Bezpośrednio przy piaszczystej, łagodnie opadającej plaży Mahoe Bay.
Atrakcje dla najmłodszych: miniklub, animacje, plac zabaw, brodzik.
Bogate zaplecze kulinarne - 4 restauracje i 5 barów.
Ciekawa oferta sportowa.
Byliśmy w Riu w zeszłym roku w październiku na 2 tyg.Polecam wszystkim ten hotel wręcz wymarzony czysto w pokojach które są sprzątane codziennie dodatkowo w każdym z pokoi znajduje się barek który jest w cenie i jest uzupełniany co drugi dzień(wódka,rum,whisky,gin,piwko,cola,mineralna,sok pomarańczowy)Plaża super(lekko podrasowana) nam brakowało wielkich fal:)na plaży i przy basenie hotelowym leżaki i ręczniki są dostępne.Jedzenie przepyszne wręcz wyśmienite.Fajną sprawą są restauracje tematyczne warto do nich zaglądnąć.Ogólnie Jamajka No Problem!i tego hasła trzymają się wszyscy.Podsumowując POLECAM wszystkim Jamajkę i Hotel Riu no i zapomniała bym pozdrawiam wszystkich z NYC i Chicago których tam poznaliśmy.
Hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie: pokoje duże,czyste,świeże kwiaty,barek uzupełniany wieczorem animacje- gorąco polecam resteuracje tematyczne serwują fantastyczne jedzenie- zwłaszcza japońska nie ma problemów z zajętymi leżakami - kiepska komunikacja z centrum Montego Bay- tylko prywatne TAXI zamawiane na recepcji bardzo łatwo zwiedzić Jamajkę na własną rękę- my wypożyczyliśmy auto na 3 dni i byliśmy w Ocho Rios(na wodospadach DUNNS RIVER),Kingston (muzeum Boba Marleya,targ owocowy,spacer po mieście), Negril (przepiękne zachody Słońca i niesamowita farma krokodyli)... Gorąco polecam Jamajkę i jak mówią tubylcy NO PROBLEM!