Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Hotel w centrum miasteczka, na około kawiarnie, restauracje, sklepy.
Ludzie tam pracujący, cudowni i bardzo pomocni 💕
Nie zauważyłam ;)
Pobyt udany, obsługa w porządku, codziennie zmieniane ręczniki. Dużo Polaków zachowujących się bardzo głośno w całym hotelu. W pokoju brak czajnika, szklanek. Są tylko dwa papierowe kubeczki. Sejf zepsuty. Balkon z widokiem na sąsiedni hotel. Basen i leżaki super. Spory odstęp między śniadaniem a obiadokolacją. Do obiadokolacji nie ma żadnych napojów. Nawet wody. Można kupić przy barze Herbata w restauracji 2,20 euro za małą filiżankę a w barze przy lobby 2 euro za imbryczek.
Nic. Bywałam w lepszych hotelach
Pokój z widokiem na sąsiedni hotel Brak wody do obiadokolacji Brak czajnika w pokoju Zepsuty sejf Polacy zachowujący się jak bydło
Pobyt super wszystko co trzeba było na miejscu wieczorami trochę nuda ale można wyjść na miasto bardzo mało animacji. Super personel
Spa na miejscu basen leżaki zawsze dostępne bar muzyka serdeczna obsługa jedzenie na początku wielkie wow później monotonne ale chyba zawsze tak jest
Brak kołdry chociaż nie było zimno jakąś zasłona do przykrycia
Sam pobyt w hotelu był w porządku. Dużym minusem jest lokalizacja, co prawda bardzo blisko morza, ale lepsze plaże są dalej.
Duży wybór jedzenia. Na all inclusive posiłki były 5 razy dziennie
Barmanka, chyba miała na imię Sati. Nie wiem o co jej chodziło, ale była dla mnie i koleżanki strasznie wredna. Gdy przyjmowała od nas zamówienie potrafiła powiedzieć, że tego nie zrobi i od razu przechodziła do innych gości, gdzie wcześniej bez problemu robiła nam ten sam drink.
Pobyt był bardzo udany. Hotel bardzo czysty, zadbany. Codziennie sprzątane pokoje. Jedzenie pyszne, bardzo duży wybór, świeże owoce, przepyszne desery i świeżo smażone ryby, mięso. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Do plaży kilka minut. Z chęcią wybrałabym ten hotel ponownie. Polecam serdecznie.
Przepyszne jedzenie, czystość, basen, blisko do plaży.
Bardzo dobra obsługa, czysto, pyszne jedzenie, wszędzie blisko.
Wspaniała lokalizacja, duży basen i mnóstwo leżaków.
Nie było.
Hotel na plus,nie mam żadnych zastrzeżeń. Pokoje codziennie sprzątane,czysto. Śniadania też w porządku. Obsługa pomocna. Wszędzie blisko...
Bardzo czysto, super lokalizacja blisko morza, wszyscy bardzo mili. Dobre śniadanko.
Blisko morza. Pyszna restauracja.
Hotel bardzo przyjemny, przepyszne jedzenie i duzy wybór. Mielismy pokoje na 6 pietrze i byly nowe. Panie sprzataja codziennie i robia to bardzo dobrze. Obsluga na stalówce jak i w calym hotelu na medal. Spoko baza wypadowa do Barcelony. Autobus staje kilkaset metrow od hotelu i bilet kosztuje 7.5e. Dobry dojazd tez pociągiem. Wieczorami głośno ale imprezy trwaja do 24 wiec da sie przezyc.
Pyszne jedzenie, nowe pokoje, bardzo czysto wszedzie, bardzo mila obsługa.
Właśnie wróciliśmy z wakacji z Riviery. Hotel usytuowany blisko morza ok. 150m z piękną plażą dużego przekroju, ok. 10-15min do sklepów Carrefour i Lidl oraz do pociągu z którego można dojechać m. in. do Barcelony. Nie brakuje również sklepów z pamiątkami, są na każdym rogu. Nieopodal hotelu można znaleźć restauracje, gdzie można zjeść naprawdę pyszne jedzonko. W samym hotelu pomocna recepcja, pokoje czyste, schludne, przestronne, codziennie sprzątane, widać, że przeszły niedawno renowację. Jest sprawna klimatyzacja, lodówka, TV, bezpłatne Wi-Fi, osobny prysznic i ubikacja. Śniadania bardzo smaczne. Dla niektórych wadą może być głośna muzyka dobiegająca z sąsiadującego hotelu, która zazwyczaj kończy się o północy. Nam to akurat nie przeszkadzało. Całościowo wyjazd udany, hotel mogę polecić osobom raczej lubiącym podróżowanie i zwiedzanie w okresie urlopowym.
Hotel przystępny cenowo, pomocna recepcja, usytuowanie oraz smaczne śniadania.
Widok z balkonu na sąsiadujące hotele.
Hotel nienajnowszy, ale wszędzie czysto i schludnie. Bardzo miła i pomocna obsługa.
