Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży
Wszystko jak najbardziej w porządku brak jakichkolwiek złych opini
Wszystko ok
Winda
Po Pierwsze to nie jest ten hotel zdjecia są z hotelu obok który tak się nazywa a ostatecznie melduja w hotelu Resort Janine,obsługa miła to prawda poprostu starają się żeby hotel funkcjonował i mieli pracę,ale nie da się zrobić coś z niczego i już tak naprawdę nic a nic.Brudno w hotelu pełno narodowych obywateli syf i dziadostwo posiłki hmmm standard 1 gwiazdki bym powiedział xd,najbardziej szokuje pieczywo rzucone jak w oborniku dla swiń.Niespodziewalem się cudów za tą cenę no ale też nie aż takiego dziadostwa.
Miła obsługa pomocna.
Bałagan straszny ale spowodowany obywatelami którzy się tu wczasuja bardzo śmiecą i maja na to ....okolice hotelu na załączonych zdjęciach i tak jest cały czas jadąc od lotniska ,nie wiem jak inne regiony ale tutaj to jakies wysypisko śmieci i smród tym spowodowany
Nie warto psuć sobie wakacji... hotel może na **. Obrusy nie prane tylko przerzucane na drugą stronę, jest na nich przegląd tygodnia, szklanki płukane, a nie myte. Do toalety przy basenie powinno się chodzić w kaloszach, pływa tam wszystko. W tej przy restauracji stoi sprzątaczka która wyłudza pieniądze na jedzenie. Bardzo dużo tamtejszych turystów kapiących maluchy bez pieluch. Mieliśmy kupę w basenie którą nikt z obsługi się nie przejmował. Mąż uratował topiącego się chłopca który zwymiotował do basenu po wyciągnięciu z wody. Dalej nikt z obsługi nie zareagował. Jedzenie nędzne i codziennie to samo, gotowane jajka, parówki odgrzewane z poprzedniego śniadania wymieszane ze świeżymi, ciągle kurczak i wołowina w tej samej postaci. Hotel oferuje też basen kryty, który faktycznie jest zamknięty i nie wolno z niego korzystać. Nie polecę nikomu tego hotelu.
- brud - kiepskie, monotonne jedzenie - zjeżdżalnie czynne 1,5h dziennie - zamknięty basen wewnętrzny
Hotel oceniam 10/10 , wbrew opiniom które wcześniej czytałam i miałam obawy , okazały się bezpodstawne. Wyżywienie różnorodne, w miarę czysto w pokojach i na stołówce . Codziennie nowe ręczniki , pościel również zmieniana .
Blisko morza , prywatna plaża i darmowe leżaki, bardzo miły personel
Schludny, jedzenia mniej niż w innych ale naprawdę dobre. Szkoda że basen jest tak mały w dodatku mega głęboki. Ogólna ocena pozytywna.
Dobre jedzenie.
Basen
Polecam hotel dla osób nie wymagających, jak na standardy Tunezji jest ok.
- hotel w miarę czysty, - blisko plaża, - duże pokoje, - miła obsługa,
- hotel ma już swoje lata
Sam hotel wymaga remontu. Uważajcie aby Was zameldowano w odpowiednim hotelu. Są tam dwa hotele - Royal Jinene i Jinene. Jeśli macie wykupiony pokój w Royal to pilnujcie aby nie dano Wam pokoju w Jinene. Mnie to spotakno i po interwencji rezydenta dano mi pokój w Royal. Drugi raz bym nie wybrał tego hotelu.
Widok z balkonu pokoju.
Monotonne jedzenie, głośna mużyka do późnych godzin nocnych, zepsute windy.
Cztery gwiazdki to lekka przesada ale i tak jesteśmy zadowoleni. Miła i pomocna obsługa , w hotelu i okolicy czysto. Jedzenie jednolite ale daje radę.
Czysto i miła obsługa
Hotel starszy, jak ktoś oczekuje złotych klamek- to brak takowych, ale czysto: panie sprzątające dbają o czystość wszędzie. Jedzenie - duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Basen i jego otoczenie bez zastrzeżeń( leżaki zawsze dostępne. Plaża z dużą ilością leżaków bardzo blisko-sprzątana codziennie morze cudowne, bar na plaży z zimnymi napojami( piwo, wino)
Mili zawsze uśmiechnięci, nie wymagajacy napiwków ludzie.
Rozrywka wieczorna skierowana głównie na tubylców i Algierczyków.
