Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Nie zostaliśmy także poinformowani o tym, że jedziemy z obozem młodzieżowym. Dzieciaki od rano do późnej nocy biegały po campingu krzycząc i piszcząc przeszkadzając przy tym wypoczywającym rodzinom.
Blisko do plaży, dobre jedzenie, czysty basen
Brudne, przeciekające namioty z zepsutymi zamkami do sypialni
Super przygoda ,polecam wszystkim którzy nie szukają super ekskluzywnych hoteli, wykwintnego jedzenia, a chcą za niewielkie pieniądze zwiedzać świat i wypoczywać.
Blisko morza,czysto.'
Namioty czteroosobowe, jeśli nie trafi się na odpowiednich wspollokatorow można mieć po wczasach.
PRZEBYWALIŚMY W MIEJSCOWOŚCI BLANES W HISZPANII NA CAMPINGU ROCA. SPRZYJAŁA NAM POGODA ORAZ TO ,ŻE NIE BYŁO PRZEPEŁNIENIA. MIEJSCE DOŚĆ SPOKOJNE, ŚWIETNIE POŁOŻONE OKOŁO 300-350 M DO MORZA. POSIŁKI SMACZNE , ACZKOLWIEK NIEWIELKIE. NA CAMPINGU BARDZO CZYSTO. PRZEWODNICY Z BIURA ,,OLIMP\\\" ( PANI IWONA,PAN MARCIN I PANI AGATA) W SPOSÓB PRZYSTĘPNY I DOWCIPNY,OPROWADZALI NAS PO :MONACO, BARCELONIE I WENECJI. POCHWAŁY DLA --- MŁODYCH KIEROWCÓW --PANA JACKA I PANA MICHAŁA-- KTÓRZY BYLI POD OGROMNĄ --PRESJĄ CZASOWĄ-- I --NIE-- TYLKO, ---ABY NAS DOWIEŚĆ NA CZAS NA STATEK --- DO WENECJI . PORADY PRAKTYCZNE: ZABRAĆ LATARKI --W NAMIOTACH --NIE MA ŚWIATŁA. PAPIER TOALETOWY NIE JEST WYLICZANY PO 1 SZT NA OSOBĘ (PAN SZYMON --DAWAŁ ILE KTO ZUŻYŁ). NAJWIĘKSZE PODZIĘKOWANIA DLA PANI-- DELFINY FUDALI --Z BIURA Z BIELSKA-BIAŁEJ --KTÓRA NAMÓWIŁA --BABCIĘ I DZIADKA NA WYJAZD --DO HISZPANII !!!!!!!!!!!!!
Na campingu byłam biurem podróży Olimp. Czytając poniższe opinie mam wrażenie, że są znacznie oderwane od rzeczywistości. Pani Agata jako rezydent dostaje od nas piątkę z plusem, sympatyczna osoba i bardzo pomocna na miejscu, chapeau bas za wiedzę na temat Barcelony i Katalonii :) Przebywaliśmy w bungalowie, decydując się na camping doskonale wiedzieliśmy, że nie jedziemy do hotelu ;) W bungalowie jest sypialnia z dużym łóżkiem, łazienka z prysznicem i zawsze ciepłą wodą, kuchnia, w której znajduje się lodówka, kuchenka gazowa i sofa. Wifi jest płatne, ale nie przyjechaliśmy na wakacje siedzieć w necie tylko zwiedzać. Warunki w stosunku do ceny mega dobre :) Jedzenie świetne :) Blisko do takich atrakcji jak skała Sa Palomera, zamek Sant Joan, ogrodów botanicznych.
Blisko plaży Cisza i spokój Blisko takich atrakcji jak zamek Sant Joan i Jardin Botanic Marimurtra Dobre jedzenie
Wad nie dostrzegam, wróciłam wypoczęta i zrelaksowana :)
Podróż z biurem "Olimp" była nasza pierwsza i ostatnia.Brudne śmierdzące namiote,suwaki sie nie zasuwają,podczas deszczu woda lała się do środka.w toalecie nie ma papieru,tylko dają rolke na osobę do namiotu i musisz chodzić z rolką.Jedzenie dobre gorąco pozdrawiam pana kucharza.Wifi 3euro doba nikt wczesniej o tym nie powiadomił.Basen czysty,do plaży 2-3min spacerkiem. Może z innym biorem było by inaczej.Chamskie zachowanie rezydentki Agaty to jest osobny temat-kobieta ma zero inteligencji i kultury osobistej i ciągle pod wpływem alkocholu.Chociaż wycieczka do Barcelony nam się spodobała. Do Blanes wrócimy-ale nie w Roca i nie z Olimpem.
Blisko morza
Brudne namioty
Naprawdę fajne miejsce 2-3 minuty od plaży. Blanes, które samo posiada wiele atrakcji ( info na necie) i jest dobrym miejscem na dalsze wypady do Tossa de mar, Llored de mar, lub Girony.. Oferta wakacji Biura Olimp na tym campingu daje też możliwość zobaczenia Barcelony i Paryża i to w sumie wszystko za całkiem przyzwoite pieniądze. Sam camping, namioty i domki można zobaczyć na necie.Standard jak na *** całkiem przyzwoity. Polecam
lokalizacja, przyzwoity standart
nie dostrzegam
Spodziewałam się tak jak na fotografiach domków ana miejscu okazał sikę, że były smutne czteroosobowe namioty..
Namioty 4-osobowe.Zdjęcia domków a na miejscu namioty!!!!!
Wycieczka b. tania jak na taką miejscówkę i tego blisko plaży. Warunki- jak pod namiotami. Wszystko zależy od nastawienia. Jeżeli ktos liczy na klimatyzację w namiotach( bo i takie pretensje słyszałam od wczasowiczów) to mi przykro. Jedzenie bardzo dobre. Możliwość zwiedzenia Barcelony. Fajnie tam sie czas spędzało. Miejscówka ekstra na wypoczynek.
Camping max 2 osoby w 4 męczarnia brak możliwości rozpakowania bagażu dla więcej niż 2 osoby.Walizki trzymamy pod łóżkiem w pseudo sypialni w której jest tylko łóżko i półka nad nim. Całe szczęście że jest pogoda i można przebywać na zewnątrz inaczej tragedia.W domkach jest bardzo ciepło dopiero w nocy się ochładza kiedy nie świeci na nie słonko ŚNIDANIE: pół bagietki wędlina ser masło dżem herbata LUNCH to po prostu zupa KOLACJA to drugie danie np ziemniaki i mięso.Ale cóż oczekiwać za takie pieniążki
Fajny camping ,czysty, basen super cieplutka woda i na tym koniec.
DOMEK MAŁY, MAŁY OKROPNIE MAŁY!!!!
Polecam tylko tym , którzy chcą pojechać na tanie wakacjie w fajne miejsce i nie maja żadnych wymagań poza tym .
Warunki... nie wiem dla kogo ....Namioty \" willowe\" w okropnym stanie , brudne i obskórne .
Mega polecamy to miejsce. Spodziewaliśmy się namiotów campingowych a na miejscu domki campingowe wyposażone w kuchenke i lodówkę. Poznalismy cudownych ludzi z całej Europy! Fantastyczna przygoda. Miejsce bardzo dobrze położone ? do plaży 100 metrów, z basenu nie korzytsalismy. Polecamy spacer do ogrodu botanicznego ? pieknie połozony na wzgorzu, fantastyczne widoki. Cena bardzo atrakcyjna.
Dobrze wyposażone domki campingowe, dobre położenie, dobra cena
nie dostrzegamy