Długie, piaszczyste plaże z turkusową wodą i spokojną atmosferą
Malownicze wydmy i krajobrazy pustynne
Tradycyjne wioski rybackie z lokalnym rzemiosłem
Hotel położony jest na wzniesieniu przy pięknej szerokiej piaszczystej plaży. Widoki z pokojów z widokiem na ocean przepiękne. Sam hotel czysty w stylu szeregowych domków, pokoje sprzątanie codziennie . Jedzenie bardzo dobre międzynarodowe z dużą ilością owoców.Pani Kasia rezydentka bardzo kompetentna i miła. Bardzo profesjonalnie podejście do wycieczek. Personel hotelu zawsze uśmiechnięty, miły bez nachalności.
Czystość, super położenie blisko oceanu i lotniska . Dobre jedzenie i urozmaicone, dużo owoców, oraz owoców morza. Super basen
Hotel super położony, przy pieknej długiej I szerokiej plaży, pokoje bardzo wygodne, czyste, może nie całkiem luksusowe ale posiadające wszystko co potrzebne, klimatyzacja, sejf, minichłodziarka, TV trochę słabo działająca, ale kto wybiera się tam oglądać telewizję, Internet dostępny w częściach ogólnohotelowych, częsciowo na plaży, ogólna ocena bardzo dobra, jedzenie wyśmienite. Obsługa bardzo miła I czysta.
Piękna, prawie pusta plaża, bardo miła obsługa, b.dobre jedzenie.
Hotel z pięknym widokiem na zatokę, zadbany, przestronny, kaskadowo zlokalizowany. Piękny bujny ogród pełen kwiatów i roślinności, nawet palmy kokosowe. Najpiękniejsza plaża na wyspie Praia da Chaves. Kilkukilometrowa piaszczysta szeroka plaża sprzyja spacerom, a ocean zwłaszcza koło południa zachwyca swoimi kolorami. Bardzo dobre jedzenie, codziennie świeże ryby, owoce morza, świetnie przygotowane mięsa, hiszpańskie sery, owoce. Bardzo miła uśmiechnięta obsługa. Prawdziwa oaza spokoju.
najpiękniejsza plaża na wyspie, piękny widok na zatokę. Spokój i cisza.
Hotel czysty ładny. Fantastyczny ocean i plaża. Widoki Super. Gorąco polecam
Miła obsługa. Wszystko na plus
Hotel na uboczu cisza spokój Pokoje czyściutkie choć trochę już zużyte ale nie jakoś bardzo Jedzenie pyszne bardzo urozmaicone o wysokiej jakości Plaża jedna z piękniejszych jakie widzieliśmy do tej pory Obsługa bardzo bardzo miła nie czeka nachalnie na napiwki Ludzie uśmiechnięci nie natarczywi nikt nikomu się nie narzuca Z minusów jeśli to dla kogoś minus to brak atrakcji dla dzieci
Czystosć Pyszne jedzenie Spokój Piękna plaża
Mało atrakcji dla dzieci choć nie wiem czy to jakaś wada
Wszystko w najlepszym porządku. Oryginalne położenie domków hotelowych Polecamy.
Położenie, piękna plaża i wspaniała woda.
Trudno doczepić się do czegokolwiek.
Hotel jest wspaniały i zapewniam że warto dokupic sobie pokój w pierwszej linii z bezpośrednim widokiem na ocean. My jesteśmy zachwyceni. Pokoje czyste, sprzątane kiedy nam odpowiadało.
Wspaniałe w tym hotelu jest to że podzielony jest na małe domki i budynki.
Moim zdaniem ten hotel nie ma żednych wad i szczerze nie ma sie kompletnie do czego przyczepić.
Wspaniałe miejsce cudowny hotel i jedzenie...przemiła obsługa...czyściutko....ogólnie wszystko super...moje najlepsze wakacje.
