Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię
Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie
Pobyt w hotelu od samego przyjazdu przebiegał bardzo fajnie.Miła obsługa w recepcji.Uśmiechnięty ,bardzo pomocny personel hotelowy.Jedzenie wyśmienite.Pokoje czysciutkie.W ogóle cały hotel rewelacyjny.W basenie woda podgrzewana.Jestesmy bardzo zadowoleni.Polecam ten hotel z czystym sumieniem.Chciałabym tam jeszcze wrócić.
Niesamowity hotel.Położenie w pięknym palmowym ogrodzie.Pokoje sprzatane codziennie.Serwis hotelowy super.Obsługa bardzo przyjazna.Plaża przy hotelu piękna ,piaszczysta.Jedzenie wyśmienite.Byliśmy z rodziną w połowie grudniaZ czystym sumieniem polecam ten hotel.Lepszego nie znajdziecie.
gorąco polecam!!! obok hotelu super centra handlowe, świetne ceny na ubrania boss i innych znanych firm, sprzęt elekto, kosmetyki, wszystko świetne ceny, super klimat, obok cassino z rewią - super, świetna organizacja hotelu
UWAGA!!! wyjazd tylko z niemieckiego biura podróży( również w j.angielskim) - lepsze pokoje, lepsza organizacja, lepsszy samolot, przywitanie polskich turystów przez polskich rezydentów było tragiczne - spóźnienie 1,5 h i ich dziwne zachowianie oraz na siłę namawianie na wycieczki- główny temat spotkania z rezydentami, niemiecki rezydent - przywitał nas szampanem, prezentami ......., było super , chętnie tam wrócę