Polecam na urlop z pociechami. Jeszcze pewnie wrócimy
Wszystko na miejscu, blisko lotniska, jedzenie petarda.
Hotel bardzo przyjany, czysty, dobrze położony. Mega pozytywna i miła obsługa w hotelu począwszy od boya hotelowego kończąc na barmanach i obsłudze lunaparku. Polecam dla rodzin dziećmi
Czystość w pokojach, na basenie, w toaletach. Dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Dla małych dzieci wydzielone miejsce z kolorowymi talerzykami i jedzeniem dziecięcym. Duży, rozciągnięty basen i duża plaża. Czysty duży pokój, codziennie sprzatany i uzupełniany barek.
Miejsca przy basenie wyliczone, czasem brakowało leżaków. Ludzie rezerwują sobie leżaki od 6 rano. Aquapark czynny 5 godzin dziennie z nieczynnymi zjeżdżalniami, mało atrakcyjny. Godziny wydawania posiłków w snach barach i pokoju dla dzieci ściśle przestrzegane, w zasadzie do 10 min bylo dłuzej, po tym od razu sprzątane. Generalnie nie jest źle, ale to hotel 5* więc wymagania rosną.
Hotel ,atmosfera to coś niesamowitego 🥰 Wnętrza pałacowe urzekły mnie od razu. Jedzenie obsługa nie 5* a 6* Baseny czyściutkie,toalety na basenach sprzątane co chwilę dosłownie,obsługa w całym hotelu przemiła i bardzo pomocna My byliśmy w lipcu a moim rodzicom wykupiłam wakacje we wrześniu ,właśnie wczoraj wrócili z cudownymi wspomnieniami Ich komentarz Było Zajebiś….💯
Nie polecam hotelu. Cena zobowiązuje do poczucia komfortu. Tu natomiast na każdym kroku udawanie ze jest poczucie komfortu. Po gidz 16 nie ma co dziecku dać do jedzenia. Większość w miarę dobrych barów jest zamykana o 14. W restauracji przy plazy serwowane jest jedzenie poniżej 2 gwiazdek. Byłam w wielu hotelach alle takich oszczędności wobec gości nigdzie. Animacje bardzo słabe. Animatorzy bawią się na naszych oczach olewając gości. Do zmiany manager tego hotelu. Totalnie źle prowadzony hotel. Bar na plazy nie robi np koktaljli bo manager zabronił.. Pokoj za 45 tys za 2 tyg śmierdzi papierosami. Nie działa sejf, tv,
Tylko to ze jedzie się z lotniska bardzo krótko.
Jedzenie poza restauracja główna okropne. Podane jak dla świń . Wręcz rzucone przez obsługę. Drinki brak animacji dla nastolatków. Będziecie mieli poczucie komfortu na poziomie 3 gwiazdkowego hotelu.
Hotel "na wypasie", dla nas mało wymagających ludzi było super. Wybrany głównie z racji krótkiego transportu z lotniska oraz z ilości atrakcji dla dzieci. Byliśmy 2+2 (7 i 4 lata) i dzieci były zachwycone. Po przyjeździe w recepcji Pan sam zaproponował dopłatę do lepszego pokoju niż mieliśmy wykupiony. Biorąc pod uwagę to, że wiedziałem ile biuro podróży liczyło sobie za taki pokój to były to grosze. Sam hotel w stylu pałacowym, z zewnątrz jak i wewnątrz. Bardzo mi to "grało" z Turcją, coś w stylu Imperium Osmańskim. Byliśmy w formie ultra, więc jak sobie przeanalizowałem plan jedzenia i picia to faktycznie 24 h można jeść i pić. Pokój - jak wspomniałem wcześniej po "dolarowej" dopłacie duży przestronny apartament z dwoma pokojami i widokiem na morze. Codziennie sprzątany, wymiana ręczników. Artykuły higieniczne wszelkiej maści, szampony, żele, nawet szczoteczki nowe do zębów, klapki hotelowe czy gąbki do mycia ciała. W pokoju lodówka codziennie dopychana, napoje, woda, piwo. Klima do sterowania samemu. Jedzenie - jak wspominałem 24h opór do bólu brzucha. Śniadania wiadomo standard, który nie zmieniał się, ale ilość pozycji taka, że przez tydzień pobytu jadłem coś innego. Obiady i kolacje tematyczne, codziennie zmieniane, ale na obiedzie byliśmy raz, z racji barów przekąskowych w strefie basenowej i plażowej. Kolacje z pompą, codziennie jakieś atrakcje, to śpiewanki, to muzyka plus lody na dobicie jelit. Fajna strefa restauracyjna