Rodos Princess Beach

Wyjątkowy

Hotel rewelacyjny, różnorodne i bardzo dobre jedzenie, czysto, miła obsługa, czułem się bardzo komfortowo

Po dotarciu do hotelu zachwyciło nas rozświetlone, pełne cudownych stref wnętrze, gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Otrzymaliśmy przepiękny, luksusowy, codziennie sprzątany pokój z klimatyzacją i widokiem na morze.

Hotel czyściutki, pokoje sprzątane codziennie, codziennie zmieniana pościel i codziennie wymiana ręczników. Mieliśmy pokój rodzinny, duży, komfortowy z pięknym widokiem na morze. Łóżka bardzo wygodne, jedynie dla nas poduszkowe za grube/za wysokie - lubimy spać nie na takich grubych i twardych, jeśli ktoś preferuje płaskie to polecam wziąć swoją, materace rewelacyjne bardzo wygodne. Mieliśmy pokój na parterze więc były mrówki w łazience ale to już chyba taki urok Grecji że te mroki zawsze są :) Nas to nie zdziwiło. Jedzenie ok, zawsze można było znaleźć dla siebie coś pysznego. Szkoda że tak daleko od lotniska, trzeba liczyć spokojnie 1,5 h na transfer

Hotel śliczny, nowoczesny i czysty. Jedzenie pyszne i dużo. POLECAM

Piękny hotel . Zadbany . Duże basen . Miła obsługa . Przestronne pokoje , czyste . Blisko plaży na której dużo leżaków .

Nazwa  Rodos Princess Beach
Miejsce  Grecja / Rodos / Kiotari
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking

Udogodnienia dla dzieci: miniklub, plac zabaw, basen z minizjeżdżalniami, menu dla dzieci, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie).

Tylko 250 m do piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej Błękitną Flagą.

Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje, 4 bary (główny, przy basenie, na plaży, gelateria).

Bogata oferta rekreacyjna: basen ze zjeżdżalniami, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, sala fitness, sauna, jacuzzi, hamman.

Wyjątkowy

Wyświetlono 33 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
MATEUSZ

Zalety

Jedzenie, obsługa, czystość

Beata

Zalety

Wspaniałe terasy w panoramicznymi widokami, liczne restauracje, piękne baseny i zadbane otoczenie, bliskie usytuowanie plaży z wygodnymi leżakami i parasolami. Dla chcących aktywnie spędzać czas dostępne są liczne boiska, korty tenisowe itp. Wspaniałe jedzenie, którego ilość i różnorodność przyprawiała o zawrót głowy. Personel i obsługa hotelu na najwyższym poziomie.

Karolina

Zalety

- bardzo ładny, czysty i komfortowy - zawsze można było znaleźć leżak - jedzenie ok - wygodne materace - wydajna dobrze pracująca klimatyzacja - fajny zespół animatorów - fajny klimat panuje w hotelu - świetna obsługa hotelowa

Wady

- okropne lody - nie smakował nam gyros /pita- mięso wieprzowe nie pachniało apetycznie - cola z dystrybutora tak jakby wygazowana - piwo mega słabe , można było pić jak wodę, zapewne rozcieńczane - drinki z alkoholi importowanych jedynie odpłatnie, darmowe alkohole lokalne, które raczej nie wpisały się w nasze kubki smakowe - woda w basenie mocno chlorowana - woda w morzu szybko robi się głęboka i są spore kamienie/głazy na dnie, trzeba naprawdę uważać, plaża raczej nie dla dzieci

Hotel śliczny, nowoczesny i czysty. Jedzenie pyszne i dużo. POLECAM

Zalety

Nowoczesny, czysty dla rodzin z dziećmi

Wady

Do plaży trzeba dojść około 10 min z góry.

Irena

Zalety

Smaczna kuchnia , miła obsługa . Czystość . Duzo animacji jak dla dorosłych i dla dzieci . Piękne widoki z restauracji na morze . Napoje i woda w pokoju . Przy tych upałach super sprawa .

