Bezpośrednio przy pięknej plaży Mahoe Bay.
Animacje, pokazy, muzyka na żywo.
Szeroka oferta sportowa, m.in. siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, windsurfing, kajaki, nurkowanie powierzchniowe.
Eleganckie pokoje.
Hotel bez zarzutu, obsługa na wysokim poziomie, pokoje i otoczenie bardzo czyste. Zjeździłem kawał świata i kwalifikuję Hotel Riu reggae w górnej półce. Bardzo wysoki standard i ogromną dbałość o gości. Jedzenie różnorodne i smaczne. Personel bardzo przyjazny i pomocny. Animacje super, nie powtarzane przez dwa tygodnie, świetny zespół.
Komfort, obsługa, animacje, gandia do oporu. Czysto i przytulnie.
Płytki basen i to wszystkie "wady"
Bylismy w tym hotelu przez dwa tygodnie , gdyby nie wycieczki szlo umrzec z nudow .Pierwsza sprawa dla palaczy biuro nie informuje , ze jest prawie calkowity zakaz palenia papierosow :) no coz po wrecz bijatyce slownej udostepniono nam jedna trzecia plazy dla palaczy z czego nie jestem dumny , drinki w barze masakryczne , niewiem gdzie Ci ludzie sie uczyli ale polowy nie ma . Pokoje sprzataja :) ale dalej masz piach na lozku lub przychodza o 18-tej . Czulem sie jak w wiezieniu tutaj nie wchodz , tutaj nie mozna a przeciez wczesniej byla mowa ,ze mozna korzystac z innych hotali RIU tylko ze plaza sie nie da przejsc , bo stoi jakis ciec i wymysla . Niewiem kto przyznal im ,az piec gwiazdek , bo jak dla mnie to jakis dretwy gosc co zabral mnostwo kasy . Ktos wczesniej napisal , ze byly super dyskoteki owszem ale nie w tym hotelu i jesli chcesz sie napic i palic ziolo polecam , jesli chcesz znowu spedzic wspaniale czas we dwoje to dajcie na luz bo to koszmar . Plaza mala , brak parasoli a najwarzniejsza rzecza jest to za jak sie wchodzi do wody to zaczyna smierdziec szlam , ktory sie tam nazbieral .Snurkowanie odpada , bo za jakas palma z napisem NO SMOKING czai sie jakis przycpany gosc z gwizdkiem ze tam nie wolno a wody po lydki . Sumujac to wszystko gdybysmy nie spotkali wspanialych ludzi jak Majka ze Slawkiem , Maje ,Natali z Leszkiem i innych to szlo by siedziec w pokoju i upijac sie , az do wyjazdu . Zapmnial bym o jednym - restauracje tematyczne owszem sa ale trzeba uzbroic sie w cierpliwosc , bo trzeba stac w kolejce , az ktos laskawie zje i opusci stolik z gory wspolczuje kobieta , ktore beda staly na szpileczkach jak za komuny po papier toaletowy .
dostep do internetu
plaza zbyt mala , zatoczka smierdzaca jak w omsie i nakazdej palmie NO SMOKING