dla maluchów, dzieci same sobie nakładały co chciały. Strefa basenowa i plażowa to znowu bary z pizza, kebabami, tostami, kanapkami, stripsami, frytkami czy rybą. Generalnie można jeść aż pękniesz i chyba jeszcze Ci coś doniosą. Fajny konspekt był w barze przy plaży, gdzie dostawało się menu od kelnera z pozycjami i się wybierało co się chce i zaraz do stolika donosił. Na koniec nocne żarcie przy Lobby barze od północy do śniadania. Powiem szczerze, że byłem w szoku jak oni to wszystko ogarniają. Napoje - lokalne i importowane, 24h, jak ktoś lubi degustować na wakacjach to nie będzie zawiedziony :) Basen - super, w tym roku oddali nową atrakcję dla dzieci miniaquapark, oprócz tego inne zjeżdżalnie, mniejsze jak i duże. Basen główny to jakaś petarda, ogromny. Ładnych kilkadziesiąt minut zajmowało nam ze starsza córka przemierzyć wszystkie jego zakamarki. Plaża - oczywiście żwirowa jak na ten region przystało, ale nie jest to jakieś uciążliwe. Fajne molo hotelowe oczywiście z barem, leżakami i zejściem do morza po drabinkach bo dość szybko głęboko się robiło. Z tej racji byliśmy tam może dwa razy, dzieci zdecydowanie wolały basenowe atrakcje. Fajnym bajerem jest to, że można wykupić na prawie cały dzień pawilon z poduchami, parasolami, stoi lodówka wypełniona napojami i piwem, a oprócz tego masz guzik do wezwania obsługi i przynoszą co chcecie, od jedzenia po drinki. Animacje - tutaj za dużo nie jestem w stanie napisać, bo nie korzystaliśmy podczas dnia. Była strefa głośniejsza z DJem i jak się przemierzało przez hotel to coś się tam działo. Jedynie raz skorzystaliśmy z piana party, oczywiście też z przytupem, bo wjechały dodatkowe bary z piciem, podesty z tancerkami, dj odpalał hity i leciała piana w basen z balonami. Oczywiście dzieci zachwycone, żona też. Natomiast wieczorne występy w amfiteatrze naprawdę profesjonalne i ciekawe, od tanecznych pokazów po ekwilibrystyczne. Wieczorem również ruszał mini lunapark dla dzieci, oczywiście codziennie musieliśmy zaliczać wszystko po kolei. Są karuzele dla mniejszych, trampoliny, zderzane samochody, jak i mocniejsze statki pirackie czy inne kręcidła po diabelskie koło. Obok duży plac zabaw dla większych i mniejszych dzieciaków. Obsługa - jakiś kosmos jak się uwijają na takim terenie, kelnerzy z uśmiechem, barmani z uśmiechem, sprzątaczki z uśmiechem, naprawdę odnosi się wrażenie, że chcą wszystko zrobić żebyśmy wracali zadowoleni. Kilka razy wyszedłem sobie pospacerować po obiekcie grubo po północy to jechali z czyszczeniem basenów, kafelek dookoła, ogrodnicy dopieszczali roślinność, sprzątali śmieci itp. Rano nowy hotel, czysto, posprzątane, można przyjemnie znowu zaczynać wypoczynek. I najważniejsze, nie ma problemu z angielskim dogadaniem się. Okolica - no tutaj może niezbyt ciekawie, ale byłem nastawiony głównie na hotelowy wypoczynek więc tylko kilka szybkich wypadów na pobliskie bazarki, których jest trochę dookoła, z racji zapewne tego, że to okolica wypasionych hotelowych molochów, które stoją jeden przy drugim. Co trzeci Turek coś tam nawet po polsku próbuje więc jest miło i śmiesznie. Podsumowując - spędziliśmy naprawdę niezapomniane wakacje, hotel bardzo pod dzieci, ale też nie zapominają o parach. Gdybym miał kiedyś pojechać z żoną tylko, to też bym się zdecydował. Absolutnie mogę polecić każdemu i to bez zastanowienia. Oczywiście można na siłę się do czegoś doczepić, bo czytałem poprzednie opinie, że np wykładzina w pokoju... że żarcie przy basenach jak dla świń podane i niezjadliwe? Bądźmy poważni, to sobie klapki, które dostarczają załóż albo idź do restauracji głównej zjeść. Wiadomo wszystkim się nie dogodzi. Ja polecam z czystym sumieniem.
