Atrakcyjne położenie: ok. 10 km od centrum Durres, w dzielnicy hotelowej Shkembi Kavajes, ok. 38 km od lotniska w Tiranie.
Tuż przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania okolic Durres.
Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Hotel oddany w maju 2024r.Bezpośrednio przy plaży Wszystko super pokoje codziennie sprzątane
Czystość Miła obsługa
Muzyka przy basenie trochę za głośno
Trzeba zacząć od tego, że hotel nazywa się teraz Adria Palace. Ten hotel składa się z dwóch hoteli , starego ale po remoncie zwanego wcześniej Rinia 2 i nowego Adria Palace. 5 gwiazdkowy bardzo ładny i czysty. Pokoje sprzątane codziennie . Jedzenie różnorodne w formie szwedzkiego bufetu. Każdy znajdzie coś dla siebie. Głodny napewno nikt nie wyjdzie. W all inclusive napoje i alkohole bez limitu w budce przy basenie. Przyjemna i pomocna obsługa. Bardzo blisko do plaży na której znajdują się bezpłatne leżaki. Bardzo polecam ten hotel.
Nowy, czysty hotel. Przyjazna i pomocna obsluga.
Ogólnie hotel bardzo fajny, gdybym miała go komuś polecić to bym poleciła ;) Czysty, zadbany, odnowiony (mieliśmy pokój w nowowybudowanej części). Niektóre zdjęcia na stronie są nieaktualne, basen jest inny, bar także oraz leżaki i parasole nowe. Raczej jest to hotel dla młodych ludzi, rozrywkowych, lubiących nocny tryb życia. Blisko do sklepu, apteki, barow i restauracji. Znajduje się w dzielnicy hotelowej (w koło same inne hotele)
Fajny basen Alkohol wydaje się być nie rozcieńczany, najlepsze piwo, drinki same w sobie dość średnie (najlepszy koniak z colą 😅) Kawa pyszna Pokoje codziennie sprzątane, nowe ręczniki, szampon i mydło Ciepła woda zawsze dostępna Blisko plaży, dużo leżaków na plaży i parasole Czysta plaża Fajny deptak koło hotelu długo się ciągnie Personel bardzo sympatyczny Woda dostępna w dystrybutorze bez ograniczeń Muzyka gra przy barze (dość głośno co może niektórym przeszkadzać)Smaczne przekaski
Jedzenie dość bardzo średnie, nie chodziliśmy głodni jednak było monotonne i nie do końca nasze smaki, mało przyprawione, mało owoców najczęściej tylko arbuz, po kilku dniach już mdliło na myśl o nim Baaardzo mało leżaków przy basenie, od rana bili się o nie kładąc ręczniki i leżały przez cały dzień praktycznie same ręczniki to chyba jedyny jak dla nas minusy ogólnie hotel bardzo fajny
Wszystko mi się podobało, nowy budynek, pokoje są czyste, sprzątane są codziennie. personel pomoże w przypadku jakichkolwiek pytań.
Blisko plaży
Hotel zmienił nazwę po dobudowie drugiego budynku na Adria Palace obecnie ma 5*. Jest też nowy basen. Bylismy w nowej części, gdzie pokoje i łazienki są umeblowane nowocześnie, czyste i schludne. Codziennie sprzątane i zmieniane ręczniki. Na wyposażeniu również lodówka i darmowy sejf, Miła, serdeczna i grzeczna obsługa.
Przy samej plaży. Darmowe leżaki i parasole, o każdej porze znajdzie się miejsce na plaży. Czysto .
Kuchnia mogłaby być lepsza i bardziej urozmaicona. Codziennie to samo na każdym posiłku.
