W odległości około 150 m szeroka piaszysto-żwirowa plaża.
Świetna lokalizacja, w pobliżu centrum z licznymi barami i restauracjami.
Dobre połączenie komunikacyjne m.in z Barceloną oraz Blanes.
Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.
Pokój w porządku czysty, jedzenie smaczne okolica stosunkowo głośna ale blisko do plaży i fajnych restauracji
Przyjazna obsługa
Ilość wind, w przypadku mieszkania na wyższym piętrze oczekiwanie na windę trwało wieczność
Dostałam pokój z balkonem na I pietrze.Masakra.Nad samą salą imprezową.Imprezy głośne każdej nocy.Nie dało się spać.Ściany jak z papieru.Straszny hałas z ulicy ale i korytarzy.Na balkonie jakieś mury zero widoku.Jedzenie dobre,lokalizacja dobra,personel miły.
Wszystko poprawnie. Pracownicy mili, kulturalni i pomocni.
Położenie hotelu. Blisko do plaży, blisko do obiektów gastronomicznych, zarówno barowo-fastfoodowych jak i restauracyjnych. Bliskość stacji kolejowej i przystanków autobusowych. Do śniadania podawane wypieki słodkie. Jak ktoś lubi taki sposób żywienia, może zjeść na śniadanie nawet do 7-8 rodzajów rogalików, babeczek i innych ciastek. Kilka rodzajów pieczywa.
Nie miałem większych zastrzeżeń. Hotel na poziomie średnim i nie zaskakuje (wyposażenie, czystość też na poziomie średnim). Monotonia śniadań. Brak lub niewielkie zmiany w codziennym jadłospisie. Bardzo skromnie z warzywami. Właściwie tylko pomidor i sałata i tak co dzień. Z owoców tylko kiwi i pomarańcza. Może to kwestia terminu urlopu.
Pobyt uważam za udany Sprzątane pokoje codziennie Klimatyzacja ok,taras Obsługa bardzo miła.
Jedzenie bardzo dobre,każdy może coś wybrać dla siebie Położenie hotelu idealne, blisko plaża i dojazd do Barcelony Polecam
hotel bardzo dobry blisko plaży, bardzo miła i pomocna obsługa hotelu, pokoje czyste sprzątane codziennie łącznie z wymianą ręczników z menu polecam fontannę czekoladową do tego owoce i kuleczki ptysiowe - rewelacja. Do Barcelony i Girony ok 1h pociągiem wakacje uważam za udane - hotel polecam
blisko do plaży, czysto
Wyjazd udany. Jedzenia dużo i smaczne. Duży wybór owoców. Drogie napoje do kolacji. Czysto. Obsługa miła.
Dobre położenie. Baza wypadowa do spacerów i wycieczek. Kolejka tuz obok, ale w niczym nie przeszkadza. Podziemne przejście na plażę nie jest uciążliwe.
Bardzo cienkie ściany w pokojach. Słychać każde słowo czy spuszczaną w toalecie u sąsiadów wodę. Recepcjoniści pukają do pokojów wieczorami z prośbą o ciszę do dorosłych turystów, ale nikt nie reaguje na okropne zachowanie wycieczek młodzieży, kolonii. Pokoje przydzielane pomiędzy drącymi się małolatami. Woda w basenie i jacuzzi lodowata.
Pobyt OK. Nie jestem częstym gościem hoteli i pomimo niektórych nie przychylnych opinii wraz z żoną wybrałem właśnie Reymar Playa. Pokój czysty, przygotowany na pobyt 3 osób. Z balkonu widok na morze. Jedzenie dobre i choć nie jestem miłośnikiem ryb i owoców morza zawsze coś dla siebie znalazłem, a przy wyżywieniu HB nie chodziłem głodny. Bywa głośno to fakt, bo odgłosy z innych pokoi i łazienek utrudniają czasem wypoczynek, ale jest to chyba wynikiem standardów budowlanych i raczej nie do poprawienia. Taki feler. Obsługa miła i przychylna gościom. Cudów nie ma, ale ogólnie jest dobrze.
Wszystko pod ręką i w zasięgu nóg. Codziennie muzyka na żywo.
Głośno.
