Białe, piaszczyste plaże otoczone lazurową wodą
Malownicze wyspy, takie jak Korfu i Zakynthos
Krystalicznie czysta woda idealna do nurkowania i snorkelingu
NIE POLECAM NIKOMU, SZCZEGOLNIE ZE WLASCICIEL NIE UMIE MOWIC PO POLSKU, WIEC MA TYLKO PRETENSJE ALE O CO, CHYBA NIGDY SIE NIE DOWIEM.
Rzeczywistośc daleka od opisu- budowa obok hotelu, strome zejście do morza, brak TV satelitarnej, widok na morze zasłania budowa, jest szyb ale nie ma windy, jedzenie jednostajne nic z kuchni albańskiej,hotel tuż przy ruchliwej ulicy, brak dobrych warunków dla pobytu z dziecmi.
Nie polecam tego hotelu: hałas 24 godziny na dobę, pierwsze zejście do morza baaardzo strome, obsługa w hotelu porażka: kelner siedzi w internecie, kucharz na sali pali papierosy- wielka łaska , że coś zrobi i poda, jedzenie w ogóle nieurozmaicone, mało ( często brakowało jedzenia), często porcje i napoje były wydzielane. zawiodło również biuro Rainbow- brak animacji, busu hotelowego, "ukradziony" jeden dzień z podróży.... a i hotel 4 piętra bez windy.. Nie polecam, Albanię polecam - super kraj
Ogólnie fajny i spokojny hotel. Godny polecenia za taką cenę i tydzień pobytu. Opinię piszemy po raz trzeci i nie wiemy, dlaczego nie udaje się ich wysłać
jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu .z obiadow nie korzystalam poniewaz codziennie jezdzilam na piekna plaze w ksamil zajadajac sie swiezymi owocami morza i przysmakami kuchni albanskiej przyjezdzalam na kolacje ktora w zupelnosci mi wystarczala napewno mialabym jakies ale gdybym zaplacila za pobyt 6 tys ale za 2700 nie ma co wymagachotel adekwatny do ceny pozdrawiam mila,cudowna rezydentke monike kelnerke joane i kucharza stefano na pewno skorzystam za rok z tego hotelu