- krótki transfer z lotniska, 25 min. - obsługa miła i pomocna, recepcja angielskojęzyczna, - w hotelu pielęgniarka, na życzenie ściągają lekarza, - basen petarda, z pomostem spacerowym nad nim, bez problemu z leżakami, zawsze coś się znajdzie, - plaża przy hotelu, z leżakami tak samo, zawsze znajdzie się miejsce, fajne molo z barem i leżakami oraz możliwość wynajęcia klimatycznych pawilonów, - mnóstwo atrakcji dla dzieci, - jedzenie i picie, wysoki poziom
Nie zdążyłem zauważyć :)
Hotel na wysokim poziomie. Zadbano o wiele szczegółów a oferta zapewnia satysfakcję odbiorcy w każdym wieku. Wesołe miasteczko, strefy basenowe dla maluchów i osobne baseny dla starszych. Główny basen z aktywnościami. Przepiękna ścieżka w zieleni która prowadzi do fantastycznego molo nad morzem. I tu zapewniono gościom strefę z barem, leżakami , zejściem do morza i prysznicami. Co Żądło się zdarza w innych hotelach tu nigdy nie zabrakło leżaków! Bufety i bary świetnie zaopatrzone. Alkohol nie jest rozcieńczany !!! Wręcz przeciwnie drinki i lokalne wina czy prosecco bez zamienników na prawdę w oryginalnym smaku a nie jak w Egipcie czy Grecji - nie wiesz co właściwie pijesz. Jedzenie - petarda. Bardzo bogate menu zarówno dla lubiących ryby czy mięso. Weganie i wegetarianie bez problemu znajdą tu przepyszne warzywne dania i świeże lokalne owoce i pełno sałatek. Zadbano również o osoby na diecie bezglutenowej czy cierpiące na alergię pokarmowe. W restauracjach zadbano o stoliki dla osób niepełnosprawnych. Dzieci zawsze miały umyte foteliki gdzie w innych hotelach widziałam jak siadają w brudnych po innym dziecku co musi być nie komfortowe dla rodziców nie mówiąc już o bakteriach w tak ciepłych klimatach. Pokoje bardzo ładne, komfortowe, czyste. Hotel utrzymany w klimacie tureckim. Przepiękny hol z wielkim żyrandolami robi łał kiedy się tam wchodzi. Hotel bardzo przestronny. Architekt stworzył prawdziwy pałacowy wystrój, tak aby gość czuł właśnie jak w pałacu. Wystrój na 6 i bez kiczowatych dodatków!!! Przepiękny widok na morze z balkonów hotelowych. Zwłaszcza wieczorem kiedy basen jest już podświetlony. Personel fantastyczny. Miałam wrażenie że znamy się od dawna. W hotelu utrzymywana jest przyjazna obrodzona atmosfera co na prawdę się czuję i co jest zasługo właśnie personelu. Polecam każdemu kto wybrałby kierunek Turcja.
Gościnność, wysoki standard hotelu jak i obsługa. Dbanie o szczegóły.
Jak dla mnie brak.
Hotel piękny, jak prawdziwy pałac. Obsługa bardzo miła, czułam się tu jak księżniczka którą wszyscy z obsługi starają się zadowolić na każdym kroku. Jedzonko pyszne i różnorodne. A te słodkości - to "niebo w gębie"
Piękny wystrój hotelu, z klasą -nie przesadzony.
Brak wydzielonych stref dla palących papierosy. Ja nie palę, więc mi przeszkadzały te "dymki" na każdym kroku.
Hotel Rewelacja .Super jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie,Czysto, świetny basen ,super obsługa!!!!!!!!!!!!!.Gorąco polecam👍
Wszystko
Mi nic nie przeszkadzało
Bardzo dobry hotel polecam goraco. Warty zapłaconej ceny, Fajna atmosfera dużo nacji.
Duży basen, ekstra lobby , fachowi pracownicy,
Lekki minus plaża
Hotel bardzo ładny, choć już nie najnowszy i z pewnością w niedalekim otoczeniu znajdzie się i ładniejsze i lepsze. Wakacje udane ale do tego hotelu z pewnością już nie wrócę.
Hotel nie wyróżnia się na tle innych hoteli w okolicy. Bo wszystkie są piękne, ogromne i leżą przy tej samej plaży. Poza tym czysto, pokoje sprzątane codziennie, pościel wymieniana co drugi dzień. Ręczniki i barek uzupełniane codziennie. Na zewnątrz czysto i w miarę miło.