W hotelu czysto, miła obsługa ,pokoje były sprzątane codziennie włącznie z wymianą ręczników. Toaleta w pokoju przypomina wyglądem PRL ale czysto. dookoła hotelu porządek , czysta woda w basenie. Przejście do plaży odgrodzone murem od sąsiednich działek dzięki czemu też utrzymane w czystości.
porządek , czyste ściany , blisko do plaży , bardzo miła obsługa
11 miesięcy temu na stronie Google Własnie wróclismy z Tunezji z wakacji . Byliśmy w hotelu Jinene Resort Spędziliśmy tam 11 dni. Są plusy ale więcej minusów 😞 Hotel 3 * ale czy się kwalifikuje 😏 To cą podają na stronach gdzie są rezerwacje to niestety ale nie jest prawdą . A to troszke przykre. Nawet zdjęcia jakie pokazują (napewno główne zdjęcie) nie jest prawdziwe. To nie ten hotel Niema tam napewno pola golfowego. Basen kryty jest zamkniety na kłódke. Brak lodówki i nie działa telefon. Przekąski są tylko popołudniu od 15:00-17:00 i codziennie to samo czyli pizza pieczona przez kucharzy. Bar na plaży płatny. Z plaży trzeba iśc ponad 100 metrów aby dostać picie . Wode do picia można dostać tylko w recepcji. I to jeszcze tylko od 10:00 - 24:00. Rano niema jak dostać wody. Trzeba czekać aż bar bedzie działał. Brak jakiegoś placu zabaw. Niema żadnych dyskotek . Tylko myzuka po codziennych wieczornych jakiś bezsensu występach. Prawie nikt tam nie chodzi. Niema też siatkówki plażowej czy tenisa stołowego i ziemnego. Brak internetu w lobby. Wogóle nie działa. Tylko jedynie pożnym wieczorem albo wczas rano coś złapie. Ale to tylko chwilowe. Siedząc w recepcji hotelu Jinene Resort albo obok Royal Jinene niema internetu. Skargi wczasowiczów nic nie dają. Pokazują tylko rozłożone ręce. Także najlepiej wziąśc karte od kogoś i kupić sobie tam internet. Brak porozumiewania się z recepcją. Nie umią prawie mówić po angielsku. Trzeba wołać kierownika albo dyrektora. Recepcjonistki nie znają angielskiego. Jedzenie prawie codzienne to samo. Woda w automatach nie czysta. Widać że do baniaków jest nalewana woda z kranu. Brak foli zabezpieczającej. Bardzo mały wybór. Już po paru dniach nie chce się jeść nawet 😞Plaże bardzo brudne. W hotelu są windy które często się psują. Nawet może winda stanąć. Plusem chyba tylko jest pogoda. Pokoje jak na 3* tez w miarę. Klimatyzacja działa w miarę. Ale nic nie można sobie podkręcić . Sterowana automatycznie. Można też wyjść poza teren. I jest nawet gdzie pochodzić. Tam życie się rozkręca wieczorem dopiero. Taksówki po 10 dinarów. Można pozwiedzać okolice Jeżli miałbym polecić komuś to raczej bym tego nie zrobił. I napewno bym tam już nie pojechał . Wole już szukać gdzie indziej i dołożyc coś więcej 🙂 (...)
Hotel bardzo średni, jedzenie również, monotonne i średniej jakości. Praktycznie codziennie to samo. Niewiele warzyw i owoców.
Sympatyczna obsługa, czystość pokoju.
Wymaga remontu i odnowienia, wanna przeciekała, windy często nie działały. Ogólnie nie polecam. Drugi raz bym go nie wybrała.
Hotel bardzo średni, nie polecam, nie wybrałabym go nigdy po raz drugi.
Czystość pokoju, miła obsługa
Przeciekająca wanna, hotel wymaga odnowienia, monotonne i słabej jakości jedzenie, bardzo mało warzyw i owoców, zaniedbana okolice niedaleko za hotelem, hałas z zewnątrz
Dla mało wymagających.Zdecydowanie nie zasługuje na 4 gwiazdki.Max naciągane 3.
Miła obsługa,zawsze uśmiechnięci i uczynni pracownicy.Bardzo blisko plaży.Klimatyzacja dawała radę.
Wymaga gruntownego remontu.Lata świetności miał jakieś 20 sezonów temu.Niezbyt czysto.Zacinające się windy.Monotonne jedzenie.Mało owoców.Całkowity brak wifi w całym obiekcie.Walka o leżaki rezerwowane o 6 RANO.