Hotel dobry czysty z cudowną obsługą, personel 10/10
Czysto,dobre jedzenie
Adekwatny do ceny
Dobry hotel w swojej kategorii cenowej. Ogólnie to polecam.
Blisko do plaży.
Cienkie ściany.
Pokoje bardzo czyste, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie pyszne, chociaż śniadania codziennie te same.
Jak na 3gwiazdki bardzo miłe zaskoczenie. Czysto i schludnie.
Pomimo informacji przydałby się czajnik do wody w pokoju.
Hotel jak na 3 gwiazdki super.Pokoje przestronne,duże balkony z pięknymi widokami,łóżka bardzo wygodne,bardzo czysto.Super, spędziliśmy tam dwa tygodnie i zawsze chcielibyśmy mieć takie warunki biorąc pod uwagę hotele tej klasy.
Doskonałe położenie,bliskość plaży i popularnej ulicy z licznymi sklepikami i lokalami gastronomicznymi
Tak jak wszędzie rezerwacja leżaków przez zostawianie ręczników,ale tak robią turyści że wszystkich krajów
Bardzo czysty pokój z balkonem , widok na morze, blisko plaża, bardzo smaczne jedzenie, paela skradła moje serce.
Blisko plaży, codzienne sprzątanie, pościelone łózka, czyste ręczniki
Mocno średnio. Mieliśmy mieć podwójne łóżko, plus łóżko dla dziecka, dostaliśmy trzy osobne, dwa połączone ze sobą dużym prześcieradłem. W hotelu bardzo głośno. Byliśmy na drugim piętrze i bardzo wyraźnie słyszeliśmy imprezę która była na parterze. W nocy ktoś dobijał się do drzwi z krzykami, obsługa kompletnie nie reagowała, że na korytarzu jest głośno. Same pokoje czyste, ale brzydkie. WiFi dodatkowo płatne, co jest śmieszne, mamy 2024r. Obsługa przy barze, średnio miła, chyba pracuje za karę.
Lokalizacja.
Płatne WiFi Cienkie ściany. Hałas Średnia obsługa.
Dobra lokalizacja, blisko plaży, dworca, knajpek, hotel typowo miejski, mały basen, mało leżaków, jeden bar, stołówka. Codziennie sprzątane, bezpiecznie - żadnych nieprzyjemnych sytuacji, bardzo dobre jedzenie.
Jedzenie, lokalizacja,
Mały basen, powolna winda
Pokój super, położenie hotelu blisko plaży, blisko do stacji kolejki dojeżdżającej do samej Barcelony.
Położenie hotelu, super jedzenie, pokoje sprzątane codziennie. Uśmiechnięta i życzliwa obsługa.
Brak.
Bardzo dobre jedzenie, spokojna okolica, w Hotelu czysto, bardzo dobra obsługa.
- jedzenie - lokalizacja - czystość
- bardzo cienkie ściany, słychać wszystko, nawet najcięższe rozmowy sąsiadów - bardzo dużo młodzieży zza naszej zachodniej granicy, głośni i niekulturalni
Hotel bardzo ładny i czysty. Obsługa bardzo miła i przyjacielska. Jedzenie bardzo smaczne i zawsze świeże. Blisko do stacji kolejowej i miasteczka. Blisko do plaży. Bardzo nam się podobał pobyt w pięknej miejscowości i bardzo przytulnym hotelu.
Czysto i spokojnie - naprawdę można odpocząć. Pokoje na tyle duże, ze 2 dostawki nie obniżyły komfortu pokoju.
Brak darmowego neta w pokojach - można było z niego korzystać na parterze koło baru.
Hotel oceniam jako dobry. Obsługa bardzo miła. Pokoje małe ale widok z łóżka rekompenował wszystko 🙂 jedzienie bardzo dobre, kazdego dnia menu było różne. Blisko do morza, sklepów, restauracji..... Hotel jest w bardzo dobrym miejscu jako baza wypadową.
Widok z balkonu na morze i codziennie wschód słońca 😊
Małe pokoje.