Dostałyśmy pokój w nowym budynku pachnący ,czyściutki z wygodnym łóżkiem,lodówką duża łazienka z prysznicem ręcznymi i deszczownicą widok na plażę promenada przed hotelem sklepy knajpki kantor wszędzie blisko na plaży nowiutkie lezaki i parasole w hotelu polacy,wegrzy czesi
Pokój bliskość plaży bar przy basenie z którego można korzystać będąc na plaży przemiłe panie sprzątające kompetentna obsługa recepcji wyjeżdżałyśmy wcześnie rano poszykowane kanapki na drogę kawusia z ekspresu pycha dobre soki jedzenie ok mniejszy wybór niż w hotelach np. tureckich ale w wystarczającej ilości i tu uwaga Polacy z dwóch duzych miast nie będę wymienić żeby nie obrazić tych normalnych żenada porażka i wstyd za zachowanie na posiłkach miny albanskiej obsługi bezcenne
Brak wad nie ma się do czego doczepić
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.Otrzymaliśmy pokój w nowo oddanym budynku hotelowym, pokój przestronny,czysto, codziennie wymieniane ręczniki i sprzątane. W pokoju lodówka, działająca klimatyzacja, balkon, mydełka,żele pod prysznic dodawane przy każdym sprzątaniu.Jedzenie bardzo smaczne, można najeść się do syta,soki,owoce,kawa mega i piwo super. Kelnerzy młode chłopaki bardzo mili, panie sprzątające bardzo uprzejme, zwłaszcza jedna pani która myje podłogi przy basenie i w restauracji ciągle się uśmiecha. Plaża bliziutko,leżaki nowe,wifi działa na plaży, cóż więcej chcieć.
Blisko plaża, przestronne pokoje, smaczne jedzenie, uprzejmość,czyściutko.
Nie zauważyłam
Hotel świeżo oddany do użytku, pokoje bardzo schludne i estetyczne. W pokojach klimatyzacja, sejf oraz telewizor. Wszystko sprawne oraz nowe. Codziennie wymieniane ręczniki. Basen czysty. Obsługa miła. Plaża bardzo blisko, leżaki oraz parasole w cenie. Na minus, przy dużym obłożeniu ludzi jedzenie szybko znikało. Ogólnie bardzo polecam.
Czystość Obsługa Blisko plaża Leżaki i parasole w cenie
Mało jedzenia
Hotel w dobrej lokalizacji, fajna plaża i czyste pokoje. Z plusów to na tyle. Jedzenie i obsługa totalna porażka. Po 3 dniach wszyscy z turnusu mieli problemy żołądkowe i było po wakacjach. Z jedzenia nie było w czym wybierać, na sam widok mdliło i to ostro (co ciekawe hotel ma 4 gwiazdki). Obsługa hotelu to dzieciaczki, które na barze za drinki życzą sobie „extra pay”, mimo ze byłem na pełnym all-u. Wydawało się ze każdy jest tam za karę. Pani rezydentka z (...)sama wybrała sobie godziny kiedy odbiera telefony - nie dało sie nic załatwić. Tragedia. Zdecydowanie nie polecam.
Lokalizacja, plaża, czystość.
Jedzenie poniżej krytyki Fatalna obsługa Kontakt z rezydentem (...) Brak stosunku ceny do jakości
Beznadziejny hotel, to miejsce powinno byc zamkniete. Obsługa to opryskliwe dzieciaki w wieku maksymalnie 15 lat, beznadziejne jedzenie, beznadziejne napoje o alkoholu nie wspominajac. Smierdzaca woda w pokoju, o remoncie za oknem nie wspominajac. Jeden wielki syf nie zamawiajcie wakacji w tym hotelu!
NIC!
Wszystko!
