Riu Palace Tropical Bay

Wyjątkowy

Hotel super,obsługa bardzo mila i pomocna, widok z pokoju na morze i plaże rewelacyjny zwłaszcza zachody słońca

Bardzo dobry hotel, wspaniała obsługa, jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Restauracje tematyczne bardzo dobre w/g Nas najsłabiej ale i tak SUPER wypadła \"włoska\". Plaża bardzo ładna. Pokoje duże czyste i bardzo komfortowe lodówka i podajnik z alkoholami wysokoprocentowymi uzupełniany codziennie. Champagne servis na śniadaniach, w barach wszystkie alkohole świata. Goście tego hotelu mogą też korzystać ze wszystkich barów i restauracjii w Riu Club Negril W razie pytań proszę o kontakt na mail.

Bylismy w Riu Palace Tropical Bay z nasza 6-letnia coreczka i mimo sredniego przygotowania tego hotelu pod katem dzieci, byly to nasze najlepsze wakacje w zyciu (a sporo podrozujemy). Hotel jest fanastycznie polozony, przy pieknej plazy w zatoce, z lagodnym zejscie do bajecznie turkusowej wody, gdzie jest i miejsce dla dzieci i dla doroslych, chcacych poplywac. O hotel dba sie bardziej niz o inne z sieci Riu (mamy porownanie do Riu Negril - o duzo gorszym standardzie, starszego). Standard pokoi jest wysoki, jedzenie przepyszne. Hotelowi goscie sa na poziomie, no, moze z wyjatkiem otoczenia swim-up baru oblepionego kanadyjczykami... Generalnie fantastyczny wypoczynek. Polecamy goraco!

Mało rozrywki dla osób młodych - oprocz animacji i dyskoteki hotelowej nie było innych atrakcji. Goscie hotelowi to w 95% ludzie rasy czarnej. Bardzo malo turystow z Europy. Ogolnie w hotelu funkcjonuje \"Magia $\", jesli dasz napiwek to barek w pokoju bedzie wypelniony po brzegi. Przy zwyklych barach np. przy basenie (chociaz, ze ma ktos opcje All) nalezy dac raz na jakis czas napiwek. Zakup roznych wycieczek fakultatywnych lub wynajecie samochodu (wystarczy polskie prawojazdy) mozna zalatwic w hotelu. Zakupy pamiatek itp. najlepiej zrobic w drodze powrotnej, mozna wybrac sie wczesniej na lotnisko - jest tam strefa wolnocłowa i jest wiekszy wybior niz w kurortach turystycznych, a nawet i ceny niektorych produktow nizsze.

Hotel super:):) Polecam go każdemu. Brak małych łyżeczek.

Nazwa  Riu Palace Tropical Bay
Miejsce  Jamajka / Negril / Negril
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, fitness, sporty wodne, rozrywka i życie nocne

Wyjątkowy

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Halina

Zalety

Położony bezpośrednio przy pięknej plaży,leżaki , sporty wodne, dodatkowo ratownicy,plaża codziennie sprzątana,pokoje sprzątane codziennie wymiana ręczników nawet 2x dziennie,barek uzupełniany codziennie, 4 restauracje tematyczne

Wady

wg mnie brak wad

Ufoludor

Pobyt - Wrzesień 2010

o

Pobyt - Grudzień 2009

natus

Pobyt - Czerwiec 2008

Mateusz

Pobyt - Listopad 2007

Hotel super:):) Polecam go każdemu. Brak małych łyżeczek.

Milena B.

Pobyt - Październik 2007

Hotel RIU Tropical Bay przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Położony jest bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży (o którą obsługa hotelowa dba do tego stopnia, że codziennie rano piasek jest przesiewany przez sitka, aby turyści nie deptali po kamieniach wyrzucanych przez morze), woda w morzu jest lazurowa i tak przyjemna, że przez cały pobyt można praktycznie zapomnieć o basenie hotelowym, poza miejscem, gdzie jest drink bar :-) Poza tym obsługa hotelowa jest rewelacyjna, ludzie bardzo przyjaźni i sympatyczni; jedzenie jest również super. Nie mamy ABSOLUTNIE ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. Z ogromną przyjemnością pojechalibyśmy tam jeszcze raz i z całą pewnością nie nudzilibyśmy się. Polecamy ten hotel każdemu, zwłaszcza zakochanym, bo to naprawdę wspaniałe, romantyczne miejsce ;-)

sylwia

Pobyt - Maj 2003

wspaniałe miejsce dla tych, którzy chcą się odprężyć i zrelaksować. w 100% polecam. najlepsze miejsce w którym do tej pory byłam.

yella.

Pobyt - Październik 2002