Alua Leo (ex Roc Leo)

5.1

Polecam wypoczynek w Can Patilla na Majorce.Pewna pogoda,morze cieple już od czerwca.Hotel po kapitalnym remoncie.Tylko korzystać.Łatwo samodzielnie zwiedzać wyspę.Autobusem nr 23 dojechać na dworzec i wybierać miejscowości do których chcę się pojechać np. Valldemosa, Soller, Alcudia, Manacor. Zejść na dół i u kierowcy kupić bilet.Warto pojechać wieczorem do Palmy i zobaczyć oświetloną katedrę odbijającą się w wodzie stojąc po drugiej stronie jeziorka. Można także zamówić u jubilera na miarę sznur pereł majorkańskich z wybranym zapięciem, co uczyniłam. Czekam na kolejne lato, ponownie zamieszkam w hotelu Roc Leo.

że co????????!!!!!!!!!!!! ihaaaaaa

Nieprzyjemny zapach w środku.

Hotel położony w spokojnej częsci, ale tuz przy przystanku autobusowym, wiec bardzo dobra komunikacja do stolicy jak i do El Arenal. Obsługa hotelu bardzo mila, jedzonko pyszne.Pokoje czyste. Bardzo milo wspominam wakacje tam, dlatego w tym roku wybieram sie jeszcze raz, tyle że do innego hotelu, bo tego PODRÓZE nie maja w ofercie.

Nazwa  Alua Leo (ex Roc Leo)
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Can Pastilla
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, rowery

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

5.5
5.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
GRAZYNA

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Blisko morza 100m, wspaniała piaszczysta plaża,niedaleko do stolicy Palmy, autobus nr 25 do katedry,nr 23 na dworzec autobusowy. b.dobre posiłki,spokojna część Majorki bez wielkich szaleństw,polecam wszystkim.Byłam w lipcu 2016 roku.Ponownie odwiedziłam hotel w czerwcu 2017 po remoncie.Mieszkałam w innym hotelu w El Arenal i żałowałam, że ponownie nie zamieszkałam w Roc Leo.

Wady

2.0
franek

Pobyt - Czerwiec 2008

że co????????!!!!!!!!!!!! ihaaaaaa

2.6
agniesia

Pobyt - Kwiecień 2008

Nieprzyjemny zapach w środku.

Delfina

Pobyt - Marzec 2006