Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem
Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu
Hotel dobrze położony, bardzo czysty, komfortowe pokoje, miła i pomocna obsługa a do tego pyszne jedzenie. Zdecydowanie polecam hotel RH Princesa.
Czystość, pyszne jedzenie.
Płatny basen wewnętrzny.
Przemiła obsługa , uśmiechnięta i bardzo pomocna. Hotel czysty w dobrej lokalizacji. Pyszne jedzenie.
Czystość, pyszne jedzenie i miła obsługa. Czego chcieć więcej?
hotel położony w dobrym miejscu, niedaleko do morza. Pokoje ładne , komfortowe i sprzątane co dzień. Jedzenie oraz obsługa super .
wszystko mi się podobało, ale szczególnie wyrózniłbym obsługę, jedzenie oraz to co faceci lubią najbardziej - drinki w barze. Ale hotel godny polecenia
żadnych wad
Wspaniały hotel, nowoczesny na standardy Benidorm, świetna strefa dla dzieci, animacje
Pyszne jedzenie, animacje, czystość, codzienne sprzątanie
Nie zauważyłem
Rewelacyjny hotel. Polecamy. Pyszne jedzenie. Miła obsługa. W tym roku drugi raz jedziemy do sieci RH razem z biurem TopTuristic
Hotel Godny polecenia pokoje czyste obsługa bardzo przyjazna, jedzenie bardzo dobre cisza w nocy hotel oceniam bardzo Wysoko
Duży pokój wygodne łóżka bardzo komfortowy pobyt
Nie zauważyłem
Wspanialy , zasluguje na swoje 4 gwiazdki , animacje na wysokim poziomie (flamenco ,hiszpanski Roy Orbison) Nie oczekujmy polskich akcentow , w wiekszosci Anglicy I Hiszpanie . Przydatny jeden z tych jezykow .
Czystosc , mila obsluga , jedzenie bardzo dobre w urozmaiconym wyborze
Autobus transferowy zatrzymuje sie 300 m +od hotelu , trzeba przeniesc swoje bagaze ale to chyba wina organizatora nie hotelu (waska ulica), dlatego autobus zatrzymuje sie przy glownej ulicy
Polecam ten hotel, bardzo czysty, jedzenie smaczne, bardzo miła, uprzejma i pomocna obsługa. Hotel blisko centrum i niedaleko plaży, bez obaw polecam i bez zastanowienia pojechała bym tam ponownie.
Blisko centrum, czyściutki a to dla mnie największa wartość.
Nie odnotowałam
Hotel, obsługa, wyżywienie na najwyższym poziomie.
pyszne jedzenie, pyszna kawa
płatny basen wewnętrzny