Czystość, obsługa, jedzenie plaża, basen
Nie ma
Wspaniałe widoki, świetny hotel pod każdym względem , rewelacyjny team / 6 pipul :) /, super rezydentka Karolina. Polecam wycieczkę"Wieczór afrykański" i Buggy (2godz),na które namówiłam moich niezdecydowanych przyjaciół i okazała się wielką przygodą.
Doskonałe położenie, pyszne jedzenie,duże i czyste pokoje, cudne wieczorne animacje.
BRAK !
Od ponad 30 lat podróżujemy wypoczynkowo po różnych krajach. Byliśmy na Boa Vista w okresie 20 grudnia 2023 do 3 stycznia 2024. 1.Hotel. Obiekt jest co najmniej tak ładny i funkcjonalny jak przedstawiają go zdjęcia na portalach wakacyjnych. Bardzo czysto w całym obiekcie. Woda w basenach słona i ciepła [trochę chłodniejsza niż w oceanie]. Baseny niestety trochę za płytkie [1,3m]. Bary w lobby, na basenie i na plaży funkcjonują optymalnie. Wybór alkoholi i drinków duży, nie oszczędzają na alkoholach i są sprawni. Dużym plusem jest sympatyczna i uśmiechnięta, profesjonalna obsługa każdego szczebla i rodzaju. Nie ma jednak obsługi w języku polskim, także na animacjach. W hotelu jest sklep, gdzie można płacić kartą. Ceny alkoholi zbliżone do cen jak w Duty Free Shop na lotnisku. Ważne: temperatura nocą nie spadała poniżej 22st. Mimo wiatru, było cieplej niż np. na Rodos we wrześniu. 2. Pokoje. Wyglądają trochę gorzej niż cały hotel, ale są duże i mają duże balkony i łazienki z prysznicem. Są też bidety i suszarka do włosów. Uwaga: z wyjątkiem zwykłego mydła w płynie w pojemnikach, nie dają żadnych kosmetyków. Pokoje sprzątane codzienni, z wymianą ręczników rzuconych do prysznica. Zdarza się że nowe przynoszą trochę później. 3. Wyżywienie. Urozmaicone i różnorodne menu, z dużą ilością owoców morza i ryb. Malkontentom, którzy krytykują, że codziennie jest to samo, to oczywiście będzie za mało. W okresie Świąt, sylwestra i Nowego Roku specjalne menu i wystrój restauracji. Bardzo bogate i wykwintne z homarami i langustami i super profesjonalnie przyrządzonym surowym tuńczykiem [prawidłowo zimny]. Zdjęcia w załączeniu. 4. Animacje. Bardzo profesjonalny i przyjazny zespół animacyjny. Codziennie bogaty program animacyjny, od 10.00 do 17.00, a potem po kolacji przy basenie głównym część taneczna. O 21.30 w Amfiteatrze, kilka razy w tygodniu przedstawienie w wykonaniu profesjonalnej grupy baletowej o bardzo wysokich kwalifikacjach. Polecam, bo jest na co popatrzeć. Przez 2 tygodnie zawsze inny tematycznie spektakl. W sylwestra był specjalny, świetny Braziliana Show wykonaniu tej grupy w czasie sylwestra przy basenie głównym. Grupa baletowa jest osobnym od animatorów zespołem, ale często wspomaga ich w wieczornej części tanecznej przy basenie. 5. Plaża i Atlantyk. Bar na plaży od 10.00 do chyba 18.00 gdzie można także zjeść skromny obiad nie schodząc z plaży, a w porze poobiedniej też są przekąski. Leżaki na plaży hotelowej częściowo drewniane z materacami, a częściowo plastikowe, niezbyt dobrej jakości. Nie było problemów z miejscem, chyba że w pierwszej linii. Plaża z pięknym złotym piaskiem ,szeroka i długa na kilka kilometrów, jest gdzie spacerować wzdłuż brzegu oceanu. Atlantyk czysty i ciepły. Przy temperaturach w czasie naszego pobytu ok. 26 do 28st. W dzień, woda w oceanie niewiele chłodniejsza. Były dni, że nie czuło się różnicy wchodząc do wody. Uwaga: fala potrafi być wysoka i zdradliwa. Przez cały pobyt silny ale ciepły wiatr. 