Wady

Nie dostrzegłam .

Byliśmy w Grecji pierwszy raz -rodzina 2+2 i zakochaliśmy się w niej🌞 Hotel przepiękny,nowoczesny, wszędzie czysto.Pokoje codziennie sprzątane,barek uzupełniany codziennie. Mnóstwo zajęć i atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Wystarczy przejść przez ulicę aby wypożyczyć auto i zwiedzić wyspę 💋 która jest tak cudowna że zapiera dech w piersiach . Warto wybrać pokój z prywatnym basenem Codzienne animacje w amfiteatrze,utalentowani animatorzy w tym 2 polki Oliwia i Natalia oraz główny prowadzący Robert . W hotelu jest też sklep możemy kupić stroje,pareo, filtry przeciwsłoneczne....

Zalety

Plaża bliziutko trzeba przejść schodami lecz kamienista trzeba obuwie plażowe. Na plaży można skorzystać z wypożyczenia motorówki,skutera wodnego oraz poduchy wodnej. Jest też bar na plaży

Pobyt - Maj 2024

Hotel odnowiony i bardzo zadbany, dla rodziny 2+1 wielkość pokoju była wystarczająca. Room service i obsługa na bardzo dobrym poziomie. Nie było żadnego problemu z naszym pobytem.

Zalety

Przestronność hotelu i sposób zapewnienia wyżywienia w kilku restauracjach. Na plus możliwość skorzystania z restauracji a la cart. Dostęp do ręczników plażowych z opcją łatwej wymiany oraz animacje dla dzieci.

Mateusz

Hotel zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko po prostu ok: pokój, jedzenie, obsługa. Do polecenia

Zalety

Lokalizacja, piękny widok i bliskość plaży

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2019

Bardzo fajny hotel. Jedzenie super. Animacje super(dla dzieci, dla dorosłych nie ma praktycznie, same występy są animatorów). Jestem bardzo zadowolona, płacilismy ok 10600 zł za 7 dni za 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 5 lat i uważam że jest to warte swojej ceny.

Zalety

Hotel blisko plaży, super baseny (4 różne), fajne zjeżdzalnie dla dzieci i młodzieży, pyszne jedzenie, b.miła obsługa, fajne animacje dla dzieci, ogólnie hotel b.fajny dla rodzin

Wady

Transfer niestety nie wynosi 1.15h jak mówi rezydentka w autobusie tylko około 3h trzeba się na to szykować, ale warto. Mało atrakcji dla dorosłych tzn animacji i mało miejsc w okolicy hotelu na wieczorną np. imprezkę - więc jeśli ktoś jedzie bez rodziny to nie wiem czy przypadnie mu do gustu taki spokojny hotel, dla mnie przypadł (wyjazd z 5 letnim dzieckiem)

Hubert

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel jest naprawde swietny. W tej kategorii cenowej nie bylem w lepszym. Pokoje czyste, przestronne i odnowione. Łazienki czyste, pachnace, super urzadzone. Obsluga hotelu bardzo mila i uczynna. Dbaja o to aby goscia hotelu niczego nie brakowalo. Hotel nastawiony na rodziny z dziecmi, dla osob szukajacyhc zycia nocnego nie polecam, gdyz Kiotari to mala miejscowosc w ktorej nie ma dyskotek, imprez itp. W hotelu nie sposob sie nudzic. Codziennie organizowane sa animacje, mini disco oraz wieczory tematyczne. Polecam hotel Rodos Princess, spedzilismy w nim super wczasy. Cala rodzina jest zachwycona.

Zalety

Swietne pokoje, bardzo dobre jedzenie, drinki, napoje, kawa, barek w pokoju itp. Obsluga, ktora dba o swoich gosci.

