Rocador Playa

Czysto, zawsze codziennie sprzątany pokój i wymiana ręczników, winda zawsze czynna, jedzenie bardzo dobre. Na miejscu można kupić kartki, znaczki w wrzucić do skrzynki pocztowej w hotelu. Basen czysty i czynny bez przerwy. Wrażenie estetyczne bardzo dobre.

Witam! Byłam z mężem i 2-letnią córeczką we wrześniu 2011r. Było super!!! Naprawdę polecamy.Miła obsługa zawsze pomocna (nawet w nocy gdy trzeba zagrzać mleczko dla dziecka -nie było problemu). pokoje czyste codziennie sprzątane. NAjwspanialsze jedzenie bardzo rozmaite. Każdy znajdzie coś dla siebie. W gruncie rzeczy chodzi o nastawienie- jak się jest optymistą i leci w takie miejsce jakim jest Majorka to naprawdę trudno narzekać!!! Dotarliśmy w środku nocy i myślałam że trafiłam do raju!!!! Polecam wszystkim!!!!a Pani z biura Exim tours bardzo kompetentna pomocna i zawsze pod tel. 24h

MINUSY 1. Polacy są w Rocador Playa a nie Rocador. Poza szczytem sezonu nie było możliwości zmiany hotelu. 2. Po hotelu Rocador Playa porusza się labiryntem - goście po tyg. nadal gubili drogę. 3. Rocadoe Playa - skąd te 3*? Na pewno nie za rdzę na wannie, jedno mini mydełko na 2 os. na tydz., huczącą klimę i brak lodówki w pokoju. Remontu dawno nie widział. 4. Leżaki przy hotelu i plaży stare, brudne i dziurawe. PLUSY 1. Brawo tylko dla kucharza. Zawsze pysznie i zawsze uśmiechnięty. 2. Lokaliz. hotelu jest super. Blisko przepięknej plaży. Polecam miejsce, odradzam Rocador Playa!!! Za 3* i tą cenę można więcej oczekiwać. PS. Prac. z biura EXIM Tours nie są wsparciem dla „podopiecznych” odpowiadają: „proszę złożyć reklamację\"

Hotel słaby, nieodnowiony, zawilgocony - czas budowy \\\"wczesny gierek\\\". Może pasuje 6o-latkom - dla pozostałych osób nieporozumienie. Baseny do nieporozumienie, bardziej do nich pasuje określenie duży brodzik. Hotel nie posiada własnej plaży, a znajduje się przy plaży publicznej, na której jest tłok, hałas, i hołota. Zalety: dobre, urozmaicone, domowe jedzenie. Ogólnie: cena nieadekwatna do jakości. NIE POLECAM

polecamy czesc hotelu Rocador, bo Rocador Playa jest starsza i np. lazienka pozostawia wiele do zyczenia, jedzenie urozmaicone i dobre, polozenie hotelu bardzo dobre, bezposrednie zejscie na plaze, 2 baseny, do centrum dwa kroki

Nazwa  Rocador Playa
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Cala d'Or
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, bez paszportu

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Romuald

Pobyt - Czerwiec 2011

Eliza

Pobyt - Maj 2011

Pobyt - Maj 2011

Super hotel bardzo dobre jedzenie obsługa miła pokoje codziennie sprzątane i ręczniki zmieniane codziennie.Plaża piękna tyle że leżaki bardzo drogie .Basen z brodzikiem i plac zabaw dla dzieci. Miejscowość bardzo ładna dostęp do sklepów 100 m od hotelu. polecam ten hotel w 100%.Radzę nie wykupywać wycieczek u rezydentki tylko wypożyczyć sobie samochód taniej o wiele wyjdzie a więcej się zobaczy.Polecam

Aguś

Pobyt - Listopad 2007

mialam to szczescie ze pracowalam przez kilka miesiecy w powyzszym hotelu i polecam go z czystym sumieniem. naprawde dobry wybor, zawsze komplet gosci w sezonie, obsluga na 5:)

Rocador Playa