Rajskie plaże z palmami kokosowymi i złocistym piaskiem
Kolonialna architektura portugalska w starym Goa
Wspaniałe miejsca do nurkowania i uprawiania sportów wodnych
Ładne otoczenie hotelu,dużo zieleni. Wyposażenie podstawowe. Najlepszy hotel jeżeli chodzi o lokalizację-wokół mnóstwo sklepików,restauracji,z łatwością wypożyczysz skuter,taxi z kierowcą. Nie kupujcie wycieczek z biura-ok.trzykrotne przebicie.Dobre biuro lokalne,Liza Travel,pytać w hotelu,bo pracownik hotelowy jest też kierowcą w biurze. Polecam zdecydowanie
Hotel OK.W pokoju sejf,lodówka,tv,klima i wiatrak.Codziennie sprzątane (warto dać napiwek 50 rupii pokojowemu). Śniadanie monotonne ale dobre omlety, obiady lub kolacje (na tzw. kupon 700 rupii na 2 os.) jak kto chce - duży wybór,jedzenie świeże i smaczne zupy, makarony, ryby, krewetki, kurczak ,wołowina, potrawy dla wegetarian, wybór napojów niealkoholowych, alkoholowych, milksheików. Z grzeczności także obsługującemu stolik dać napiwek. Baseny fajne, mini spa z sauną i masażami - płatne. W holu hotelu sklepik i krawiec - świetna pamiątka to uszyta na miarę koszula za 28 $, dwie za 50 $. Polecam plażę Baga i bar z leżankami 9X Surfer Louge - tanio i mniej tłoczno niż przy wejściu na plażę - tanie masaże. Wycieczki z lokalnych biur tańsze.
Spokojny hotel, podzielony na bungalowy. Adekwatne 3 gwiazdki. Jeżeli ktoś szuka luksusu i super warunków to nie dla niego. Jedzenie ok, ale bez rewelacji. W tym upale mało się je. Bar allinclusive dobry lokalne drinki rum super - OLD MONK polecam.
Kochani, na warunki Indii hotel bardzo fajny.Może tylko pokoje mogłyby byc lepsze.Ale czy jedziemy po to by byc w pokoju? Rewelacja jedzenie, talony dzienne do wykorzystania w porze dowolnej.Szkoda,że nie ma jadłospisu po Polsku.Tu rola rezydenta.Atmosfera wspaniała i to daje klimat którego nie ma w innych hotelach.Obsługa bardzo miła.Goście to przeważnie Anglicy i troche Polaków.Wybierajcie ten hotel, nie zawiedziecie się, pod warunkiem , że będziecie pamietac,o tym że to Indie.Przyjemności
Położenie hotelu bardzo dobre ale nie należy do cichych. Świetna baza wypadowa. Pokój nie powala, ale kto siedzi w pokoju !?!?! Jest czysto, dziła klima + wiatrak. Śniadania berdzo monotonne i brak wyboru. Brak animacji, jedynie wieczorem muzyka na żywo do kolacji. Goście hotelowi to przeważnie wiek 50+, wiekszość Brytowie. Ogólna nota - 4.
Polecam. Byla z dzieckiem. Kameralny i spokojny hotel. Mimo gwaru na ulicy w hotelu cisza. Do plzy blosko. Bardo mila obsluga. Codziennie sprzatane pokoje, wymiana poscieli i recznikow. Brak zastrzezen. Skorzystalaby jeszcze raz z uslug tego hotelu. Dwa baseny jeden podgrzewana woda.
Jak Indie i Goa to dobrze .Obsługa bardzo starająca sie. Polecamy.
Hotel bardzo blisko centrum miasteczka i blisko plazy, bardzo dużo roslin, miejsce jest położone przepieknie, zadbany ogród. Dość niewielkie pokoje i bardzo mały basen, ale mi to odpowiadało.