Wady

Zawsze mozna cos znalezc, tylko po co? Pojechalismy odpoczac a nie szukac dziury w calym :)

Arkadiusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Pojechaliśmy na urlop 11 dniowy z żoną i synkiem 10-miesięcznym. Do pokoju przyniesiono nam bardzo wygodne łóżko dla malucha oraz wanienkę do kąpieli - DUŻY PLUS! Plaża stosunkowo blisko hotelu, trzeba mieć na uwadze, że hotel stanowi ogromny kompleks wielu budynków, a więc w zależności od miejsca kwaterunku do plaży może być bliżej, bądź dalej, a zejście na plażę dla wózków jest tylko od jednej strony hotelu. Można wyjść na spacer z wózkiem do pobliskiej miejscowości Kiotari, lub podjechać autokarem do malowniczego Lindos. Autokary jeżdżą dość często i są zdecydowanie tańsze niż taxi, czy pożyczenie samochodu. Nie ma problemu z załadowaniem wózka. Bardzo polecamy hotel także ze względu na bardzo dobre jedzenie - baranina po marokańsku oraz nielimitowane krewetki (gigantyczne), małże, czy kalmary będą jeszcze mi się śnić :)

Zalety

Bardzo miła obsługa hotelu Bardzo dobre jedzenie, w tym owoce morza Wypiekana niemal non stop pizza Desery, których Lukullus by się nie powstydził Świeżo parzona kawa z ekspresu

Wady

Ogromy kompleks Masa klientów

Pobyt - Wrzesień 2018

Piękna plaża, ryby śmigają między nogami, warto zabrać okulary do nurkowania, można też kupić na miejscu. Co prawda na plażę trzeba zejść schodami ale przy all-inclusive to wręcz wskazane :) My dostaliśmy pokój w nowym segmencie nr 7,nad basenami przydzielonymi prywatnie do pokojow. Ponoć najładniejsze. Widok na morze... Cudo.. Jedzenie bardzo smaczne, wieczory tematyczne . jedyne do czego można mieć obiekcje to mrówki, pełno ich na obiekcie, w pokojach też są ale niewiele i nie było to dla nas uciążliwe (tylko łazienka). Polecamy rejs po zatokach - czad. Auto na 1 dzień też polecamy. Warto zobaczyć lindos, prasonissi i zjesc rybę w jakiejś lokalnej tawern. Byliśmy w ostatnim tygodniu września i było 28stopni.

Zalety

Plaża, obsługa, jedzenie, bezpłatny serwis plażowy, polecamy widok na morze

Jarek

Pobyt - Wrzesień 2018

Do hotelu dotarliśmy około godz. 2. w nocy, zakwaterowanie przebiegło bardzo szybko( wszystko było przygotowane) i czekał na nas posiłek. Pokoje bardzo przestronne, czyste z balkonem z widokiem na morze, łazienka można było odnieść wrażenie że jest po remoncie. Pokoje sprzątane co dziennie bardzo staranie. Jedzenie bardzo smaczne urozmaicone ( na kolacji polecam sałatki komponowane przez panią na oddzielnym stanowisku) , o ciastach nie wspomnę - poezja takie przepyszne. Plaża bardzo ładnie wkomponowana w zatoczkę w odległości około 250m. Obuwie ochronne nie jest potrzebne. Jeżeli na plaży ktoś poczuje pragnienie , nagły głód - bar przy plaży zaspokoi jego wszystkie zachcianki ( polecam pizzę). Wypożyczenie samochodu - od koloru do wyboru tyle w okolicy firm. W ciągu dnia i wieczorami zawsze coś się dzieje ( animatorzy dwoją się i troją ). Jest to ośrodek który ja nazywam kombinat z około 400 pokojami ale tak świetnie zorganizowany że jest godny poleceni. Była to nasza pierwsza wycieczka z Grecosem - przemiła rezydenta pani Magdalena bardzo kompetentna oraz przewodniczka podczas wycieczki do miasta Rodos pani Marta - dziewczyny z pasją.

Zalety

Bardzo dobrze zorganizowany, wszystko poukładane. Hotel zasługuje na wyższą kategorie.

