Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).
Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).
Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).
Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).
Piękny nowoczesny obiekt, przyjemnie urządzony i już od progu nawiązujący wystrojem do leżącego po sąsiedzku legolandu i parku rozrywki. Bardzo czysto, obsługa pomocna i bardzo uprzejma, świetne jedzenie (ogromny plus za polskie nazwy dań: mizeria <3)
Bliskie sąsiedztwo legolandu oraz lotniska, bardzo przyjemny kolorowy wystrój, przemiła obsługa
Nie zauważyłam
Hotel przepiekny, obsługa przesympatyczna i jedzenie najlepsze ze wszystkich hoteli, jakie zwiedzaliśmy w Dubaju. Byliśmy tam gośćmi wiszą grupą, tylko przez chwilę i nie wiem czy personel przygotowal polskie jedzenie pod nas - ale naprawdę nie trzeba było - przynajmniej ja jestem osobą, która z rozkoszą poznaje nowe smaki (w każdym razie nawet napisy dań były po polsku). Słuchajcie, tu macie hit - hotel niby 3* ale to jest taki standard, którego u nas do niczego nie porównam. Te 3* to jest jak 6* w Grecji...strzelam. My stacjonowaliśmy w 5* hotelu w centrum Dubaju, hotel znanej sieci, przecudowny, 37 piętro, super czysto, wszystko na najwyższym poziomie, ale wiecie co? Basen zamykali o 20, a w Rove zajechalismy na późną kolacje ok 22:00, a wokół basenu życie - pluskają się w najlepsze...co my mogliśmy robić tylko w wannach :( Także Rove dla mnie ❤️🎖⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Przemiły personel, przepyszne jedzenie, czyściutkie pokoje, a przede wszystkim BASEN OTWARTY DO POZNYCH GODZIN, co w tej temperaturze jest baaardzo wazne.
Daleko od Polski i mimo wszystko dla singli drogi :(