Hotel przy samej pięknej piaszczystej plaży(sprzątana codziennie)pokoj z widokiem na morze(2+2) , sprzątany codziennie, jedzenie dobre,basen czyściutki, blisko wszędzie , obsługa wporzadku
Przy plaży
Brudna kabina w łazience
Hotel tragiczny,brud,pleśń,rozbudowa hotelu-cały dzień pracują maszyny budowlane itp. W apartamencie 4 osobowym-dostawka łóżko polowe (!) Kategoria hotelu nie adekwatna do gwiazdek,zdjęcia z pewnością robione parę lat wcześniej. Jedzenie monotonne,słabe,tanie :(
Leżaki na plaży przeważnie połamane,uszkodzone.(drewniane ) Materace na leżakach brudne,potargane :( Obsługa-młodzi smutni zrezygnowani ,zero uśmiechu i profesjonalizmu :( Łazienka brudna ,przy kąpieli jest zalana cała,pleśń wychodzi aż do przedpokoju {foto}
Hotel bardzo czysty, miła obsługa, dobry kontakt z personelem. Posiłki bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo piekne widoki, szczególnie o zachodzie słońca. Polecamy!
Spędziliśmy cudowny tydzień w tym hotelu. Widoki piękne, pokoje ładne , przestronne , codziennie sprzątane. Plaża czysta zaraz przy hotelu , obsługa rewelacyjna . Traktują gości jak rodzinę. Jeden , jedyny minusik za monotonne jedzenie ale mimo to bardzo dobre. My na pewno kiedyś tam wrócimy. Polecamy .
Hotel mały, kameralny, blisko plaży. Pokoje codziennie sprzątane. Widać, że hotel odnawiany, aczkolwiek w łazience grzyb w brodziku i na suficie. Jeżeli ktoś jest alergikiem, to duży problem. Jedzenie niesmaczne, mały wybór. Ciężko wytrzymać 7 dni o takich posiłkach. Kawa i piwo dobre. Kelnerzy bardzo uprzejmi i uśmiechnięci. Dużym plusem jest plaża prywatna, darmowe leżaki.
Plaża
Jedzienie, grzyb w łazience.
Ogólnie warto jechać i zobaczyć Albanię, ale nie polecam tego hotelu. Samochód, ktory wynajęliśmy od hotelu nie powinien być dopuszczony do jazdy.
polożenie, bezpłatne leżaki z parasolami na plaży
fatalne jedzenie, ciągle to samo, ostatniego dnia niestety zatrucie jelitowe, brudno, obsuga nie czysciła stolików do posilkow, a jesli już to bardzo pobierznie. Na pewno nie 4*, maksymanie 3* brudna zastawa stołowa
nikomu kto byl kiedys za granica nie polecam tego hotelu, a powodow do tego jest tak duzo ze moglbym pisac i pisac
polozenie i pokoje
nie bylem nigdy w gorszym hotelu
Najgorsze wyżywienie z jakim spotkaliśmy podczas naszych dotychczasowych wakacji. Potrawy gorące podawane bez podgrzewaczy, po15 minutach wszystko było zimne. Ślamazarni i wiecznie smutni kelnerzy . Na śniadanie margaryna zamiast masła przypominała nam czasy PRL-u. Gorąco nie polecamy tego hotelu , Irena i Marian.
Bliskość plaży
Fatalne wyżywienie,brud w kuchni,
Największym minusem Hotelu jest bardzo kiepskie wyżywienie które nie można nazwać \'\' All inclusive\", menu było bardzo monotonne, Jeden rodzaj pieczywa, jeden rodzaj czegoś co \" udawało wędlinę\" a poza tym dania ciepłe były podawane bez podgrzewaczy więc po 15 minutach były zimne. Nie chcę się dalej rozpisywać ale Hotel nie jest godny polecenia głównie na wyżywienie.
Bliskość plaży
Fatalne,fatalne jedzenie !!!
Byłem z dwoma synami 11 i 16 lat,super miejsce plaza 10 metrów od hotelu rewelacja,widok z pokoju super,wrócimy tam bez dwóch zdań .
Bezpośrednio przy plaży, najlepszy frytki z oregano (zdanie młodszego syna i moje).
Na wakacjach odpoczywam nie szukam wad, polecam takie podejście .