Pokój-ładny, przestronny, sprzątany na życzenie, widok na zaniedbany ala ogród, zepsuta suszarka do włosów i cieknąca woda z wc-zgłoszone jednak przez cały pobyt nie udało się naprawić, brak lodówki Jadalnia- bardzo brudno, obrusy nie były zmieniane jedynie przekręcane na drugą stronę po jedzeniu, wszystko poplamione, krzesła też brudne, kelnerzy mało przyjemni a ten cały kierownik restauracji to jakiś dramat:( Jedzenie- bardzo mały wybór, raczej ubogo, nie było czym się najeść w sumie Bar w hotelu- w porządku, drinki fajne, miła obsługa Plaża- brudno, leżaki popsute, brakuje materacy Ogólnie nie polecam, byłam w dużo lepszym hotelu chociaż gwiazdek miał tyle samo
Ładny pokój
Jedzenie, czystość, podejście do gości
Super hotel. Duze , przestronne pokoje , czysto , codziennie sprzątane z wymianą ręczników. Bardzo miła , pomocna obsługa począwszy od pań pokojowych , kelnerzy , barmani, animatorzy. Jedzenie bardzo dobre , urozmaicone nawet dla wybrednych. POlecam dorąco
Hotel blisko plaży. na plaży barek z dobrą pizzą oraz zimnymi napojami
Hotel zdecydowanie wymaga remontu. Pokój był ładny, duży, ale łazienki , tak jak cały hotel potrzebują remontu. Otoczenie hotelu, basenu również. Wszystko sprawia wrażenie zaniedbanego.
Bardzo miła obsługa hotelowa.
Jedzenie, a nie jestem wybredna , było naprawdę paskudne. Wystrój restauracji również nie zachęca do spożywania tam posiłków.
Jestem zachwycona obsługą i jakością usług. Kelnerzy przemili - a już numerowany stolik z nazwiskiem na stołówce i niekończące się propozycje napojów po prostu mnie zaskoczyły. WIFI co prawda tylko w lobby, ale za to doskonałej jakości. Plaża codziennie rano sprzątana. Dbałość o czystość pokoju , aż do przesady - trzy razy zmieniana pościel - ciekawe kto tak szaleje w domu. Jedzenie doskonałe w porównaniu z tym co oferuje Grecja ... wybór potraw niesamowity - nie zdążyłyśmy spróbować nawet 25 % w tego co kuchnia proponowała. Kawa najlepsza na świecie. Barman na plaży uprzejmy, grzeczny i szarmancki. Boy hotelowy wnoszący i wynoszący bagaże - te cztery gwiazdki to zbyt mało. Pokój wspaniały z widokiem na morze, łazienka bardzo duża i funkcjonalna na dodatek osobno wc. Niestety narzekanie to nasza wada narodowa. Uważam ze za taką cenę trudno na całym świecie znaleźć lepsze warunki, a w Tunezji byłam już 14 raz po raz dugi z Biurem Sun & Fun i jestem bardzo zadowolona z pobytu. Pozdrawiam cudowną obsługę i bez wątpienia wrócę do Royal Jinene w najbliższym czasie.
Położenie, obsługa, czystość, uprzejmość .
Nie ma wad .
Wlasnie wróciliśmy z pobytu w tym hotelu. W mojej ogólnej ocenie hotel wypada dość słabo. Obsluga hotelowa to często ludzie starsi, jednak bardzo mili. Mimo iż jest stworzony program animacyjny, to ogranicza się on do gry w rzutki lub bulle Ok 11, potem Ok 15 i mini disco lub quiz o 21. Bardzo słabe WiFi oraz klimatyzacja zarówno w pokojach jak i częściach wspólnych hotelu.
- Miła obsługa - Duży basen - Dostęp do morza i ładna plaża z parasolami oraz leżakami - Duży balkon
- Monotonne jedzenie - Pokoje sprzątane pobierznie, nie raz trzeba było upomnieć się o papier toaletowy czy czyste ręczniki - w barze na plaży tylko piwo, woda i cola i niemiły barman - hotel stary i zaniedbany (zdjęcia przekłamują realny stan pokoi). Łazienka i toaleta - masakra. - po 17 otwarty bar tylko w lobby - ciągle psujące się windy, często obie na raz - WiFi tylko w lobby, które łączy bez internetu i nie da się nic zrobic - pole do golfa, to zaniedbane kilka dołków do mini golfa
Byłem w połowie września singiel,wrazenia sympatyczne pokój duży,sprzątany w stylu póznego Gierka,jedzenie wystarczające. Basen i plaża w miarę zadbana.
Dobra atmosfera, weseli i starający się animatorzy. Swietna pogoda jak na ten miesiąc ,woda 27 stopni -kapitalna
Wymaga remontu,ale można wytrzymać Korzystajcie koniecznie z sejfu pokojowego