Piękna, piaszczysta plaża oddalona od hotelu ok. 250 m.
Nietuzinkowy basen - jego długość to aż 40 m.
Rewelacyjne położenie - w samym centrum kurortu z szeregiem ciekawych atrakcji dla osób w każdym wieku.
Dla amatorów aktywnego spędzania czasu czeka bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne.
To ekonomiczny hotel,starszego typu,ale pozytywnie mnie zaskoczył. Pokoje sprzątane każdego dna,pościel i reczniki przy 7 nocach raz wymieniono.Pokój bez pleśni,lodówka i klima działa,bez dodatkowych opłat. Jedzenie trochę monotonne,ale smaczne,każdego dnia coś dla siebie można znaleźć,nikt nie wydziela,wszystko w formie bufetów. Basen czysty,teren także.Szukając ekonomicznych wakacji,warto wybrać się do tego hotelu
Bardzo podobal mi sie hotel, otoczenie atrakcje, jedzedzenie. Fajny wesoly i smieszny "Gargamel" (bez obrazy) co nam jedzenie wydawal. Wszystko bylo swietne pozdrowienia dla Pani Sylwii z recepcji i ich psa. Super hotel z basenem, wielkim holem i duzymi pokojami, taras scena muzyczna wszystko super. Nie moge zapomniec o Golden Sands i za rok przyjade. Z minusow brak pomieszczenia na walizki i brak imprez organizowanych przez hotel. Kolejny minus to firmy ubezpieczeniowe (mialem podwojne ubezpieczenie i nie dostalem odszkodowania naleznego odszkodowania za skradziona walizke). Na szczescie biuro podrozy dalo mi troche kasy.
Riva Park z duuuzym basenem i naprawde duze pokoje z loggia.
Brak animacji i zabaw wewnatrz hotelu.
Znakomity hotel z dobrą obsługą, świetnymi posiłkami i wspaniałym położeniem blisko sklepu Nektar.
Pokój 31a to rarytas, apartament, w którym nie wybrzydzaliby władcy starożytnej Persji. Poważnie luksus.