Karolina

Pobyt - Sierpień 2018

Siedmiodniowy urlop w fantastycznej atmosferze. Hotel czyściutki, zadbany, do plaży dosłownie 5 minut. Animatorzy umilali nam czas, uśmiechnięci, pozytywnie nakręceni. Jedynie czego mi brakowało, to dyskoteki dla dorosłych. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem i na pewno będę polecać ten hotel.

Zalety

Zadbany, nowoczesny, czysto, bardzo miła atmosfera.

Wady

Naprawdę nie mogę do niczego się przyczepić.

Mariola

Pobyt - Lipiec 2018

Byliśmy w hotelu w lipcu 2018 wraz z 5-letnią córką i były to dotychczas najlepsze nasze wakacje. Hotel wspaniały, położony nad samym morzem, widok z okna zapierał dech. Ale może od początku :) Pokoje piękne, eleganckie, nowoczesne, przestronne. Mieliśmy 3 osobowy pokój z dostawką. Duży balkon zaopatrzony w leżak i stolik z krzesełkami. Widok z balkonu to istna poezja. Jedzenie wspaniałe, każdego wieczora inna kuchnia, wg nas najlepiej wypadła meksykańska - niebo w gębie! Każdego dnia od 10 rano w restauracji przy basenie można było zjeść przepyszną pizze. Drinki mocne, konkretne, żadnego oszukiwania, czy rozwadniania. Cukiernia każdego dnia do północy robiła przepyszne naleśniki i gofry. Do samej nocy były kolejki. Obsługa w hotelu na najwyższym poziomie. Sprzątane pokoje każdego dnia, solidnie i sprawnie. Wielką zaletą jest na pewno Klub Delfinka. Idealne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi, nasza córka każdego dnia chodziła do klubu bardzo chętnie, byliśmy szczęśliwi, że aż tak jej się podobało. Dwie świetne animatorki z Polski, pani Ala i pani Ida, wspaniałe, zaangażowane. Grupa animatorów z Włoch to bardzo silny punkt hotelu. Tworzyli każdego dnia niesamowity klimat i atmosferę. Zawsze z mężem sceptycznie podchodziliśmy do tego, ponieważ nie jest to nasz klimat, aczkolwiek to jaką atmosferę budowali ci młodzi ludzie naprawdę zasługuje na uznanie. Miły i przyjacielski sposób, a nie nachalny i irytujący. Szczerze, ciężko mi znaleźć jakikolwiek minus tego hotelu, no może transfer, który trwał ponad godzinę, ale to naprawdę nic w porównaniu z zaletami jakie oferuje. Byliśmy już w wielu hotelach i ten zdecydowanie był najlepszy, a jesteśmy dość wymagający :) Wg mnie hotel zasługuje na 5*. Na pewno tam wrócimy!

Zalety

położenie, wyśmienite posiłki, wspaniała obsługa, piękne pokoje, widok na morze, klub Delfinka

KAROLINA

Pobyt - Lipiec 2018

Super hotel polecam wyśmienite jedzenie. Super obsługa. Czyst

Zalety

Blisko plaża. Ładne baseny. Rozrywka super niczego nie brakowalo, wyśmienite jedzenie

Pobyt - Czerwiec 2018

Piękny hotel, nowoczesne i zadbane wnętrza. Na terenie ogrodu znajduje się zarówno maly zacieniony brodzik, jak i basen ze zjezdzalniami. Wieczorami mini disco dla dzieci, a przy barze wieczory z muzyką dla starszych ;) jednego wieczoru pan pięknie grał na saksofonie, innym razem był zespół podczas wieczoru greckiego. Tu również super niespodzianka - fajerwerki. Super obiady oraz lunche w barach (do wyboru pizza, pasta, frytki, a nawet gyros - codziennie świeże mięso kreci się na grillu). Na kolacjach codziennie duże krewetki, mule i inne owoce morza (live cooking). Podczas naszego pobytu byly takze podawane pyszne grillowane ryby - m.in. tuńczyk, miecznik. Niestety pojawiła sie też panga - ale nikt nie każe jeść wszystkiego. Na terenie hotelu funkcjonuje również cukiernia - pyszne gofry. W pokoju był mini bar uzupełniany na bieżąco- oprócz wody oraz napojow marki Pepsi jest piwo greckie butelkowane. Każdy z klientów hotelu otrzymuje voucher na 15 minutowy masaż w hotelowym spa. Masaż byl tak profesjonalny, ze skusiłam sie rowniez na dodatkowo płatny pakiet. Plaża zgodna z opisem - kamienisto-żwirowa. Nie są potrzebne buty - łagodne zejście, czysta woda - widoczne rybki.