Wykładzina w pokoju. Bardzo brzydziłam się po niej chodzić, nie wiadomo kiedy prana i ile tysięcy stóp po niej chodziło. Nie było opcji znaleźć leżaków wolnych przy basenach. Brak konkretnego baru przy plaży. Brak budek z jedzeniem gofry, lody NIC. Jest daleko żeby napić się czegokolwiek przy plaży. Lepiej przynieść ze sobą napoje z własnej lodówki. Na stołówce taki ścisk że lepiej iść na późne śniadanie o 10 i późną kolację po 20. Wcześniej nie ma szans na stolik.
Majestatyczny, zadbany, niesamowity. To tylko kilka z pierwszych myśli o hotelu. Pobyt minął cudownie, było pięknie, czysto, smaczne jedzenie, aż szkoda, że tak szybko zleciało. Napewno kiedys tam wrocimy! Polecam z czystym sumieniem! :)
Bardzo duży obszar na którym każdy znajdzie napewno swoje miejsce przy basenie Bardzo fajne zjeżdżalnie Bardzo dobre jedzenie Czysto Miła obsługa
Hotel świetnie przygotowany pomimo, iż sezon dopiero się rozpoczyna. Pokoje czyste, codzienne sprzątane. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Plus, że w głównej restauracji jest wydzielona strefa tylko dla dorosłych, gdzie można spokojnie zjeść posiłek.
Obsługa bardzo pomocna i dba o wszystko. Hotel pomimo swojej wielkości bardzo przytulny.
Cudowne miejsce wszystko to czego potrzeba do cudownego wypoczynku gorąco polecam
atrakcje dla dzieci, pomost, jedzenie, cudowna obsługa
Hotel spoko jedzenie dobre, obsługa bardzo miła a szczególnie polecam kelnerkę Eliza bardzo fajna i pomocna
Jedzenie miła obsługa duże pokoje
Nie korzystajcie z fryzjera w pasażu handlowym za 15 euro obciął mnie jak barana w 5 minut dramat
Hotel super, duży przestronny czysty, dużo atrakcji dla dzieci, jedzenie bardzo dobre duży wybór . Polecam!
Hotel Royal Holiday Palace okazał się rewelacyjny pod każdym względem. Pięknie położony wśród egzotycznych palm i zadbanych roślin kwitnących. Hotel przestronny, b. czysty, z przemiłą obsługą, która dopieszczała gości na każdym kroku. Wielkość i wyposażenie standardowego pokoju komfortowe z pełnym i codziennie uzupełnianym minibarkiem. Posiłki niezwykle urozmaicone, ogromny wybór różnych dań, przekąsek, ciast i owoców. Jedzenie zawsze świeże i bardzo smaczne. Baseny obszerne z czystą wodą, zawsze dostępne leżaki i parasole ze stoliczkami . Przy każdym basenie bary z przekąskami i napojami, a i tak nawet nie trzeba było wstawać z leżaka, czy wychodzić z basenu, bo kelnerzy byli bardzo uczynni, zbierali zamówienia i przynosili napoje i owoce wprost na leżak. Często pamiętali co goście preferują i podawali napoje nawet bez zamówienia. Rewelacja.
Zdecydowanie czystość i przestronność.
Jedyną wadą jak dla mnie, była wysoka wanna z słuchawką prysznicową zamiast kabiny prysznicowej.
Bardzo fajny hotel, fantastyczny dla rodzin z dziećmi, przemiła obsługa, bardzo czysto, wyśmienite jedzenie, fajne animacje, ciekawy mini club dla dzieci...na pewno tam wrócimy!
Czysto, dobre jedzenie, świetna obsługa, dużo atrakcji
Pobyt uważam za udany. Jednakże nie wiem skąd takie zachwyty w poprzednich opiniach. Pokoje duże, codziennie sprzątane i uzupełniany Mini-Bar. Posiłki smaczne, można coś zjeść o każdej porze dnia i nocy. Karta drinków jak i ich podawanie tez w porządku. Wśród gości było bardzo dużo miłośników wschodu słońca - bo chyba nie wstawali tak wcześnie żeby położyć ręcznik na leżaku przy basenie:) Hotel nastawiony na gości z wysp brytyjskich, Rosjan i niemieckojęzycznych. Wart polecenia ale bez żadnego ohh i ahh.
-położenie -basen -plaża(nie trzeba butów do wody) -duża jadalnia, zawsze było miejsce pomimo dużego obłożenia. Obsługa dobrze się wywiązywała ze swoich zadań. -drinki i przekąski
-animacje(wg mnie słabe) -płatne a'la carte (20E/os)