Stanowczo nie wróciła bym do tego miejsca , jak leci sie na urlop spory kawałek drogi i płaci się pieniązki to człowiek oczekuje że będzie miał dostęp do pieknej piaszczystej plaży , a takowej tam nie ma.
dobre jedzenie , czyste pokoje codziennie sprzatane , miła obsluga oprócz kilku panów z lobby baru,
brak plazy ,, obrzydliwe wejscie do morza , które w tym miejscu przypomina wieksze bajoro, po śliskich betonowych schodach i kiwajacej sie poręczy kompletna beznadzieja, brak rozrywek zarówno dla rodziców jak i dla dzieci , nip polecam
Super pobyt. Miła obsługa,wspaniałe jedzenie. Pokoje czyste, nowiutkie. Polecam.
Nowoczesny, blisko plaży, super jedzenie.
Szsnowna Itako dlatego tak oszukujesz ludzi podając w ofercie informacje o piaszczystej plaży? Otóż jej tam nie ma! Są jedynie wyrwy w skale ze stromym zejściem po schodach do morza!! Jest obok plaża ale za leżaki i bar trzeba zapłacić, ponieważ nie należy do hotelu. Nigdy w życiu przez żadne biuro nie zostałam tak podle okłamana. Przyjechaliśmy z małym dzieckiem właśnie ze względu na piaszczystą plażę z łagodnym zejściem do morza.. tak nie traktuje się swoich już byłych klientów bo z tego biura nigdy więcej nie wykupimy już żadnej wycieczki. Wokół hotelu nie ma nawet gdzie pójść na spacer. Zero atrakcji dla dzieci. Animacje są w języku bułgarskim zaś pokój zabaw to nic innego jak tunel z IKEA, popsuta drewniana kuchnia bez sprzętu i stolik wraz z krzesełkami. Odradzam ten hotel dla rodzin z dziećmi!! Jedyne co fajne to sam hotel , jedzenie i piękny widok z balkonu. Obsługa również na najwyższym poziomie. Po powrocie lawinowo posypią się reklamację, ponieważ pozostali goście podobnie jak my czują się oszukani! Itaka wstydź się!!!
Piękne pokoje z widokiem na morze, smaczne jedzenie, przemiła obsługa
Brak plaży!!
Może kiedyś będzie to ładny hotel, ale na razie (początek czerwca 2018), to jeszcze plac budowy. Nie nadaje się do przyjmowania gości, nie ma żadnych atrakcji, dzieci się tu nudzą. Jest wręcz niebezpiecznie: wszędzie gruz, wystające pręty, nie działa winda. Basen po kilku dniach został zamknięty, bo woda zmieniła kolor. Jedyny plus to dobre jedzenie i miła obsługa.
Posiłki
Hotel dopiero się buduje, jest niebezpiecznie. Zero atrakcji.
Nasz pobyt przypadł na czas, gdy hotel nie był w pełni przystosowany do przyjęcia gości. Wciąż trwały prace budowlane i wykończeniowe. Zdjęcia wizualizacji hotelu jakie były dostępne w internecie nie odzwierciedlały stanu faktycznego. Hotel jest usytuowany w spokojnym miejscu. Niestety oznacza to również, że oprócz kilku restauracji i jednego minimarketu nic w okolicy nie ma. Do Kavarny jest ok 2,5km, brak autobusu, dojazd tylko taksówką lub pieszo. W samej Kavarnie nie ma nic szczególnego do zobaczenia. Wielka szkoda, że nie ma łagodnego zejścia do plaży, gdyż to szczególne utrudnienie dla rodzin z dziećmi. Oferta hotelu co do rozrywek i sportu jest bardzo bogata, niestety w trakcie naszego pobytu dostępny był jedynie basen zewnętrzny. OKolica pozbawiona jest ładnych tras spacerowych.. Ogólnie jest to elegancki hotel, który po zakończeniu wszelkich prac budowlanych będzie dawał możliwość komfortowego wypoczynku. Zaznaczyliśmy, że polecamy ten hotel dla par i osób ceniących spokój z nadzieją, że w niedługim czasie osiągnie on pełnię swoich możliwości.
- bardzo dobre jedzenie - obsługa - jeśli ktoś szuka spokojnego miejsca, to położenie hotelu temu sprzyja - komfortowe pokoje (jeśli zostaną w pełni wykończone)
- obiekt nie jest w pełni gotowy do obsługi gości (początek czerwca 2018) - małe windy - brak łągodnego zejścia do morza
Już przed wylotem pokazały się opinie ,że hotel jest nie skończony ,ale przekonywano nas ,że już tak nie jest...To najgorsze nasze wakacje!!! Basen nieczynny,brak baru na plaży,strome zejście do morza i niebezpieczne .....to tego hałas ,kurz....praca w pełni przy opalających się wczasowiczach...Pani rezydent Itaki ignorowała nasze skargi .Hotel na pewno będzie kiedyś fajny ,bo to nie jest fotka tylko wizulizacja niestety.Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone ,pokoje zakurzone ,bo na zewnątrz remont na całego.Z tarasu na plażę dziura i kładka z deski ,wystające pręty na tarasie .....i wiele innych rzeczy .Po naszym wyjeździe hotel został zalany ,po 20 minutowym deszczu ,wszystko pływało ,a wyłożone kostki i schody spłynęły .
bardzo dobre jedzenie
plac budowy,nie ma tego co jest w ofercie