Dostępność siłowni, zabawy dla dzieci, koncerty i inne wydarzenia wieczorami, bliskość plaży i promenady, przemiła obsługa, jedzenie powtarzalne, ale w naszym przypadku na plus, każdy mógł znaleźć coś dla siebie (dostępność dań tradycyjnych oraz bardziej lokalnych, dla tych którzy lubią próbować nowe smaki), świetna baza wypadowa do Girony czy Barcelony (stacja kolejowa w Santa Susanna, kilka minut pieszo od hotelu), Klimatyzacja w pokojach
Spora część balkonów z widokiem na sąsiedni hotel i zaplecza gastro, przez co cały czas wyczuwalny zapach smażonego jedzenia. Spędzając większość dnia poza pokojem właściwie to nie przeszkadza.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Hotel zgodny z opisem oferty, a także zawierał wszystkie opisane udogodnienia.
Najbardziej w hotelu podobały mi się śniadania.
Słychać hałas z korytarza kiedy ludzie przechodzą na przykład na śniadanie.
Zgodny z opisem , codziennie sprzątany z wymianą ręczników. Posiłki-różnorodność ale nie doprawione, niejednokrotnie zimne. Uczta dla zwolenników ryb i owoców morza. Z wieczornym posiłkiem obsługa nie wyrabiała i otwierali z opóźnieniem. Przereklamowany.
Bliskość do morza, kolejki i centrum miasta
W pokojach jak i w częściach ogólnodostępnych nie działające Wi-Fi. Od strony basenu hałas.
Hotel jest wybitny. Pełne 4 gwiazdki . Pokój 3 osobowy przestronny, balkon doży i można posiedzieć .Działająca klimatyzacja , chłodziarka na wyposażeniu a więc wodę w butelkach można schłodzić. Położony w 2 liniii zabudowy. Kawałek do szerokiej plaży . Jedzenie w hotelu wybitne - mieliśmy HB w jeden dzień dopłaciliśmy do obiadu 15Euro dorosła + 12 dziecko 11 lat. ROżnorodne, smażone na bieżąco ryby, pizza , na śanidanie jajka , smażone naleśniki . Dużo owoców , deserów . Dla nas super pobyt.
położenie, wyposażenie, wyżywienie,
dla marudzących pewnie by się coś znalazło - dla mnie drobne rzeczy są do zaakceptowania : kinderparty o 21:00 :))) , obok hotel z muzyką na żywo do 24:00, - ale to naprawdę nie przeszkadza.
Super czysto, przestrzennie i pyszne jedzenie. Basen z podgrzewana , słona woda. Siłownia, SPA, bar, restauracja. Bardzo polecam!
Czystość, jedzenie, lokalizacja, atrakcje
Brak wad
Pokoje czyste ,panie sprzątające bardzo się starają ,hotel ładny ,duży. Animatorzy na 6 z wielkim + . jedzenia dużo i bardzo smaczne, baseny czyściutkie . W hotelu przez cały dzień coś się dzieje ,gra muzyka ,animatorzy organizują różne rozrywki. Nie jest to hotel dla lubiących ciszę .
zaletą są animacje i basen ,oraz prawie cała obsługa.
Barmani robą drinki w których nie ma prawie wcale alkoholu, jeśli nie da się napiwku jest kiepsko . Po dogadaniu się z barmanami jest już ok. Wadą jest też to ,że przed godziną 10 nie można napić się nawet wody z dystrybutora ponieważ w hotelu takie są zasady ,że do 10 można napić się tylko w restauracji. Tak że do 10 nie ma nic ,wody ,kawy soku ,czy alkoholu.
Nie mam zastrzeżeń !Wszytko jest takie jakie powinno być ;)
Może nie powala z wyglądu ? Ale jest w porządku ! Jest usytuowany w dobrym miejscu ,obsługa stara się jak może w każdej sytuacji ,kuchnia do wyboru do koloru ? Wszystko świeże i przygotowane ze starannością . Po za tym usytuowanie hotelu to następny plus ,jest blisko do stacji kolejowej i blisko sklepów ...
Wadą dla niektórych może być granie muzyki z sąsiedniego hotelu ? Jest dosyć głośne i trwa ok .do północy ;)
Pobyt w hotelu super! pokoje codzienne sprzątane - łazienka duża, pokój po remoncie, jedzenie bardzo dobrze obsługa miła
faktycznie blisko plaży, basen w hotelu ok,
nie prowadzi hotel animacji
nie można sie wyspać w pokoju wszystko przenika przez siany i drzwi ( tak jakby były otwarte na korytarz).Pracujące wentylatory klimatyzacji na zewnątrz głośno hałasują w nocy. Klimatyzacja wymaga remontu gdyż dmucha ale niestety nie chłodzi tak jak powinna. Plaża nie nadaje się do wypoczynku z dziećmi lub osób słabo pływających, ponieważ niecały metr od brzegu jest głęboko około 2 metrów dalej brak mielizny. Jedyna pobliska i piękna plaża z piaskiem znajduje się w Santa Cristina( 1 godz. drogi)
Ogólnie super hotel, bardzo dobrze wspominam i polecam, szkoda jednak że większość propozycji tyczy sie przejazdu autokarem. 20-pare godzin to taka mała masakra. Po za tym wszystko ok!! Suppeer posiłki. Polecam!!! Łena doczes in Kapitanos BAt!