Royal

Słaby

Bardzo miła obsługa, potrafi odpowiedzieć chyba na każde pytanie, blisko do plaży i pielnej miejscowosci Kalitea. Hotel polecam dla osób mniej wymagających jeśli chodzi o wygodę spania (dla rodzin 2+2), raczej jest to hotel dla par

Jedzenie porażka, muzyka przy basenie nie zachęca do siedzenia tylko do spania. Średnia wieku 60+ ,

Najgorsze all inlusive na jakim w życiu byłam było właśnie w tym hotelu. Stołówka mała, klaustrofobiczna bez klimatyzacji. Jedzenie straszne, bez smaku i codziennie kurczak w różnej postaci. Trzeba było chodzić razem na każdy posiłek bo na wejściu odchaczano numer pokoju. Jak partner poszedł rano po samą kawę to ja z synem nie mogłam później zjeść śniadania. Plac zabaw dla dzieci zabytkowy, żelastwo nagrzane do czerwoności z którego dziecko nie mogło korzystać. Zero jakichkolwiek animacji. Dziecko wynudziło się strasznie, hotel polecam dla osób w wieku 65+. Właściciel hotelu - porażka, wciąż zaglądał ile goście biorą jedzenia na talerz. Do morza ponad 500 metrów, trzeba pokonać 4 pasmówkę! Pierwsze wakacje w życiu które zareklamowałam były w tym koszmarnym hotelu.

Witam w hotelu Royal byłam w czerwcu 2018. Rodzina dwie osoby dorosłe plus córka lat 14. Ogólnie cały pobyt w tym hotelu oceniam za nieudany. Najbardziej jestem zawiedziona z all inclusive bardzo bardzo ubogie. Mało urozmaicone posiłki, brak świeżych owoców np arbuza melon. Dzień w dzień to samo. Praktycznie cały tydzień z mięs były kurczaki w każdej postaci. Masakra. Bardzo słabe drinki. Brak wieczornych animacji. Basen mały i brudny. Pokoje jak na 4 gwiazdkowy hotel oceniam na 2 gwiazdki. Właściciel hotelu bardzo niesymatycznie nastawiony do gości hotelowych, podobnie jak manager. Nie chciałbym spędzić tam nigdy więcej wakacji.

Nazwa  Royal
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Polychrono
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą

Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą

Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos

Słaby

3.3
3.8

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paweł

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Bardzo mila obsluga, jedzenie smaczne, blisko plaży

Wady

Mały plac zabaw dla dzieci

2.8
Monika Swiecicka

Pobyt - Wrzesień 2021

Zalety

Bliskie położenie do plaży

Wady

Straszne jedzenie, ubogie All inclusive

2.2
Aneta Kisielewska

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Najgorszy hotel w jakim w życiu byłam, za darmo drugi raz bym tam nie pojechała więc trudno mi wymienić chociaż jedną zaletę.

Wady

Monotmatyczne menu - codziennie kurczaki na stołówce. Z owoców codzień jabłka, gruszki i owoce w zalewie, pomarańcze u sąsiada za płotem na drzewie jeżeli ktoś chciał ;) Pokoje straszne, popękane lustro w lazience i grzyb. Tysiące os przy basenie (dwójka dzieci ukąszona).

1.6

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Brak same wady

Wady

Ogólnie wszystko przede wszystkim niesmaczne posiłki malo urozmaicone bardzo ubogi all inclusive jak na 4 gwiazdki basen zupełnie nie przystosowany do małych dzieci .

Royal