Zalety

Baseny, bliskość plaży, darmowe leżaki na plaży, beach bar, cukiernia, spa, nowoczesne pokoje. Ogromny plus za kawę z ekspresu - rzadkość by w hotelu w ramach all inclusive była taka kawa.

Wady

Jeden minus hotelu - dlaczego woda, ktora leciała u nas w pokoju z kranu była żółta?

Domi

Pobyt - Czerwiec 2018

Oceniam hotel jako jeden z najlepszych w których byliśmy kiedykolwiek. Znakomita obsługa, jedzenie - jak na spory hotel-wcale nie masowe ale bardzo smaczne i urozmaicone. Bardzo duże i dobrze wyposażone pokoje rodzinne. Super animatorzy, pozdrawiamy przemiłą ekipę z Włoch, Holandii i Czech:) Dzieci nie mogą się nudzić w tym hotelu, jest dla nich masa atrakcji włącznie z codziennym mini-disco:) Czystość, zarówno w pokojach jak i całym obiekcie, również na 5+. Miejscowość mała, kilka dużych hoteli, jest też małe \"centrum handlowe\" z wypożyczalnią samochodów i najpotrzebniejszymi sklepami.

Zalety

wspaniałe pokoje rodzinne, super animatorzy dla dzieci, znakomite jedzenie , przemiła obsługa

Edyta

Pobyt - Wrzesień 2017

Wypoczywała z mężem i 6 letnią córeczką . Byliśmy dwa tygodnie i to za krótko . Mega super zabawa piękne widoki i pyszne jedzenie to w skrócie co można powiedzieć o tym hotelu . Personel przesympatyczny , bardzo pomocny , uprzejmy , czuliśmy się jak w domu . Pokoje sprzątane codziennie , barek co drugi dzień uzupełniany , za nic nie trzeba było dopłacać . Super animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Szczerze polecam ten obiekt .

Zalety

Piękny budynek . Elegancja. Czystość. Miła obsługa . Wszystko na najwyższym poziomie

Barbara

Pobyt - Wrzesień 2017

Hotel idealny! Spełnił moje wszystkie oczekiwania w 150% :-). Pięknie wyposażone, bardzo czyste , duże pokoje. Ogromny balkon z cudownym widokiem na morze. Wi-Fi i sejf w pokoju - free. Każdego dnia uzupełniany barek. Ręczniki i pościel zmieniane codziennie. Smaczne różnorodne jedzenie, każdy znajdzie coś pysznego dla siebie. Drinki jakie się tylko wymarzy z lokalnych i zagranicznych alkoholi. Personel hotelu bardzo pomocny i uśmiechnięty. W hotelu , najcudowniejsze animacje jakie kiedykolwiek widziałam. Wspaniała grupa młodych , zaangażowanych animatorów zabawia gości od rana do godz. 24. Dla nich praca jest prawdziwą pasją !!! Podziwiałam ich każdego dnia. Nie można się nudzić ! Codzienne, wieczorna wizyta w amfiteatrze jest po prostu obowiązkowa . :-). Gwarantowana rozrywka na wysokim poziomie. A na zakończenie wieczoru disco i zabawa na najwyższych obrotach :-). Cudownie! Ten hotel trzeba odwiedzić. Wypoczynek, relaks i fajna zabawa zapewniona! Był to mój wymarzony urlop. POLECAM!!!

Zalety

Wszystko super!

Wady

Nie ma żadnych wad!

Rodos Princess Beach