Pobyt w hotelu okazał się bardzo udany, mimo kilku niedociągnięć jesteśmy z wyjazdu zadowoleni. Poniżej podsumowanie najważniejszych elementów wycieczki: Hotel - zgodny z kategoryzacją trzech gwiazdek, obsługa bardzo miła, codzienne sprzątanie, uzupełnianie ręczników - co prawda sprzątanie powierzchowne ale powiedzmy, że jest przyzwoicie. Pokoje podobno odnowione ale szału nie ma, szczęśliwie w miarę przestronne i z balkonem, mieliśmy problem z odpływem w umywalce i jedną niedziałającą lampką. Wyżywienie - śniadania powtarzalne ale smaczne i obfite, dla miłośników słodkiego duży wybór rogalików/ciasteczek etc. Obiadokolacje różnorodne, w okolicach 16:30/17 jest zmiana menu - wcześniej kuchnia stricte hiszpańska, lekka, dużo ryb i owoców morza (m.in. krewetki, małże, ślimaki, ośmiorniczki), po 17 menu bardziej europejskie, kilka mięs, zawsze jakieś danie wegetariańskie, sporo dodatków, sałatek, live cooking, desery, lody, raz trafiliśmy na czekoladową fontannę. Ogromnym plusem obiadokolacji są godziny jej dostępności, można spokojnie pojechać na całodniową wycieczkę i zdążyć do 21 na jedzenie. Lokalizacja: idealna, blisko do plaży, stacji kolejowej, Santa Susanny, miejscowość kameralna (np. w porównaniu z Santa Susanną) z dużą ilością restauracji i barów, cenowo bardzo przystępne, dużo pamiątek za niewielkie pieniądze (np. magnesy za 1€, ręczniki kąpielowe od 3€, piękne torby materiałowe również za 3€). Bar/basen - w naszym przypadku wszystko na basenie było dostępne bez problemu, leżaki, stoliki, miejsce do kąpania czy w jacuzzi ale zakładam, że w sezonie może być problem z dostępnością bo basen nie jest największy. Bar działa sprawnie, kelnerzy krążą też przy basenie, ceny dobre, pizza od 9€, piwo 3,5€, granity 3,7€. Codzienna muzyka na żywo, raz w tygodniu pokaz flamenco, w hotelu cały czas coś się dzieje. W hotelu jest sporo emerytów i rozrywka jest raczej skierowana do nich. Plaża - blisko do przejść pod tunelem, łatwo i szybko, plaża dość szeroka, piaszczysto - żwirowa, w wodzie dość szybko robi się głęboko. Okolica - ładne stare miasto, punkt widokowy z wjazdem windą (Parc cel Castell), w okolicy duży plac zabaw dla dzieci (Park Francesco Macia), pralnia samoobsługowa LavaXpres (ul. Carrer del Carme 64), możliwość wycieczki statkiem do Blanes/Tossa de Mar/Lloret de Mar (bilety do zakupu na stanowisku przy Placa de L'Ancora). Pociąg do Barcelony jedzie 1h15min, bilet w jedną stronę kosztuje 5,5€. Wymeldowanie w okolicach 10-10:30, bagaże można zostawić bezpłatnie w przechowywani, dostępne są również łazienki i prysznice. Dla dzieci jest mały plac zabaw z huśtawkami, zjeżdżalnią oraz bujakami, poza tym w holu hotelowym m.in. bilard, piłkarzyki, cymbergaj. Biuro podróży Top Touristik - co prawda nie ma rezydenta na miejscu ale wszystkie odprawy na czas, bezproblemowy transfer do i z hotelu, wszystko odbyło się bezproblemowo tak więc polecam.
Lokalizacja, bardzo miła obsługa, dogodne godziny obiadokolacji (13:00-21:00)
Mogłoby być ładniej i czyściej. Hotel przyjmuje regularnie młodzieżowe grupy wycieczkowe i przez to nie należy do cichych, trzeba być na to przygotowanym, balkony jedynie z przegrodami wiec jest mało kameralnie
Pokoj super czysty klimatyzacja sprawna łazienka czysta wszystko działało wodaciepla na zadanie piękne widoki z balkonu brak suszarki do włosów czajnika i szklanek do picia sprzątane pokoje co dziennie
Super położenie miła pomocna obsługa windy
Trochę mały basem i mało lezakow