Dla dzieci: animacje i zajęcia w klubach, plac zabaw, Adventure Park (01.05-01.10), kino, brodzik, aquapark.
8 basenów odkrytych i 10 zjeżdżalni wodnych w aquaparku.
Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, aerobik, salon piękności, SPA, kręgle.
Ogólnie to bardzo dobry hotel. Dobry serwis, dobre alkohole do późna. Bardzo dobre przekąski w barach przy basenie i na plaży. Piękne położenie w okolicy wysokich skał. Wspaniałe wrażenie robią baseny z mostkami otoczone palmami, a w tle za hotelem ogromna góra o wysokości blisko 2,5 tys. metrów. Niestety w październiku hotel jest już częściowo zamykany, zwłaszcza ta część przy plaży. Poza tym woda już zimna w basenach, a w morzu nadal cieplutko.
Byliśmy w październiku i hotel był częściowo zamykany. Amfiteatr był nieczynny, a dwa mola na plaży w zasadzie nie istniały, sama konstrukcja.
Część personelu niższego szczebla - szczątkowy angielski. Dużą niespodzianką były programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie. Minusem zbyt mała restauracja, walka o stolik to standard.Duża plaża. Z pokoi poniżej 4go piętra zamiast \"sea view\" mamy \"tree view\". Ogólne wrażenia bardzo dobre.
Ten hotel jest zdecydowanie przereklamowany, jest słaby a nawet bardzo słaby jak na Rixosa,najbardziej smakowały nam hamburgery bo reszta to przetworzone rzeczy z poprzedniego dnia, brak kolacji tematycznych jak w innych dobrych hotelach, drinki smakują jakby ktoś dodawał do nich pietruszki. Pokoje małe, nas spotkało takie rozczarowanie że mieliśmy zamówiony pokój na 3 osoby dorosłe a przygotowali dla nas pokój na dwie osoby,musieliśmy się prosić o dodatkową pościel,inna rzecz to dziura pod drzwiami wielkości takiej że można dłon wsadzić, w konsekwencji wszystkie odgłosy z korytarza mieliśmy w pokoju. W tym hotelu było 95 % ludzi rosyjsko jezycznych i nie byli to tylko Rosjanie ale inni, poziom ich kultury osobistej to istny rynsztok. Podczas kolacji trzeba było uważać żeby rusek lub inny mówiący w tym jezyku nas nie stratował, bo dla ruska koryto musi być w pierwszej kolejności.Kelnerzy zwracali się do wszystkich po rosyjsku a angielski znali bardzo słabo. Jedzenie bardzo ubogie jak na poziom Rixosa, kawa dobra tylko w lobby, piwo dobre tylko w lobby. Generalnie odradzam ten hotel bo to jest Rixos tylko z nazwy a poziomem mu daleko do prawdziwego Rixosa !!!!
Rewelacyjny w każdej dziedzinie. Piękny ogromny obiekt z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych, częste animacje,duży wybór restauracji,barów a przy tym ogromna różnorodność wyżywienia, super imprezy, wieczorami dostojny klimat.Jednym słowem cudowne wakacje...
Byliśmy wcześniej w Rixos Premium Belek. Rozczarowanie tu dotyczy fatalnej obsługi-sami musieliśmy dbać o napoje, sztućce lub czysty obrus. Brak odrę- bnych sal w main restaurant = efekt wielkiej stołówki. Jakość rosyjskiej klienteli także inna-tutaj nie przejmowali się odpowiednim strojem do kolacji, nie wiedzą jeszcze do czego służy Lounge-nogi na stole, wrzeszczą- ce jak na podwórku dzieci, rozwaleni na kanapach w shortach itp., widok Ruska przy barze, pijącego stojąc na głowie szklankę alkoholu. Sklepy też nie jest ten sort co w Belek. Widok i plaża (kamienista, włącznie z dnem) bardzo ładne; \"Bungalowy\" dla rodzin super, klub dla dzieci słaby, bez basenu, kuchni i reklamowanej kolejki; restauracja dla dzieci słaba;
Byłam w tym hotelu przez 3 tygodnie. Hotel rewelacyjny o standardzie europ. Jedzenie przepyszne:) Hotel bardzo duży. Animacje super - codziennie cos innego i naprawde na wysokim poziomie. Animacje po turecku, angielsku, niemiecku i rosyjsku. Hotel prawie bez Polaków. Na terenie hotelu ultra all inc. 24 h - można jeść i pić do woli włącznie z sokami ze świeżych owoców lodami itd. Jeden minus to to że mało osób przychodzi na dyskotekę. Jest tam tyle atrakcji ze naprawde ciężko wszystko opisać. W każdą środe w nocy na plaży jest White party ze sztucznymi ogniami a w piątek popołudniu piana party. Dodatkowo w sobote animatorzy po 24:00 organizują wyjazd do Kemer na dyskoteke - rewelacja!
Super hotel!!!!!!!!! Polecam z czystym sumieniem:) Plaża fajna a takiej obsługi nigdy nie widziałam:) Wszyscy się bardzo starają , łącznie z animatorami. Hamaczki między drzewami boskie:) każda przestrzeń idealnie zagospodarowana . Hotel bardzo rozrywkowy i każdy znajdzie cos dla siebie!!!
Hotel rewelacja !!!! Prawdziwy odpoczynek z odrobiną luksusu :-) Polecam świetną kuchnie - posiłki w restauracjach przy plaży i basenie a\'la carte więc wszędzie czyściutko. Jedzenie włoskie rewelacja - przebija oryginał :-) Przepiękna szeroka i długa plaża - czysta woda, piękne baseny, ciekawy program animacyjny. Sklepy w hotelu to właśnie coś dla nas niedostępnego - to ten luksus :-) Nie ma potrzeby wychodzenia po za teren hotelu. POLECAM !!!! NAPRAWDĘ WARTO !!!
To mój siódmy raz w Turcji a pierwszy raz w tym hotelu. Wróciłam zadowolona a jeszcze bardziej zadowolone były moje dzieci. W dużej mierze udany wyjazd zawdzięczamy grupie animacyjnej, która świetnie organizowała czas i nam i dzieciakom. One dodatkowo miały basen ze ślizgawkami. Obsługa dobrze wykwalifikowana, serdeczna szczególnie w stosunku do dzieci.
Świetny rodzinny hotel. Standard pokoju nie podlega żadnej dyskusji. Najwyższy poziom. Plaża, która leży przy hotel jest szeroka, piaszczysta. Można spacerować bardzo długo w różnych kierunkach. Czasem w restauracji było zbyt wiele osób i ciężko było dostać się do bufetu. Animacje są raczej dobre i znane z innych hoteli. Dobrze natomiast że są różnorodne. Raz w tygodniu urządzana jest impreza w hotelu, po prostu coś niesamowitego.