Mnóstwo atrakcji w okolicy, takich jak spływy kajakowe, rejsy statkiem, przejażdżki bryczką lub rowerami.
Niedaleko hotelu znajduje się szeroka i piaszczysta plaża.
Szeroka gama zabiegów pielęgnacyjnych oraz sauny, jacuzzi i masaże.
hotel pięknie położony, w zaciszu , spacerowo, blisko plaży. Bardzo smaczne jedzenie tj. śniadanie i obiadokolacja.Polubiłam kota Lucjana. Bardzo dyskretny.Wróce!
Spokój i cisza
tylko jedno małe jacuzzi.
Od pierwszych chwil w hotelu bylismy zaskakiwani milymi rzeczami! Przy meldunku mili ludzie w recepcji powitali nas slowami: “CZEKALISMY NA PANSTWA”, nie musieli tego mowic, a pwiedzieli, zaraz zrobilo sie sympatycznie.. generalnie cala obsluga hotelu jest bardzo kontaktowa i mila, my zawsze wszystkich zaczepiamy, a Oni natychmiast wchodzili z nami w relacje - oczywiscie caly czas pracujac (to wiadomosc dla wlascicieli…..). Po przekroczeniu progu pokoju (w czesci B) znowu mile przezycia: zaslony szczelne i w odpowiedniej dlugosci i ilosci (domena polskich hoteli - zawsze za krotkie i za cienkie zaslony:-(, tu wszystko tak jak byc powinno!!!), wysokie, wygodne lozka, duza ilosc poduszek, koc na plaze milutki, a nie jakis stary, smierdzacy wycieruch, patent ze swiatlem w szafie gdy sie podchodzi - swietny (anglosaski/ amerykanski zwyczaj, mam taki w domu), po sniadaniu gdy wychodzilismy na taras, przed sprzatniecirm bufetu zawsze ktos wyszedl i poinformowal tym i zapytal czy czegos jeszcze potrzebujemy zanim wszystko schowaja, kelnerzy pilnuja czystosci obrusow, albo zmieniaja, albo czyszcza plamy, toalety ogolnodostepne czysciutkie, jablka w holu mile i sympatyczne, propozycja i przeniesienie walizek, po zmianie pokoju, bo “…..przeciez jestescie Panstwo na wakacjach i trudno zebyscie czekali, az pokoj sie zwolni, idzcie na plaze sobie…”. Jedzenie pierwsza klasa, dobre, swieze, swojskie i przemyslane. Sok ze zmielonych owocow, tak dobry, ze mogly byc osobnym daniem. Gratuluje Wlascicielom i wszystkim pracownikom hotelu.
Wnetrza, chociaz nie w naszym stylu dopracowane do konca i w jednolitym charakterze. Spokoj, cisza i dbalosc o intymnosc. Wszyscy pracownicy z ktorymi mielismy do czynienia mili i sympatyczni. Sprzet plazowy kompletny, troczki do zawiazywania przy parawanach i zadbane, wygodne lezaki. Bardzo wygodne krzesla na balkonach i tarasie. GENERALNIE OGROMNA DBALOSC O SZCZEGOLY, co zawsze w ogolnym odbiorze robi wrazenie!!!
Nie znalezlismy.
Hotel położony trochę na uboczu jeśli ktoś lubi spacerować to na plus ,do centrum odpowiednie odległość .Hotel toleruje pupile ,wówczas zakwaterowanie jest w części starszej (dodatkowa opłata ) bez pupili w części nowej .Pokoje typy lux 2 osoby (plus rozkładana sofa dla dzieci ) urządzony gustownie jak dla mnie za dużo oświetlenia ,światełek i światełeczek .Basen hotelowy na dobrym poziomie . Posiłki tu rozczarowanie ,udziwnione zupy i ogólnie dania obiadowe . Zupy nie sa dedykowane dla dzieci albo słodkie albo ostre ..Myślę że smaki Polskiej kuchni były by lepszym rozwiązaniem ,niż takie jakieś udziwnione potrawy nie wiadomo z jakiego Regionu Świata .Za taką cenę oczekuje się dobrej jakości wyżywienia . Posiłki tu rozczarowanie ,udziwnione zupy i ogólnie dania obiadowe . Zupy nie sa dedykowane dla dzieci albo słodkie albo ostre ..Myślę że smaki Polskiej kuchni były by lepszym rozwiązaniem ,niż takie jakieś udziwnione potrawy nie wiadomo z jakiego Regionu Świata .Za taką cenę oczekuje się dobrej jakości wyżywienia .Gorąco na korytarzach i w pokojach .
