JEDZENIE
BLISKO PLAŻY, CZYSTO, SMACZNIE
BRAK HERBATY DO KOLACJI
Hotel ładny w spokojnej okolicy z dostępem do plaży. Jedzenie bardzo dobre . Basen główny zewnętrzny w porządku tylko woda dość chłodna w połowie września. Natomiast basen kryty brudny z niedziałającym jakuzi. Trafiło się nam bardzo hałaśliwe towarzystwo w sąsiednim pokoju. Nie było możliwości zasnąć do 5 rano. Interwencja w recepcji nic nie pomogła. Poprosiliśmy Menadżera hotelu o zmianę pokoju , mówił żeby przyjść jutro po śniadaniu i tak przez trzy dni aż pokazał nam okropny brudny pokój z widokiem na ścianę sąsiedniego hotelu w remoncie. Zachowanie jego było aroganckie i bezczelne. Zdarzenie to zepsuło nam pobyt w tym "ładnym hotelu"
Ladny zadbany hotel z ogrodem , obsluga zna 3 jezyki Byly animacje aqua w basenie jak ppgoda nie dopisala Ogolnie polecam, bardzo odpoczelam w spokoju i super Warunkach. Nie polecam biura sun &fun ale hotel jak najbardziej????
polozenie: bliziutko morza,bezplatne lezaki, cicha okolica, Ale do centrum 20 minut promenada, supermarket duzy Po drugiej stronie ulicy, przystanek do Nesebaru Po drugiej stronie ulicy. Hotel czysty , trzeba pamietac ze w Bulgarii Napiwki to koniecznosc, nawet male licza sie bardzo. Kelnerzy mili jedzenie super owoce morza ryby no i najlepsze ciasta????
super extra hotel,plaza cudna,tylko leżaki bardzo drogie az 7 lv ......
Wspaniały hotel. Jak na warunki Bułgarskie. Z uwag które mogą zainteresować dużo Rosjan ( nie ma z nimi takiej tragedi jak np w Turcji ), czasem personel tylko coś niemilie odburknął. Musicie też przygotować się na nie małe ceny drinków, szczególnie te z minibarku. Poza tym należy się cieszyć urokami okolicy w szczególności długiej piaszczystej plaży.
Może drobna uwaga pod kątem komunikacji z niższym szczeblem personelu. Od czego zacząć.... Może od tego że w 99% wszystko grało. Wyżywienia nigdy nie zabrakło, było czysto i schludnie. Mowy nie było o jakiś wpadkach personel. Bardzo wysokie kwalifikację. A drobne braki w angielskim pokojowym można wybaczyć. Zawsze na pomoc przychodziła recepcja. Jedzenie przy basenie także dobre. W dużej mierze fast foody. Najlepsza z hotelu była duża piaszczysta plaża,
Bardzo fajny hotel. Bylam pod wrazeniem posilkow. Troche za zimna woda w basenie.
W hotelu sami Niemcy,Anglicy,Włosi i Francuzi.