1800m idąc w prawo plażą ,obok komina fajna knajpa gdzie kufel dobrego piwa kosztuje 5€ a Margarita 7,5€. Można płacić kartą. 6. Miasto Sal Rei. 10km od hotelu. Taxi z hotelu kosztuje 10€. Warto być tam dwa razy: pierwszy i ostatni. Nie ma nic specjalnego do zobaczenia. Jest też jeden Afrika Market i dwa China Markety. Można pojechać kilka km dalej do ciekawej plaży gdzie widać wrak Santa Marii. 7. Płatności kartami Visa. Płacąc kartą w miejscach gdzie to możliwe, trzeba pamiętać że nawet tam gdzie są ceny w Euro, płaci się w Escudo i przeliczone zostaje na zł. Mając kartę wielowalutową Visa mBank transakcje nie obciążają konta w € lecz w zł. Kurs wyszedł 4,5zł. za € przy cenie w kraju ok. 4,38zł. za €. 8. Bezpośredni lot z Pyrzowic do Rabil – trwał 7godz. 20 min. Powrót z Boa Visty z technicznym międzylądowaniem na wyspie Sal w celu uzupełnienia paliwa [na Boa Vista jest za krótki pas startowy aby polecieć z pełnymi zbiornikami.]
Bardzo czysty zadbany obiekt.
Brak, oprócz mydła innych kosmetyków w łazienkach.
Hotel bardzo zadbany, pokoje duże, czyste i codziennie sprzątane, jedzenie smaczne i świeże.
Dużym plusem jest niedaleka odległość od lotniska
Nie ma się do czego przyczepić
Czysty hotel z rewelacyjną obsługą,Animatorzy robią robotę na 100%,pyszne jedzeniem, dużo ryb i owoców morza.Polecam to cudowne miejsce-Ocean ciepły o każdej porze roku
Jedzenie
Hotel bardzo duży, ale ogrom nie przeszkadzał w pobycie. Bardzo dobrze zorganizowany i pięknie położony. Jedzenie świetne, urozmaicone.
Plaża bezpośrednio przy hotelu. Widok na morze. Życzliwość obsługi.
wielokość
Hotel bardzo przyjemny, czysty i odnowiony, a na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Wszystko zadbane, ogród i ścieżki pomiędzy bungalowcami utrzymywane codziennie z wielką starannością, pokoje czyściutkie i sprzątane przez obsługę bardzo dokładnie. Sama obsługa jest rewelacyjna - bardzo mili i uprzejmi. Jedzenie przepyszne z bardzo dużym wyborem i co najważniejsze były potrawy, które się nie powtarzały.
Położenie blisko lotniska - 10 minut jazdy autokarem, przy plaży, obsługa z którą aż żal było się rozstawać i animatorzy, którzy zadziwiali nas w wielkim show.
Hotel położony przy najpiękniejszej plaży jaką widziałam. Szeroką, biała plaża z krystalicznie czysta wodą. Plaża czysta. Hotel o niskiej zabudowie. Bardzo czysto. Codziennie wymieniane reczniki i poszewki na poduszkach. Personel zyczliwy i miły. Bardzo dobre jedzenie
Hotel w rzeczywistości dużo ładniejszy niż na zdjęciach. Piękny ogród. Czysto wszędzie. Widoki poprostu wow.
Mielismy pokój z widokiem na ocean i to było super. Pokoje z osobnymi wejściami co zapewnialo ciszę i spokój nikt nie szural w nocy walizkami itd... Szum oceanu śpiew ptaszków tylko słyszeliśmy. Dobre jedzenie bary atmosfera plaza widoki
Hm.. Niektóre leżaki na plaży były stare i totalnie połamane no ale kto późno przychodzi..... Ten na rajskiej plaży leży na ręczniku albo na połamanych leżakach. Jednak alkohole w ramach al były bardzo dobre ludzie przesympatyczni więc te leżaki w zasadzie nie miały znaczenia większego