Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Hotel i Redidence to wielki kokokeks, 3 budynki residence z windami oraz hotel. Do plazy piaszczystej 5 min alejka od hotelu. Kompleks czysty ladny, codziennie sprzatane pokoje, jedzenie slabe ( ale do przezycia ) zjezdzalnie i aqua dla dzieci darmowe. Dodatlowo dzieci od 4-12 lat maja o 13-14 lunch, lody dla dzieci 14-15 i napije dla dzieci 12-17. Dodatkowo jest sala z animacjami dla dzieci gdzie od 12 do 17.30 zostawic mozna dzieci i sa z animatorami. Dla dzieci do 4 lat jest klubik w budynku z sala zabaw. W samym hotelu sala zabaw z konstrukcja i kulkami -mala ale godzine dzieci tam siedza.
Czystosc Nastawienie do dzieci -hotel na są tawiony na dzieci
Jedzenie monotonne niedogotowane polowa bez smaku Woda w basenach jest po prostu zimna. Morze jest cieplejsze Brak lodowki w pokoju sa tylko takie schladziarki na napoje
polecam hotel. pobyt oceniam pozytywnie Hotel składa się z kilku budynków - my mieliśmy pokój w sąsiednim budynku obok głównego (dostępna winda). We wrześniu nie było dużo turystów wiec bez problemu były dostępne leżaki koło basenów oraz możliwość korzystania z darmowych ręczników basenowych. Posiłki (śniadania i obiadokolacje) bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel posiada sklepik, bar, restauracje w godzinach lunchu oraz dodatkowo płatny kryty basen ze strefą SPA. w okolicy hotelu jeździ "pociąg" turystyczny którym można dojechać do miejscowości Umag Wybrzeże raczej głazowo-betonowe , była jedna mini piaszczysta plaża (oblegana przez dzieci :) Dobry teren do biegania lub jazdy rowerem
Hotel polecam rodzinom z dziećmi, ponieważ jest tam dużo atrakcji: sala zabaw, sala zabaw z grami, mini plac zabaw, w sezonie ( do około połowy wrzesnia) dostępny kids club. baseny ze zjeżdżalniami, bardzo duży płytki basen dla dzieci, Aquapark z 3 zjeżdżalniami oraz strefą wodną dla dzieci. Ogromnym plusem był dostępny dla dzieci darmowy lunch (makaron z sosem, frytki z mięsem itp) oraz napoje i lody. Dorośli mogą kupić lunch w restauracji (sałatki, makarony, pizza).
- późna godzina obiadokolacji : od 18.30
Garden Istra to kompleks hotelowy składający się z głównego budynku (w którym znajdują się restauracje, sklepik, kryty basen i spa) oraz z budynków bocznych z bardzo ładnymi pokojami (są widny). Pokoje czyste i zadbane, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Posiłki bardzo smaczne, dużo świeżych warzyw i owoców. Na bieżąco smażone naleśniki, jajka i nawet chleb w jajku. Obiadokolacje różnorodne - wszelkiego rodzaju mięsa, surówki, owoce morza, makarony czy pizza. Bardzo dużo i bardzo smacznie, a dzieci mogą korzystać z opcji light ai(obiad i desery). Przy ostatnim budynku bocznym aquapark ze zjeżdżalniami. Co wieczór zabawy taneczne dla dzieci i dorosłych, a jeśli ktoś chce, to w ciągu dnia dzieci mogą być pod opieką animatorów w dziecięcych klubikach. Do plaży(kamienista, betonowa)bliziutko, spacerkiem 5 minut przez park. Polecam!
Bardzo smaczne posiłki, czysty pokój, duży basen + aquapark,
Genialny hotel, przemiła obsługa! Bardzo smaczne posiłki, każdy mógł znaleźć coś dla siebie (począwszy od skomponowania musli, poprzez smażone na bieżąco naleśniki, jajecznice przy śniadaniu, aż do muli i krewetek przy obiadokolacji), zawsze duży wybór świeżych warzyw i owoców. Dużo atrakcji dla dzieci, wieczorami organizowane spotkania (bajki, tańce, pokazy magiczne), no i aquapark na miejscu ;-). Blisko morza, spacerkiem jakieś 5 minutek. Do centrum można dojechać fajnymi rowerkami wypożyczanymi przy plaży. Gorąco polecam!!
super opcja dla rodzin z dziećmi baseny dostosowane dla dzieci w różnym wieku sprzątanie każdego dnia, włącznie z wymianą ręczników
Wyizolowany kompleks wakacyjny. Jego niepowtarzalną zaletą jest panująca tu cicha i spokojna atmosfera. Co do pokoju w dwóch miejscach znaleźliśmy dość znaczne zacieki na ścianach. Postanowiliśmy udać się na recepcję i zmienić pokój. Bez żadnych przeszkód dostaliśmy niemal identyczny, ale już bez żadnych uszczerpków. W hotelu jest kilka pomniejszych basenów, plaża oddalona około 10 minut piechotą od ośrodka.
Dla nie wymagających klientów szukających spokoju. Do Umag idzie się spacerem około 50 minut w zależności od tempa. Spacer jest przyjemny, my lubimy pisze wędrówki. Osobom o bardziej rozrywkowych zapędach odradzam. W hotelu jest dużo starszych osób i panuje tutaj luźna i zaciszna atmosfera. Każdego wieczoru był dobry wybór posiłków których można było spróbować. Śniadania z reguły te same, ale wybór niczego sobie. Do miasta można też dostać się pociągiem.