Niestety po powyższym incydencie mało prawdopodobne, że wrócę do tego hotelu...Niestety...
Hotel usytuowany w idealnym miejscu nad morzem z daleka od głośnego centrum Ustki A zarazem kwestia 15 min jak ktoś chce na skwer/ sklepy/ restauracje. Hotel ślicznie urządzony , zaletą basen, sauna, śniadanie bardzo dobre, duży wybór. Pokoje przestronne z balkonem. Pokoje sprzątanie codzienne Zajęcia dla dzieci
W hotelu mogą przebywać zwierzaki więc niestety sierść na dywanach nie do usunięcia. Prosiłam o odkurzanie pokoju ponownie, ale niestety bez zmian. Nie bardzo wiem czy zwierzaki leżały na poduchach/ przykryciach. Sąsiedzi za ścianą mieli psa z bardzo intensywnym zapachem, który można było czuć w pokoju jak psiak był na balkonie( rozumiem, że to nie wina hotelu) W łazience spora pajenczynka na kaflach którą nie była usunięta przez 2 tyg naszego pobytu więc sprzątanie raczej powierzchowne. Niestety zginęła moim dzieciom Nintendo gra co zauwazylam jak wróciliśmy do domu. Zglosilismy to w hotelu, miał ktoś nam oddzwonic, niestety telefonu otrzymaliśmy. Gra była w hotelu i nigdy nie chowalismy do sejfu gdyż nie sądziłam, że ktoś może sobie to zabrać. Przy pakowaniu nie zauwazylam gdyż nasz pobyt trwał 2 tygodnie więc sporo rzeczy do pakowania mieliśmy mając 2 dzieci przy sobie. Przykre, biorąc pod uwagę to, że to był nasz kolejny pobyt w tym hotelu. Jak wychodzilam ze śniadania zostałam cofnieta tylko dlatego, że mialam bułkę z serem dla mojego dziecka które niestety nie chcialo nic zjeść w porze śniadaniowej ( sklepy dystans od hotelu) Strasznie zawstydzajaca sytuacja biorąc pod uwagę to że połowa gości się patrzyla co się stało i dlaczego zostałam zatrzymana. Restauracja w hotelu stosunkowo droga. Ogólnie hotel robi wrażenie wystrojem, natomiast butique traktowanie gości ma dużo do życzenia.
Ogólnie bardzo fajny hotel, polecam. Mamy zamiar odwiedzić go ponownie
Położenie w lesie, wieczorem pod okna na basenie podeszły sarenki! Blisko morza. jakość i różnorodność posiłków. Bawialnia i animacje dla dzieci.taras przy pokoju.kameralny. obsługa bardzo uprzejma.
Brak możliwości zamówienia kawy przy barze przed 12. Kawa przy śniadaniu tylko z proszku, to samo napoje.brak naturalnych soków, nawet wody z cytryną i miętą.male jaccuzi.
Spokojny dość kameralny hotel z fajnym basenem i super atrakcjami dla dzieci. Jedzenie 10 na 10.
Basen. Pokój zabaw dla dzieci. JEDZENIE!!!
Brak klimatyzacji w pokojach.
Po prostu super,,,polozenie, posilki. czystosc. Piekny basen,,,Blisko do plazy.
polozenie, posilki.. basen