Polecam Ten hotel Wymagającym gościom.. Żałuje tylko ze wykupiłam pobyt 7 dniowy, bo to zdecydowanie za krótko w tym hotelu. Zdecydowanie lepiej wyglada cały obiekt na żywo niż na zdjęciach. All inclusiv bardzo bogate - jak nigdzie indziej. Lody magnum, red bulle, wszystkie napoje butelkowane w cenie. Świetne jedzenie, codziennie coś nowego i codziennie wow! Słodycze - pierwsza klasa. Drinki wykwintne, na bazie najlepszych alkoholi. W ciągu dnia przekąski zamawiamy w restauracji z karty - podane dania sa świeżutki, nie żaden bemar. Wszystko podane elegancko i ze smakiem. Rixos to po prostu gustowny hotel. Sam obiekt rozległy - cisza j spokój gwarantowana. Świetne zajęcia dla dzieci w kids CLUB - czułam ze córka tam jest naprawdę zaopiekowana. I jeszcze jedna ważna rzecz, której nie ma w ofercie. Darmowy i nielimitowany wstęp do parku Land of Legendes - największy park rozgrywki na Riwierze Tureckiej. Na pewno warto odwiedzić (bilety na ich stronie kosztują około 1000 zł dla 3-osobowej rodziny, a w ofercie z (...)l są gratis!). Wizyta w parku gwarantuje niezapomniane emocje dla dzieci ale tez dla rodziców. Można wybrać się tez wieczorem do Land od Legendes i tu tez są super atrakcje - pokazy fontann, boat show, świetne centrum handlowe. Oczywiście Rixos gratis dowozi gości. Przepiękne wakacje, na pewno będę chciała tu wrócić.
Bogate all Inclusiv, atrakcje dla dzieci i animacje dla Dorosłych. Fajna oferta sportowa dla każdego - świetne zajęcia są organizowane już od rana. Darmowy i nieograniczony wstęp do parku rozrywki Land of Legendes. Darmowy transfer organizowany przez hotel!
Brak, a jestem raczej narzekającym klientem 🙈